Şimdi Ara

FORD FOCUS 2001 OTO TEYP KEYCODE PROBLEMI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
38
Favori
95.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm ford 2000 model focus aracının aküyü çıkartmıştık teyp kod istiyor seri numarasını tam olarak nerde yazıyor güneliği baktığımda 5 ABS yazıyor birtane var A06157 altından hemen Af olarak yazılmış devamımı bilmiyorum tam olrak yani A06157Af de olabilir bide W235X diye torpidodo yazıyor bunların hangisi yada bilen varsa kod numarasını gönderebilir misin şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MURATCNG

slm ford 2000 model focus aracının aküyü çıkartmıştık teyp kod istiyor seri numarasını tam olarak nerde yazıyor güneliği baktığımda 5 ABS yazıyor birtane var A06157 altından hemen Af olarak yazılmış devamımı bilmiyorum tam olrak yani A06157Af de olabilir bide W235X diye torpidodo yazıyor bunların hangisi yada bilen varsa kod numarasını gönderebilir misin şimdiden teşekkürler...

Teybi sökmeniz lazım M ile başlayan numarayı verirseniz çok rahat şekilde kodu buluruz
  • Aynı sorun bendede var..Locked yazısının altında birde 13 yazıyor o nedir acaba? Ayrıca code yazma ekranını nasıl getirecem arkadaslar yardımcı olurmusunuz locked yazısı gitmiyor oradan?
  • ford focus 500 rds eon
    serial m353541 yardımcı olursan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fherchat

Aynı sorun bendede var..Locked yazısının altında birde 13 yazıyor o nedir acaba? Ayrıca code yazma ekranını nasıl getirecem arkadaslar yardımcı olurmusunuz locked yazısı gitmiyor oradan?

Öncelikle kodunu biliyormusunuz ?
    Bilmiyorsanız teybin arkasında M ile başlayan seri numarasını söyleyin yardım edelim.
    Öncelikle kode yazma atıyorum teyp kodu '6545 '..
    Teypte en altta 1 2 3 4 5 6 numaralar var 1 numaraya 6 defa basın 6 gelene kadar yani ekranda sayı gözükcektir. 2 numaraya 5 defa basın .3 numaraya 4 defa basın. 4 numaraya 5 defa basın. en sonra okeylemek içinde 5 numaraya bascaksınız teybiniz açılcaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinegesel

ford focus 500 rds eon
    serial m353541 yardımcı olursan sevinirim.

İşlem çözülmüştür

• merhaba arkadaşlar benim 2004 model ford foks aracın teyb kod istiyor seri no : M 374158 dir kod konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • 4973 dneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu han

merhaba arkadaşlar benim 2004 model ford foks aracın teyb kod istiyor seri no : M 374158 dir kod konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

4973 deneyin
  • Merhaba,

Kaza yapan connectimizi yaptirdik ama simdi lock 10 gibi bir hata veriyor. Konuyu okudum ve tarif edildigi sekilde seri noyu ogrendim: m060931.

Kodu paylasacak arkadasa cok minnetar olacagim.

Saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: çakırbey

Merhaba,

Kaza yapan connectimizi yaptirdik ama simdi lock 10 gibi bir hata veriyor. Konuyu okudum ve tarif edildigi sekilde seri noyu ogrendim: m060931.

Saygilar.

Code 2414
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

quote:

Merhaba,

Saygilar.

Code 2414

Hem kod icin hem de yukarda kodun nasil girildigini anlatan mesajiniz icin tesekkur ederim.

• kolay gelsin arkadaşlar M309023 seri numara teyp code istiyor cevabınızı bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'Şükrü

quote:

Merhaba,

Saygilar.

Code 2414

Hem kod icin hem de yukarda kodun nasil girildigini anlatan mesajiniz icin tesekkur ederim.

Rica ederim kardeşim =)
  • slm arkadaslar acılll yardıma ihtiyacım var teyp codunu yazıyorum sonra neye basıp okeylıyeceğimi bilmiyorum bilen varsa yardım etsın
  • acill yardıma ihtıyacım var arkadaslar codu yazıyorum okeylemek için ne yapmam lazım bilmiyorum
  • merhaba arkadaşlar benim 2001 model ford focus aracın teyb kod istiyor seri no : M 276958 dir kod konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • kodu yazdıktan sonra 5 tuşuna basacaksın ismlsdt kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi happy peace -- 14 Ekim 2012; 17:29:26 >
  • şükrü komutanım yardım gerekiyo teyip kodu için..nerelerdesin..!
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.