Güzel söyledin haklısın ama ondan önce yakıt meselesi var lpg takarım diyodum o da garantiyi bozuyo ben ankara trafiginde hergün nası sürcem normalde günlük 9 tl yol parası veriyorum artık buna vercem allahım sana geliyorum yardım et. Araba yakıtı icin basta 13-14 lt demişler a bu nasıl bir deger.? taksiyle gidip gelsem daha ucuz olmazmı?
Güzel söyledin haklısın ama ondan önce yakıt meselesi var lpg takarım diyodum o da garantiyi bozuyo ben ankara trafiginde hergün nası sürcem normalde günlük 9 tl yol parası veriyorum artık buna vercem allahım sana geliyorum yardım et. Araba yakıtı icin basta 13-14 lt demişler a bu nasıl bir deger.? taksiyle gidip gelsem daha ucuz olmazmı?
quote:
Orijinalden alıntı: shener
yeni kasayi gidip bir inceleyin içine binin kesin bu ne ya diyeceğinizi söyleyebilirim, ön konsol üzerinize geliyor resmen. bunu seven varmi bilmem tabi.
yeni kasa ford bana cazip gelmedi.
bence o fiyata eski diyebilceğimiz benim de almış olduğum araç alınır. eski filan değil orası ayrı, yeni kasa çıkınca adı eski oldu. ikinci elde eski kasa daha rağbet görür benden söylemesi.
bu arada ben daha 1 depo olmadı ortalama tüketim 8.9 l ye düştü. 50 kuruş mu yakıyor diyenlere...
içine girip incelemedim resim olarak güzel tabiki test sürüşü yapmak lazım
quote:
Orijinalden alıntı: irlandali
ya 0 13-14 diyenler kesin sallamışlar al işte aracım daha 300 km de bu akşam baktım ortalama tüketim gittikçe düşüyor 8.8 lt. tabi bursa trafiğinde ankara traifiği de bursadan çok kötü sayılmaz tabi merkeze çok girip çıkmıyorsanız.
ARKADAŞLAR MERHABA BENDE FORD FOCUS CONFORD 1.6 100PSİ MANUEL METALİK GRİ ALDIM.33400 TL YE ALDIM.BU PARANIN İÇİNDE TRAFİK SİGORTASI,BANDROL,PLAKA İŞLEMLERİ VE KREDİ MASRAFI OLAN 525TL VAR.ARACI 15400 PEŞİN 18000TL 18 AY TAKSİTLE ALDIM...PARK SENSÖRÜNÜ ZOR HEDİYE ETTİREBİLDİM.FORUMDAKİ ARKADAŞLAR OLDUKÇA UYGUN ALMIŞ..PAHALIYA ALMIŞIM GİBİ GELİYOR AMA ALDIM ARTIK.BENİ KORKUTAN ŞEHİR İÇİ DIŞI YAKIT TÜKETİMİNİN NASIL OLACAGI FORUMDA OKUDUM AMA UZUN SÜREDİR ARACI KULLANAN ARKADAŞLAR YAKIT TÜKETİMİNİ YAZABLİRMİ.BUARADA LPG TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM BU ARACA EN İYİ HANGİSİ OLUYOR?ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
sedan olsa çok daha iyi olur bence ne kadar fark var acaba
sedan da 2000 l kadar fark var sanırım
SELAMLAR TAMAMEN OBJEKTİF GÖRÜŞLERİMDİR; 2010 FOCUS 100HP OTOMATİK SEDAN KULLANDIM 1,5 SENE VE ŞİMDİ SATTIM.
YOL TUTUŞ GÜZEL SES SİSTEMİ GÜZEL FRENAJ GÜZEL GÖRÜNÜŞ GÜZEL GENİŞLİK, FERAHLIK GÜZEL BAGAJ ÇOK BÜYÜK ANAHTAR GÜZEL
SÜSPANSİYON KONFORU OLDUKÇA KÖTÜ (ÇOK SERT) MOTOR ÇOK GÜRÜLTÜLÜ, RÖLANTİDE BİLE KASA AĞIR, MOTOR TAŞIMIYOR (İYİ GİDER DİYENLER UZUN YOKUŞLARDA VİTES DEĞİŞTİRMEDEN GİDEBİLİYORLAR MI???) SERVİSLERİ İLGİSİZ, ÇOK TİCARİ ARAÇ OLDUĞUNDAN BIKMIŞLAR TAHMİNİMCE BEYAZLARIN, KASA İLE TAMPON ARASINDA RENK TONU FARKI VAR İÇ PLASTİK KALİTESİ ARKADA ÇOK ÇOK KÖTÜ COMFORTTA İÇ AYDINLATMA LAMBASI YOK, SADECE DİKİZ AYNASI ÜSTÜNDE VAR ( TİTANYUMDA ORTADA DA VAR.. AKSESUAR LAMBA) KAPI KAPANIŞ KÖTÜ YOL SESİ FAZLA İLK BASIŞTA ÇALIŞMAMA YAPIYOR TÜKETİMİ, PERFORMANSINA GÖRE ÇOK BAGAJ FİTİLLERİNİN İŞÇİLİĞİ KÖTÜ RÜZGAR SESİ ÇOK ALIYOR, ARKA CAM ARALIK KALMIŞ GİBİ OTOMATİK ŞANZIMANA İYİ DE DİYEMEM KÖTÜ DE RÖDAJ SÜRESİ UZUN SÜRDÜ 15000KMYE KADAR 9,5LT YAKTI, 15000DEN SONRA 9LT RODAJ SÜRESİNCE ARAÇ ÇOK SAĞIR - ARACI İYİ AÇMAK LAZIM DİKKAT EDİN
TEST EDİN VE TEST EDERKEN SÖYLEDİKLERİMİ HATIRLAYIN.
31.500 e hersey dahil beyazini aldim gitti. Focus'tur o fiyata o kadar olur. Ses felan dert degil rodaj suresi degiskenlik gosteriyor diyorlar. Hadi hayirlisi olsun bakalim bu arada evet biraz yuksek yakıt seviyesi gorunuyor bence en buyuk dert o ! Lakin cruze'larında yakiti ortada bu C sinifi boyle agir bir arabadan beklenir. :( Arkadaslar kasko'ya ne akdar veriyorsunuz bide onu soyleyin bu comfort'lara.. ?
quote:
31.500 e hersey dahil beyazini aldim gitti. Focus'tur o fiyata o kadar olur. Ses felan dert degil rodaj suresi degiskenlik gosteriyor diyorlar. Hadi hayirlisi olsun bakalim bu arada evet biraz yuksek yakıt seviyesi gorunuyor bence en buyuk dert o ! Lakin cruze'larında yakiti ortada bu C sinifi boyle agir bir arabadan beklenir. :( Arkadaslar kasko'ya ne akdar veriyorsunuz bide onu soyleyin bu comfort'lara.. ?
HOCAM HAYIRLI OLSUN BENDE 32850 YE METALİK GRİSİNİ ALDIM...AXA OYAK A 772TL YE 10 TAKSİT YAPTIRDIM ARABAYA 35750 TL VERDİLER..
Yahu bu nasıl iş adamlar MTV yi odememis ve odeyemeyiz diyorlar varmı boyle birsey? Yapacak birşeyde yok OTOKOC ford bayileri bunu odemez diyor ben bunu kabul etmiyorum. Anahtar teslim boyle mi olur ben ilk taksidini odeyecegim bir ay sonrada ikinci taksidini 700 TL resmen gol atıyolar. Boyle bir konusmada gecmedi hiiiic ! Sikayet var com.a yazıcam Ankara Otokoc'un yaptıgı bu ayıptır. !
quote:
Yahu bu nasıl iş adamlar MTV yi odememis ve odeyemeyiz diyorlar varmı boyle birsey? Yapacak birşeyde yok OTOKOC ford bayileri bunu odemez diyor ben bunu kabul etmiyorum. Anahtar teslim boyle mi olur ben ilk taksidini odeyecegim bir ay sonrada ikinci taksidini 700 TL resmen gol atıyolar. Boyle bir konusmada gecmedi hiiiic ! Sikayet var com.a yazıcam Ankara Otokoc'un yaptıgı bu ayıptır. !
arkadaşlar 0 confordumu 19 mayıs günü samsundan aldım.samsundan hemen rizeye gittim 100km hızı sabitleyerek yaklaşık 750 km yaptım araç 6 litre yaktı bu beni çok sevindirdi.rodaj süresi boyunca çok yakacagını dusunmustum lpg taktırdıgımda acaba kaç litre yakar??alacak olan arkadaslar varsa gerçekten tavsıye ederım
comfort mu colection mu titanyum mu? derseniz ben 3 modelide kullanan biri olarak açıklama yapayım comfort ta kullanılan 1.6 100 ho motor yakıt yonunden cok ıdeal 100 km de tahmını 27-28 tl yakıyor colectıon tıtanyum da kullanılan 1.6 115 hp lık motor yakıtta bıraz savurgan 100 km de tahmını 40-45 tl arası yakıtı var yakıt degerıne gore en ıdealı comfort paketı veya bır ara satısa cıkmıştı 100 hp lık tıtanyum veya colectıonlar onları düşünebilirsiniz 115 hp tıtanyum dersenız ki 2001 model için diyorum 50 bın tl ye varan rakamı için cok abartı o paraya daha luks araçlar alınabılır comfort ıdeal fakat arka cam manuel olamsı oldukca sınır bozucu :)
Ben de düşünüyorum Focus comfort hb, ancak en son hangi fiyata verirler acaba? Bayi ile yüzyüze mi görüşmek daha iyi olur, yoksa telefonla mı? Ne dersiniz arkadaşlar?
Konu geçen senenin konusu eğer geçen seneki fiyatlar olsa alınabilirdi ama şuan 32bin tl fiyat çekiyorlar almak pek akıl karı değil.
O zaman gidip trend fiesta al. focusu napacan
Fiesta gerek iç hacmi gerekse bagaj hacmi açısından yeterli değil bence.
Bende bunu izah etmeye çalışıyorum, bu fiyata c sınıfı bir Arac almak cok zor. Ford bu konuda gayet iyi, comfort modelde cc deri direksiyon, sis farlari, 4 hava yastığı vs var. Bu fiyata Kia ceed bile bulmak zor, üstelik donanim fakiri oluyor araçlar. Focus comfort modelinin en büyük handikapı arkalar Manuel cam birde kapaklı jantlar.
arkadaslar benım cocugum olcagı ıcın ben buyuk araba dusunuyordum fakat focus conford hb'ın bagajı oldukca yeterlı aracın bence ayrı havası var arka camların manuel olması cocuk oldugu ıcın benım acımdan acıkcası daha ıyı oldu jant kapaklarınada gelınce bı arastırma yaptım ve 16ınch lastık ve yenı focusun orjınal jantlarından aldım almıs oldugum sıfır arabanın lastıklerını hıc kullanmadan degıstırdım eskı lastık ve kapaklı jantları aldıgım lastıkcıye verdım ve ustune 750 lıra para vererk 16ınch lastık ve yenı focusun jantlarına sahıp oldum boyle bısey dusunebılırsınız araba yakıtta yukarda bı arkadasın dedıgı gıbı uzun yolda 265 tl yakıyo(6lt) bıdakı ayada brc marka tup taktırmayı dusunuyorum..arabayı aldıgım ıcın memnunum keske aralık ayında alsaydım dıyorum ama ozamanda param yoktu...