Bence arkaşdaşlar herkesin keycode istemesine yardımcı olmayın emin olmadıkça
çünki çalıntı olabilir...
koysun resmini araçtan mesela
evet komik gelebilir ama gerçek
teyp aracın içinden çıktıysa şifre bulmak zor değil max 5 liraya zaten oto teypciler söylüyor
olsun..Böyle düşünürsek mustafa tepetaklak gideriz.
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
olsun..Böyle düşünürsek mustafa tepetaklak gideriz.
Anlaşıldı
arkadaşlar bu sorun benimde başıma geldi seri noyu nerden bulcam :S
teybin üzerinde seri nosu
çıkaramadım yerinden ya aparatı yok bende :S
arkadaşlar teybin seri nosu M367645 lütfen akşam yolculuğa gidicem yapabilen bi arkadaş yazsın lütfen bkliyorummm
slm 1 ve 6 nolu tuşa bas ve cihazı aç bekle seri no yazar
merhaba arkadaslar ben seri nu^^yabaktım ama herkesin seri no^^sundan farklı bi numara cıktı
MGP DJ5 bir de arkasından 4-08 diye bir numara cıkıyor yardımcı olursanız sevinirim simdiden tskler =) araba bu arada 2000 modEl .
quote:
Orijinalden alıntı: İNSERT
slm 1 ve 6 nolu tuşa bas ve cihazı aç bekle seri no yazar
5000 rds eon modelinde de geçerlimi ?
Araçlar araç kendini resetledide teypin code nu bulabilirmisin Seri numarası: m012717 Şimdiden teşekkürler...
Focus 2005 comfort rds 5000 teyp
quote:
Orijinalden alıntı: girmasek
Araçlar araç kendini resetledide teypin code nu bulabilirmisin Seri numarası: m012717 Şimdiden teşekkürler...
Focus 2005 comfort rds 5000 teyp
2097
arkadaşlarrr bu focusun teyp code ne oluyor yaa daha dün akşam aldım aracımı 2001 model ghai full. şimdi burayı okurken baktımda anahtarlığımızın arkasında MPT1340 yazıyor. illa teybin üstündemi yazıyor bu key code olayı kimse varmııı arkadaşlarr ya burda biri varsa yazsın
1ve6 tuşlarına basılı tutuncaMGP DJ5 çıktı arkasında da 4-09 yazıyor benim focusun teyp kodu ne yaa lütfen yardım edin arkadaşlarrr lütfenn 2 kere yanlış girdim off focus 2001 ghia sedan
Arkadaşlar bu key code bazı arabaların torpidosunun içinde yazıyor, aynı zamanda şoförün güneşliğinin arkasında da yazıyor. 2004 Comfort Sedan'da böyle.
serisonu. teyibin seri nosu üzerinde yazıyor o seri noyu yollarsan kodunu sana yollayabilirim.
o seri nosunu görmek için ise en kolay yöntem şu (teybi çıkarmak zor oluyor) torpido kapaığını yandaki desteklerden kurtarıp sonuna kadar aç. sağlı sollu iki parça olacak onları kurtarıp normal açıldığından fazla açıyorsun. sonra kafanı o açtığı yerden teybe bakacak şekilde sok ve teyibin üstüne M12345 gibi bir kod göreceksin beyaz bir etiketin üstünde. o numarayı doğru bir şekile buraya yazarsan sana kodunu verebilirim
tşkler dediğin gibi yaptım kodunu okudum sonrada bi program yardımıyla buldum :)