Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.709
Cevap
28
Favori
859.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alptug.55

Malesef öyle hiç ses yok tam emekli mekanı

Emekli mekanında beni gülümseten bir paylaşım yapayım o zaman.

Forumumuzda alptug.55 dostumuza rakip alptuğ56 da mevcut:

Mesajı şu linkte mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_23945216/mpage_66//tm.htm

Nası yani!!! oldum :)

• Bende şaşırdım açıkçası
  • Orijinalden alıntı: Mtnn2026

Slm;
    Arka kapı perdelerinizi koruyun, zira oğlumun üst kısmı kırması sonucu yenisini sorduğumda 400TL civarı bir fiyat aldım tek kapı için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURMELFUR -- 17 Ekim 2011; 12:36:16 >
  • Arkadaşım perdeyi komple alırsan bu fiyatı verirsin. Ancak bahsettiğin yan perdelerin yukarı takıldığı tırnak diyorsan parçacına sor o getirtebilir. parçaya göre parası pahalı ama ne yapacaksın alacaksın mecbur. Aynı sorun bendede vardı ufaklık perdenin yukarı takılan tırnağı kırmıştı. parçacımdan getirtmesini söyledim. Sadece bir metal parçasına 10,00.-TL verdim. Bulması zor bir parça ancak sizin gibi komple almaya gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURMELFUR

Arkadaşım perdeyi komple alırsan bu fiyatı verirsin. Ancak bahsettiğin yan perdelerin yukarı takıldığı tırnak diyorsan parçacına sor o getirtebilir. parçaya göre parası pahalı ama ne yapacaksın alacaksın mecbur. Aynı sorun bendede vardı ufaklık perdenin yukarı takılan tırnağı kırmıştı. parçacımdan getirtmesini söyledim. Sadece bir metal parçasına 10,00.-TL verdim. Bulması zor bir parça ancak sizin gibi komple almaya gerek yok

Evet, keşke öyle olsaydı... Tırnak değil, perdeyi gergin ve düzgün durmasını sağlayan üst kısımdaki sert plastik bölgeyi kırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Malesef öyle hiç ses yok tam emekli mekanı

Emekli mekanında beni gülümseten bir paylaşım yapayım o zaman.

Forumumuzda alptug.55 dostumuza rakip alptuğ56 da mevcut:

Mesajı şu linkte mevcut:

http://forum.donanimhaber.com/m_23945216/mpage_66//tm.htm

Nası yani!!! oldum :)

abi ben de haluk57 gördüm ama peşine düşmedim arada çok fazla fark olunca

• Alınık Ford C-Max Ghia...

Satmayı düşünenen veya satmak isteyenler varsa buradan görüşebiliriz.

Otomatik vites - dizel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stabilo

Alınık Ford C-Max Ghia...

Satmayı düşünenen veya satmak isteyenler varsa buradan görüşebiliriz.

Otomatik vites - dizel...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-ford-c-max-1-6-tdci-otamatik-ghia-ve-dizel-arayanlara-62226725/detay/
  • slm 2012 yeni cmax aldım . bundan öncede 2005 cmax vardı bu kesinlikle kaçırıl mayacak bir araç..
  • Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız kullanın.
    Foto da eklerseniz daha güzel olur
  • Hayırlı Olsun
    Kazasız sürüşler.
    Acaba değiştirdiğinize değdimi ne kadar fark verdiniz. 2005 -----2012
  • Merhaba,
    ANKARA İÇİN ISITMA BUJİLERİNİ KIRMADAN DEĞİŞTİREBİLECEK İİ BİR USTA TAVSİYE EDERMİSİNİZ..
    TESK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jerichooo -- 10 Kasım 2012; 23:48:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yine ben geldim

slm 2012 yeni cmax aldım . bundan öncede 2005 cmax vardı bu kesinlikle kaçırıl mayacak bir araç..

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
    Eğer sakıncası yoksa ne kadara aldığınız konusunda da bilgi verebilir misiniz? Ses sistemi SONY mi?
  • evet kesinlikle yeni c max a degdi... uzun süre kullanacagım için aldım... 61 e aldım 2012 sony müzik sistemi var sadece kör nokta hariç full donanımlı titanyum x paket..
  • slm arkadaşlar benimde 2005 model giha c max var ben orjinal cd çalarlara usb sd card aparatı takıldığını duydum araştırdım anycar diye bir marka acaba bizim sony cd çalara da takılabilirmi deneyen varmı usb sd card girişi olsa tadından yenmez bu müzik sistemi.
  • Arkadaşlar selamlar. Eğer Allah nasip ederse bende yarından itibaren 2008 model 30 binde bir araçla aranıza katılacağım. Daha almadan bişey sormak istiyorum bu arabalara tavan barları çok yakışıyor arabaya hafif arazi havası katıyor bunların en uyumlu ve yakışanını istanbulda (mümkünse anadolu yakası) nerede bulabilirim ? Bu arada araç hakkındaki yorumları okuyunca iştahım kabardı :)
  • Tüm forum üyelerinin kurban bayramını kutluyorum. Kazasız güzel bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.
  • Bende tüm c-max sahiplerinin bayramını kutluyorum.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • arkadaşlar merhaba!

2010 model c-max aracımın arka çeki demirini saklayan, yuvarlak, plastik tampon parçasının, bu sabah kalktığımda yerinde olmadığını gördüm. düşmüş ve ya çocuklar sökmüş. bu parçayı nerden bulabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.