Şimdi Ara

Ford Focus 2012 Uyumlu Navigasyonlu Teyp Hakkında Fikir alış verişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Birkaç gün önce 2012 Model Focus 3 aldım . Aşağıda bilgileri bulunan Cihazı satın almak istiyorum fakat internette kullanıcı yorumuna rastlayamadım .Sonradan pişman olmamak adına konu ile ilgili bilgisi ,düşüncesi ,tecrübesi olan arkadaşların fikir vermelerini öneride bulunmalarını rica ediyorum .

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay/

• bende düşünüyorum kalite olarak nasıl acaba taktırdınız mı?
  • Aracınızdaki bazı fonksiyonlar iptal olabilir.Mesela Sesle kontrol varsa o ya da arka ve ön park sensörleri çalışmayabilir.Bence böyle bişey taktıracaksanız Fordun kendi önerdiği cyclone marka olanı taktırınız.Hem de serviste.
  • cyclone marka buldum ataşehirde 2000 tl fiyat aldım montaj dahil direksiyon kontrolü aktif güzel bişeye benziyor ama bugün sıfır aldığım arabamın içini açtırmak istemiyorum çok fazla özellik var bütün multimedya özellikleri aktif şimdilik bluetooth cihazı taktırdık ilerde düşünebilirim artık
  • Ben ford servisinden taktırdım,2.000 Tl navigassyon tv bulue tut geri görüş kamerası var
    açıkçası pişmanım.
    1-geri hörüş kamessrası güzel
    2 TV kullanma şansı olmuyor..çünkü yerel kurulmuş ericisi olan yerde çekim alanı olan sabit bir yer oılmalı
    3- Navigasyon bazen uzun yolları gösteriyor.
    4-bulutut ta rehber telefondaki gibi değil soyaddan alıyor..zorlandım biraz
    5- flash disc özelliği var ama şarkı bulmak 3-4 işlem..orjinali daha güzel ve kolay
    SONUÇ: focus 3 kulalnıyorsanız orjinale dokunmayın derim.
    bu arada orjinal teybide satmayı düğşünüyorm piyasası hakkınd abilgi olan varmı
  • Herhangi bir sorunla karşılaşan oldu navigasyon takınca , direksiyon kumandası ile uyumlu mu arkadaşlar
  • Otomatik park ve ön arka park sensörleri dahil tüm özelliklere uyumlu olan bir marka var mı? Bilgisi olan var mı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.