Şimdi Ara

ford focus 2001 model ghia otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bu araç hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 180 binde tüplü 3-4 parça boya var kapılarda ve 1 tanesi ön çamurlukta . 18 bin lira sizce alınır mı? veya önerileriniz var mı?

• manuelleri güzel ama otomatik bilmiyorum illaki otomatikmi olması lazım?
  • Bende de focus var bu yaşta otomatik alma sıkıntılar büyür manuelini al.
    Fiyatı çok çok çok iyi.
    Ankara piyasısında 2000 temız ambiantler o civara satılıyor.
    Fiyatının ucuz olması otomatık vıtesten de olabılır. Fordun o yıllarda otomatık vıteslerını begenmemısımdır.
    +180 bıne gelmiş 2000 model arabada ben olsam almam .

Edit :Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 'Şükrü -- 31 Mayıs 2013; 0:03:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

manuelleri güzel ama otomatik bilmiyorum illaki otomatikmi olması lazım?

evet normalde hatchback bakıyorduk. ama işte bu focus sedan denk geldi bayan tarafından kullanacağı için otomatik olması önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

Bende de focus var bu yaşta otomatik alma sıkıntılar büyür manuelini al.
    Fiyatı çok çok çok iyi.
    Fiyatının ucuz olması otomatık vıtesten de olabılır. Fordun o yıllarda otomatık vıteslerını begenmemısımdır.

işte bayan kullanacağı için ilk tercihimiz otomatik olması. zaten hatchback 5 kapılara bakıyorduk başka modellerde de ama işte içimize sinen olmayınca ve focus 1 leri övenler olunca şansada bu araba denk geldi sedan ama otomatik olması nedeniyle seçtik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High_ToweR -- 31 Mayıs 2013; 21:29:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

Bende de focus var bu yaşta otomatik alma sıkıntılar büyür manuelini al.
    Fiyatı çok çok çok iyi.

işte ablam kullanacağı için ilk tercihimiz otomatik olması. zaten hatchback 5 kapılara bakıyorduk başka modellerde de ama işte içimize sinen olmayınca ve focus 1 leri övenler olunca şansada bu araba denk geldi sedan ama otomatik olması nedeniyle seçtik.

Fiyat olarak en üst limit nedir ?

• Ekmegi yenmis derlerya aynen öyle 2 binde masraf edersiniz 20 bine gelir 20 bine nice on numara araclar var modelleri yüksek yol yakinken vazgecin bu sevdadan benzin ve yedek parca fiyatlari yüzünden illallah edersiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Clio Otomatik HB Problem
    3 yıl önce açıldı
    Kia Ceed 2010 sw Otomatik dizel
    12 yıl önce açıldı
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Fiyat olarak en üst limit nedir ?

19bin işte focus için 18 den pazarlıkla 17-17.5 bin tl olursa birazda bakımla adam olur felan dediler
  • 2001 manuel vitesli ghia yı 100 binde hatasız 21500 e yeni sattık
  • quote:

Orijinalden alıntı: crepis

2001 manuel vitesli ghia yı 100 binde hatasız 21500 e yeni sattık

iyi fiyata satmışsınız. peki araba nasıldı? yani sorunsuzluk bakımından ve lpg uyumu nasıldır? ayrıca otomatikleri hakkında bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

2001 manuel vitesli ghia yı 100 binde hatasız 21500 e yeni sattık

iyi fiyata satmışsınız. peki araba nasıldı? yani sorunsuzluk bakımından ve lpg uyumu nasıldır? ayrıca otomatikleri hakkında bilginiz var mı?

Bence clio hb alın focus kadar konfor vermez ama parçası ucuzdur, focusdan küçüktür yani bir bayan kolay kullanır

• hocam otomatiklerini bilmiyorum aracı ilk sahibinden 2009 da aldık brc lpg si vardı hiçbir sorunu problemi yoktu ev peşinatı için nete verdim 1 günde satıldı.
    alıcı epey bir uzaktan geldi 3 audan fazladır araç aradığını söyledi.
    çok araca bakmış ama bulamamış.
    piyasada hoşaf olmuş çok araç var normalinden 2-3 bin ucuza binecekseniz fazla verin temiz olsun
  • 2004 fabia veya getz alin.

• quote:

hocam otomatiklerini bilmiyorum aracı ilk sahibinden 2009 da aldık brc lpg si vardı hiçbir sorunu problemi yoktu ev peşinatı için nete verdim 1 günde satıldı.
    alıcı epey bir uzaktan geldi 3 audan fazladır araç aradığını söyledi.
    çok araca bakmış ama bulamamış.
    piyasada hoşaf olmuş çok araç var normalinden 2-3 bin ucuza binecekseniz fazla verin temiz olsun

sahibinden bulmak zor dostum. 21 e felan çıktın mı full galeri arabası kaynıyor. 2002 model var 58 binde orjinal diyor adam. 100 bini geçmemiş arabalar var 11-12 yaşında onlarada inanmıyorum. çok iyi makyajlayıp satıyorlar. zaten birde otomatik vites olunca hem alternatif azalıyor hemde fiyatları artıyor. benim bulduğum focusta sahibinden en azından kmsinin orjinal halini diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Bence clio hb alın focus kadar konfor vermez ama parçası ucuzdur, focusdan küçüktür yani bir bayan kolay kullanır

onunda tipini beğenmediler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.