Şimdi Ara

FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE PROBLEMI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
38
Favori
95.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim seri numaram M342091 yardımcı olursanız sevinirim.
  • Slm arkadaşlar 2002 model ghia cd çalarımın ekranı çatlak ve lpg takarken beyni sıfırlandığından cd çalarım çalışmıyor teyp kodu elimde fakat ekranı göremedeğim için kodu giremiyorm ve kod girilirken hangi tuşlara basılacağını bilmiyorm yardımcı olursanız çok sevinirim kolay gelsn...
  • teybim aküyü sökünce kitlendi.aküyü takıp radyoda 1-6 tuşuna basıla tuttugumuzda MGV-BUS 4-08 altındada 1 çıkıyor seri numarasını bulamıyorum codu giremiyorum teybi sökmeden nasıl bulbilirim.yardımcı olursanız sevinirim
  • selamlar

benimde kod sorunum var yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler...

seri no: M543867
  • Arkadaşlar aracın 2. sahibiyim. key kodu blmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
    Seri numarası: m002852
    Şimdiden teşekkürler...

Focus 2005 collection
    rds 5000 teyp
  • ayasar38 6077

hodrec-57 1 ve 6 ya basılı tutun

kavlan ekranda sürekli değişen harf ve rakamlar olacaktır teyp kodu M veya V ile başlar

kraleks 1666

barossi46 9766

jokey1988 6805
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadaver1912

programı upload ettim cevap bekmeden kendiniz bulabilirsiniz tek yapmanız gereken m yazan yerın yanına 6 hanelı kodu yazıp 5 e basmanız bu kadar. indirmek için linki kopyalayıp boslukları silin.

http://r a p i d s h a r e . com/files/381531185/2.MODEL_Ford_M_serial_calc.rar

şifre :www.fordayedekparca.com

herkeze hayırlı forumlar HOCAM ALLAH RIZASI İCİN BENİM SU TEYP CODE UNU OGRENELİM RİCA EDİYORUM LUTFEN SERİAL NO : V008820

ALLAH RAZI OLSUN SİMDİDEN ACİLEN CEVAP BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER

• quote:

Orijinalden alıntı: kck_mrt

quote:

Orijinalden alıntı: polcewik

slm arkadaşımda 99 model focus var aynı sorunu yaşıyor seri no su M119188 modeli 5000NE bizede bi yardımcı olabilirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkur ederim

kod : 5773

herkeze hayırlı forumlar HOCAM ALLAH RIZASI İCİN BENİM SU TEYP CODE UNU OGRENELİM RİCA EDİYORUM LUTFEN SERİAL NO : V008820

• quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

ayasar38 6077

hodrec-57 1 ve 6 ya basılı tutun

kavlan ekranda sürekli değişen harf ve rakamlar olacaktır teyp kodu M veya V ile başlar

kraleks 1666

barossi46 9766

jokey1988 6805

HOCAM ALLAH RIZASI İCİN YARDIMCI OLURMUSUN :((((((((((((((((

• quote:

Orijinalden alıntı: ozyurek

quote:

Orjinalden alıntı: karenin
    özyürek nickli mehmet abi sana yardımcı olur, 5 dakikada key code'u bulup gönderir, sıkma canını

M ile başlayan Seri numarasını yazın bakayım...

mehmet abi allah rızası icin banada bi yardımcı olurmusun lutfen :( cd key code aküden dolayı gitti lutfen yardım rica ediyorum

seri no :v008820

• V kodlar malesef bulunmuyor hocam bizim ekip arabası da V kod aylardır kilitli duruyor, sanırım aracın alındığı yerle veya distribütörden biri ile görüşmek gerek V kod için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

V kodlar malesef bulunmuyor hocam bizim ekip arabası da V kod aylardır kilitli duruyor, sanırım aracın alındığı yerle veya distribütörden biri ile görüşmek gerek V kod için

SAĞOLASIN HOCAM TEŞEKKKÜRLER BİLGİ İCİN
  • Arkadaşlar Ne olur Acil Banada Kod Lazım Yardımcı Olursaniz Sevinirim Serial No : M034832 Bu Akü den Cekecegimiz War Anlaşilan o yüzden Kodu Acil Bulmam Lazim Yardiminiz icin şimdiden tşk ederim...
  • arkadaşlar 99 mondeo seri numarası m028621
  • quote:

Orijinalden alıntı: yinemisen20

arkadaşlar 99 mondeo seri numarası m028621

5266 girin
  • ALLAH RAZI OLSUN DENEYELİM HEMEN
  • Slm, benim teybin üzerinde 500 RDS EON yazıyor. 1 ve 6 ya basılı tutunca MGP BJ5 4-09 diye bir numara çıkıyor

key kode lazım yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

cihazı çıkartıp baktım seri no

M381332

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aek444455561 -- 14 Mayıs 2012; 19:31:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aek444455561

Slm, benim teybin üzerinde 500 RDS EON yazıyor. 1 ve 6 ya basılı tutunca MGP BJ5 4-09 diye bir numara çıkıyor

key kode lazım yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

cihazı çıkartıp baktım seri no

M381332

9527 girin
  • Arkadaşlar herkese selamlar bende 2006 focus var üzerinde cd6000 var akü sökülünce kod istedi aracın herhangi bir yerinde kodu bulamadım cihazı söktüm teybin serisi M082204 kod bulmada yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek-as

Arkadaşlar herkese selamlar bende 2006 focus var üzerinde cd6000 var akü sökülünce kod istedi aracın herhangi bir yerinde kodu bulamadım cihazı söktüm teybin serisi M082204 kod bulmada yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim . Şimdiden teşekkür ederim .

1933 girin
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.