Şimdi Ara

FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE GEREKLİ NEREDEN BULURUM DİYENLER..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Serial M yazan yere seri no yu gireceksin daha sonra fare ile 5 nolu butonun üzerine geldiğinde fare + işaretine döner 5 nolu tuşa tıklayacaksın hepsi bukadar, CODE yazan yerin karşısında teybin kodunu gösterir...
     FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE GEREKLİ NEREDEN BULURUM DİYENLER..

Programı kapatmak için ses düğmesine tıklaman yeterli...
    http://hotfile.com/dl/144246743/f29fe68/focus.rar.html
    alıntıdır.......

seri noyu radyoyu sökmedende görebilirsiniz. torpido gözünden ışık kaynağı ile biraz zorlanarak rahatlıkla görebilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangnd1 -- 1 Şubat 2012; 21:46:11 >

• bi yorum olmazmı yahu :)
    işime yaradı yada hiç bi işe yaramıyo falan.. ne bileyim..
  • Ne işime yaradı ne de işime yaramadı :)
    Orjinal teyp edinirsem lazım olur diye indirdim,sağolasın
  • Arkadaşa lazım oldu, daha seri noyu bulamadık ama olsun Teşekkürler
  • Iyi akşamlar güzel paylaşım..Yeri değil ama kimsenin cevap verdiği yok,
    #2002 model 130binde 1.6 focus hb ghia var+sonrof var araç gayet temiz koltukları kumaşı falan canlı :) sizce bu araca ne kadar vermeliyim?ahşap kaplamaları konsolu falan olsun yıpranma yok araç sahibi gayet güzel bakmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaporta iç dış dediginiz gibi sorunsuz masrafsiz bakimlari triger seti özellikle 90 binde degişmse ki ikinci degişimi gelmiş yıldan dolayi artik ilki kaçta degiştirilmiş bilmiyorum geçiktirilmişse ikinciye luzum olmayada bilir .

18500 - 19000 TL bilemedin max 20000 TL
  • Kodlama işlemi nasıl yapılıyor ? 6976 mesela nasıl gireceğiz bunu ? Bikaç defa denedikten sonra wait(telefonda böyle anladım yanlış olabilir) demiş aradan birgün geçmesine rağmen düzelmemiş,code ekranı gelmemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytekk

Iyi akşamlar güzel paylaşım..Yeri değil ama kimsenin cevap verdiği yok,
    #2002 model 130binde 1.6 focus hb ghia var+sonrof var araç gayet temiz koltukları kumaşı falan canlı :) sizce bu araca ne kadar vermeliyim?ahşap kaplamaları konsolu falan olsun yıpranma yok araç sahibi gayet güzel bakmış.

@ilyus nickli arkadaş iyi niyetiyle yaklaşmış ama 21 den aşağı vereceğini sanmıyorum.Sizde temiz diyorsunuz zaten ama arkadaşın dediğin fiyata yakınsa kaçırmayın derim.

5 gün önce comfort almış arkadaş 140 bin küsür 2 parça boyalı 17 bine bitmiş alım-satım,plaka vs.herşey dahil.

Yahu bu serial noyu bulamadık Güneşlikte radyo üstünde yok.Radyoyu da sökemedik naapsak bilemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

quote:

@ilyus nickli arkadaş iyi niyetiyle yaklaşmış ama 21 den aşağı vereceğini sanmıyorum.Sizde temiz diyorsunuz zaten ama arkadaşın dediğin fiyata yakınsa kaçırmayın derim.

5 gün önce comfort almış arkadaş 140 bin küsür 2 parça boyalı 17 bine bitmiş alım-satım,plaka vs.herşey dahil.

Yahu bu serial noyu bulamadık Güneşlikte radyo üstünde yok.Radyoyu da sökemedik naapsak bilemedik.

yorum için teşekkürler...
    hersaat kafam karışıyor..

bir araç daha var
    2009 Model Focus Titanium X Paket 1.6 HB LPG'li
    100.000 km de
    biraz pazarlık payı var?????
    hata boya yok expertizde aksi birşey çıkarsa masraf galericiye ait

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-model-focus-titanium-x-paket-1-6-hb-lpg-li-85610011/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖiLkér

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-full-ford-focus-ghia-otomatik-80641500/detay/

telefonda saticiyla 2 ay önce konuştum (yanliş olmasin 1,5 ayda olabilir ) ilani gördüm aradim konuştum 22000 e verebilecegini hissetim pazarliktu şu bu vs
    otomatik vites 2004 ghia pırıl pırıl duruyor hiç bir kaza bela yok denildi . sizin dediginiz araçta sunroof var extradan ..

2004 makyajlı kasalar 1999-2004 e kadar olanlardan daha iyidir hararet prıblemi rolanti sorunlari vs yoktur . benim aracim 2004 sedan confort mesela kazasiz boyasız degişensiz lpg kendim taktirdim 77000 de 15 inch celik jant + lastik aldim içi dişi pırıl pırıl döşemesini görüpte begenmeyen yok otomatik bu arada ne yapiyim 23000 ne mi satiyim bu durumda 23 eder demem gerekiyor o zamn .

ghia si başka bir begeniliyor focus 1 hb lerin . hakkınında yememk lazım .

alanada satana da hayirli olsun . güzel sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyus -- 12 Mayıs 2012; 14:41:20 >

• @ilyus hocam arkadaş otomatik istemiyordu, baya araç elendi bu yüzden.Astra 99 cd ye 19.250 fiyat çektiler.
    Haklısın fiyatlar yüksek ama yapacak bişey yok. Umarım piyasa eski haline döner en kısa sürede, Bizde Ghia baktık ama bulamadık, bütçe kısıtlıydı.Bulduklarımız ya komple boyalı ya da min.5 parça boyalı 200 bini devirmiş araçlardı.

Bu arada ilandaki araç harika duruyor.
  • Orijinalden alıntı: bytekk

yorum için teşekkürler...
    hersaat kafam karışıyor..

bir araç daha var
    2009 Model Focus Titanium X Paket 1.6 HB LPG'li
    100.000 km de
    biraz pazarlık payı var?????
    hata boya yok expertizde aksi birşey çıkarsa masraf galericiye ait

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-model-focus-titanium-x-paket-1-6-hb-lpg-li-85610011/detay

Yaşına göre km si fazla duruyor.O bütçeye çıkacaksanız 0 km bakabilirsiniz. (Astra HB Classic III -33.750, Golf 1.6 102 PS Trendline 36.900) Kısaca ben olsam almazdım

2006 sonrası makyajlı kasa vectra ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilkelden-1-6-elegance-lpg-deri-isitma-bi-xenon-hiz-sabitleme-85839588/detay#

Honda civic ;http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-turker-oto-borsa-dan-honda-civic-1-6-elegance-85922314/detay

Not : ilanlar örnektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖiLkér -- 12 Mayıs 2012; 22:10:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.