Düşünmüyorum. |
Ford focus 3 hakkında ne düşünüyorsunuz? (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: RyDeR
Arabayı aldım dostlar. Kontağı çevirir çevirmez motor yağı değiştirme uyarısı aldım.Periyodik bakımı var aracın. Sağ akslarda bitik , arka diskler bitik.Onlarıda değiştirmem lazım. Aracın kornası bile çalışmıyor
Neyse Hallolur herşey. Aracı ilk çalıştırdığımda manyak motor sesi geliyor mahalle uyanıyor bakımdan sonra düzelme olur mu acaba? Dizel motor çok kullandım ilk defa yaşıyorum bunu. :) Eksik olmayın.
Araç bu şekildeyse ciddi sorunu olabilir.
Neden bu aracı aldınız bilmiyorum ama alacak karşılığı aldıysanız fiyatı düşürtün.
Bu benim 3. dizel aracım, öyle bahsettiğiniz gibi sesli çalışmıyor.
O araçta bence sizin gördüğünüzden çok daha fazlası vardır. Korna bile çalışmıyosa artık ne amaçla kullandılar o aracı bilmem.
İyi bir ekspere gösterin ve fiyatını ona göre belirleyin derim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ÖnerAraç bu şekildeyse ciddi sorunu olabilir.
Neden bu aracı aldınız bilmiyorum ama alacak karşılığı aldıysanız fiyatı düşürtün.
Bu benim 3. dizel aracım, öyle bahsettiğiniz gibi sesli çalışmıyor.
O araçta bence sizin gördüğünüzden çok daha fazlası vardır. Korna bile çalışmıyosa artık ne amaçla kullandılar o aracı bilmem.
İyi bir ekspere gösterin ve fiyatını ona göre belirleyin derim.
Alıntıları GösterArabasız kaldığım bir döneme denk geldi , yasaklar o bu derken çektim kapıya. Halledilir problemler var. Tarcanlara getirdim ekstra birşey çıkmadı ama araba çok hor kullanılmış hocam. Yeri gelmişken sorayım.
Önce ki aracımda çalışan usb bu arabada ne yaptıysam yapayım çalışmıyor. Fikrin var mı? Rufus vs denedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sürücü için zevkli, yolcular için bunaltıcı bir araç. Aileye uygun olmayan aile arabası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usb sorunu ile ilgili bir fikrim yok maalesef.
Sllsh kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
Büyük ihtimal aracın şirket geçmişi iyi bir bakım yaptırdıktan sonra seste de azalma olacaktır. 1.6 tdci biraz hassastır enjektör konusunda ama çuflama, geç marş alma gibi bir sorun yoksa iyi bir bakım yeterli olur. Biraz daha seslidir. Özel servise gidecekseniz mann filtre ve motul xclean 5w30 efe veya mobil1 esp 5 30 yağ tavsiye ederim. İlk sahibi olduğumuz 239.000 de 1.6 tdci 90 hp aracımız var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartipi
Büyük ihtimal aracın şirket geçmişi iyi bir bakım yaptırdıktan sonra seste de azalma olacaktır. 1.6 tdci biraz hassastır enjektör konusunda ama çuflama, geç marş alma gibi bir sorun yoksa iyi bir bakım yeterli olur. Biraz daha seslidir. Özel servise gidecekseniz mann filtre ve motul xclean 5w30 efe veya mobil1 esp 5 30 yağ tavsiye ederim. İlk sahibi olduğumuz 239.000 de 1.6 tdci 90 hp aracımız var.Çok şükür geç marş vs sorunu yok. Sadece bakımsız olduğu için içeriye biraz ses alıyor ve titreme var. Öneriler için teşekkür ederim. :) Herşey hallolur.
quote:
Orijinalden alıntı: ÖnerUsb sorunu ile ilgili bir fikrim yok maalesef.
Sllsh kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
Amin kardeşim. Eksik olma Allah razı olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Formdas
Sürücü için zevkli, yolcular için bunaltıcı bir araç. Aileye uygun olmayan aile arabası.Aman hocam Aile mı kaldı Allah aşkına. Hafta içi çalışıyorum hafta sonu yasak var. Ayda 1 biryere gideceğiz de konfor dert olacak... :) Keyifli forumlar. Bunaldık..
Halen kullanıyorsan değerlendirmen nedir araçla ilgili
Kusura bakma hocam yeni gördüm. Forumdan uzağım bu aralar. Soruna gelirsem , Arabaya aşık oldum diyebilirim. 1 senede arabaya +20 bin para harcadım. Çoğu keyfi şeyler. Tesla ekran , Bodykit vs.Genelde kısa sürede satacağım için arabalara fazla para harcamam ama bu araba farklı. Benimle bütünleşen nadir araçlardan birisi. Alacaksan artı ve eksilerini yazayım.
+Yola yapışması
+Verdiği güven
+Ufak oynamayla araba tatmin edici atikliğe ulaşıyor.
+Yakıtı bence çok iyi. (Malum mazot fiyatları baltalıyor.)
+Araba tok bir araba. Kapısı bile bunu hissettiriyor. Civic kullanıyordum ondan buna geçince noluyoruz demiştim. :)
-Boş paketi biraz fazla boş. Trend x var bende kol dayama dâhi yoktu. Çelik jant var kol dayama yok.
-Arka yaşam alanı cidden dar. Arkada oturan yoksa sorun yok
- traktör gibi çalışıyor. 3.5 kasayla bu sorunu çözmüşler galiba ama motor sesi beni çok rahatsız ediyor. Benim motor takozu bitik değişmesi lazım. Onunda inanılmaz etkisi var ama yinede sesli bir motor. Motül felan 1-2 bin km yardımcı oluyor
Alacaksan dolu paketlerini almaya bak.
-
Hocam sen cevap verene kadar ben aldım aracı. Trend x paket 1.6 benzinli aldım. Dizel araç sevmiyorum. Atmosferik motor aşığıyım. Yüksek devirli kullanmayı seviyorum araçlarımı. Önceki aracım benim de vtec civicdi. 4 bin devirden sonra bu araçta vtec açıyor resmen. Yakıt tüketimi ve fiyatları da lpg ile aşıyorum bir şekilde. Kol dayama olmaması kesinlikşe en büyük eksisi sanırım. Body kit nerden temin ettiniz? Karlık, difüzör, marşbiyel ve spoilerdan oluşan bir body kit, boyası ile beraber kaça mal olur acaba? Bir de bu park sensörünün sesini açmanın bir yolunu ve aux girişinin nerede olduğunu bulamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi yapmışsın hocam. Benimde sonra ki aracım benzinli focus olacak. Hayırlı olsun. Kol dayama 250-300 liraya hallediliyor . Fibersantuning bu işin piri. 2-3 bine hallolur diye düşünüyorum epik zamlar gelmediyse. Park sensörü sesi zaten açık olması gerek hocam. Tavandaki ses veren küçük çıkış bozulmuştur. Veya kablolarda sorun vardır. Ve yine aracın 2013 ise aux girişin yok. USB sadece. Bluetooth bağlantısı yapıyorlar 300-350 liraya. Aux bağlantısı yaptiramadim ben. En son direk Tesla ekran taktım. Tabi Ocak ayında 3.5 bin verdim çok para. Bütçe varsa yakışıyor öneririm. Satarken ekstraya giriyor hem. :)
-
Hadi ya teypte aux görünce ben de aux bluetooth cihazlardan almıştım. Usb to aux ile deneyeceğiz o vakit. Olmazsa tesla ekran düşünebilirim. Baya başarılı duruyor gerçekten. Sync 3 taktırmayı düşündüm 20k fiyat çektiler. Kol dayamalara baktım dediğin fiyatlara da dökülüyor, dandik vs yazmışlardı güvenip alamadım. Fibersantuningi bir araştırayım. Boş vaktin olursa aracın dışının görsellerini de paylaşır mısın hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sánchez -- 25 Nisan 2022; 19:14:57 >
Bende öyle sanmıştım hocam. Yokmuş maalesef. Tesla ekranı taktır geri görüş kameran , Bluetooth , navigasyon android sistem elinin altında olsun. Kol dayama 1 senedir var sorun yaşamadım. Tabii parayı ne kadar arttırırsan o kadar yükseliyor kalitesi.
Şehir dışındayım araç garajda elimde fotoğrafta yok. Ama resimdekinin aynısı. Sadece renk farkı var. Rs kit olarak geçiyor gerçekten öneririm.
-
Araç bambaşka bir şey olmuş bu kitle. Bana pek hitap etmiyor. Aracı eşimde kullanıyor o yüzden daha soft bir tampon eki karlık şeklinde düşünmüştüm :) tesla ekran bakayım biraz. Orijinali bozmayı çok sevmediğim için şu aux bluetooth zamazingosunu da araştırayım. Yaptırırsam yazarım buraya hocam teşekkürler.
Muadilleri arasında en iyi yol tutuşa sahip araçtır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Focus 3.5 sahibiyim. 2018 1.5 dizel otomatik titanium paket.
2016 dizel otomatik style octaviadan geçtim bu araca.
Octavia ile karşılaştıracak olursam;
Eksiler:
Focus daha dar özellikle arkası ve bagajı.
İçerisi klostrofobik bir görüntüye sahip.
Artıları:
Kullanımı çok zevkli, daha dinamik daha genç hissettirdi,
Performans daha iyi,
Yol tutuşu, yola tutunması daha güzel güven veriyor,
Direksiyonu ve frenleri daha hisli.
Ayriyeten
Şanzuman konusunda tereddütlerim vardı ama gayet yeterli.
Octaviadan çok yakar dediler ama yakıtları birbirine benzer.
Aracı 2 hafta önce aldım uzun yol ve şehir içi kullanımlarımda şimdilik düşüncem bu şekilde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X