Şimdi Ara

Ford Focus 2011 HB Comfort Alınır mı?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
126
Cevap
1
Favori
44.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bir allahın kulu lütfen bana 30000 tl ile ne yapabilecegimi açıklasın su sıralar. Focus hb yi severim hangisi nereden_? Ankaradayım lütfen bir yardım edin.
  • 38000 tl ye 1.6 100hp titanium AT HB sıfır otokoç fiyatı nasıl sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

38000 tl ye 1.6 100hp titanium AT HB sıfır otokoç fiyatı nasıl sizce

Otomatik benzinli Focus sizi yakıt tüketimi ve performans beklentisi anlamında üzebilir. Ama verilen fiyat çok iyi..
  • peki 100 bg lik 1.6 collectionmu yoksa seat leon style 1.4 85 bg mi?
  • evet otomatik için verilen fiyat cidden iyimiş duz vitesini daha pahalıya aldım da
  • tüketim nasıl 50kr mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

tüketim nasıl 50kr mu?

yoktur o kadar
  • 35 kuruş tabi benzin zammlarına göre bu gidişle 50 kuruş da olacak.

230 km de araç daha 9.2 gösteriyor muhtemelen 8.5 ortalamayı bulacağım.
  • Arkadaşlar lutfen bir yardım edin. Şimdi ben bir bayiden 100 bg 1.6 collection manuel icin 31800 lira an itibari ile teklif aldım. Bu teklife gore şimdi ben yeni kasa focus alıyorum degilmi? Gidip eski kasa almayalım ayrıca bu fiyat sizce nasıldır şu an için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: irlandali

Arkadaşlar lutfen bir yardım edin. Şimdi ben bir bayiden 100 bg 1.6 collection manuel icin 31800 lira an itibari ile teklif aldım. Bu teklife gore şimdi ben yeni kasa focus alıyorum degilmi? Gidip eski kasa almayalım ayrıca bu fiyat sizce nasıldır şu an için?

Fiyat aldığınız araç eski kasa, yeni kasada zaten 100 bg yok ve fiyatlar 39.000'den başlıyor.
  • Acaba almak mantıklımıdır eski kasa bir turlu karar veremiyorum. Seat ibiza dusunuyordumki zam gelmiş acayip sinir oldum. 30500 diyo bayi dogusun sitesinde 30400 :((( kahretsin arabasız kaldık..
  • quote:

Acaba almak mantıklımıdır eski kasa bir turlu karar veremiyorum. Seat ibiza dusunuyordumki zam gelmiş acayip sinir oldum. 30500 diyo bayi dogusun sitesinde 30400 :((( kahretsin arabasız kaldık..

çok aceleniz yoksa bekleyin bakalım biraz.
  • Hocam 3 aydir bekliyorum bilmiyorum napcaz... Fiyatlar artiyor. bendeki sermaye ayni ... Buarada 28000 TL ye birde fabiya 1.4 85 bg dynamic modeli teklif aldım. Acaba bunu dusunsemmi yoksa focustan devam mı etsem ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irlandali -- 6 Mayıs 2011; 12:28:19 >
  • Ne olursa olsun Focus varken, İbiza ya da Fabia düşünmeyin derim.
  • quote:

Arkadaşlar lutfen bir yardım edin. Şimdi ben bir bayiden 100 bg 1.6 collection manuel icin 31800 lira an itibari ile teklif aldım. Bu teklife gore şimdi ben yeni kasa focus alıyorum degilmi? Gidip eski kasa almayalım ayrıca bu fiyat sizce nasıldır şu an için?

ford mayıs fiyatlarını açıklamadı henüz.Ne olur bilinmez ancak beklemek bencede daha iyi....Ancak 1.6 collektion için fena fiyat değil...Hangi bayii..?
  • Dostum hangi bayi inan bilmiyorum. Araci firma buldu bunu bana. Sma su bi kesinki mayıas'ta fiyatlar artacaktır. Yani ya alicam ya da alamicam tum mesele bu. Sizin mayıs fiyatları icin bir tahmininiz varmmı?
  • Arkadaşlar 31.600 Tl'ye almayı düşünüyorum fiyat için ne dersiniz? 1.6 focus Comfort hb beyaz 100bg. Birde yakıt haricinde gerçekten onu alma şu model uygun dediginiz bir arac var mı yine de sorayım :)
  • yeni kasa focus sedan gerçekten güzel olmuş.
    sıfır alacak arkadaşlara bir tavsiye aracınızı sıfırda alsanız alır almaz bir boyacı veya kaportacıya gösterin. bu zamanda kimseye güven olmuyor aracı nakilde düşürüp boyatıp satıyorlar.
     Ford Focus 2011 HB Comfort Alınır mı??
  •  Ford Focus 2011 HB Comfort Alınır mı??

• yeni kasayi gidip bir inceleyin içine binin kesin bu ne ya diyeceğinizi söyleyebilirim, ön konsol üzerinize geliyor resmen. bunu seven varmi bilmem tabi.

yeni kasa ford bana cazip gelmedi.

bence o fiyata eski diyebilceğimiz benim de almış olduğum araç alınır. eski filan değil orası ayrı, yeni kasa çıkınca adı eski oldu. ikinci elde eski kasa daha rağbet görür benden söylemesi.

bu arada ben daha 1 depo olmadı ortalama tüketim 8.9 l ye düştü. 50 kuruş mu yakıyor diyenlere...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.