Şimdi Ara

Ford Focus C-Max (475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.709
Cevap
28
Favori
859.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

Bulabileceğiniz linki pm attım.

teşekkürler de.. ordaki kapak kare gibi. benim eksilen parça tam yuvarlak.
  • 2004 model aracımda AUX girişinden aldığım ses oldukça düşük, az. Aynı mp3 çalar ile 2005 modelde oldukça iyi ses aldım. Acaba özel bir ayarı mı var, bilgisi olan var mı?
  • Merhaba,
    Aynı durum bendede vardı kablo zaten kısa ve kalitesizdi o yüzden bende 30 tlye altın uçlu aldım.Şimdi ses daha fazla çıkıyor.Bildiğim kadarıyla aux ile ilgili bir ayar teyp üzerinde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 306ankara -- 11 Kasım 2011; 20:00:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 306ankara

Merhaba,
    Aynı durum bendede vardı kablo zaten kısa ve kalitesizdi o yüzden bende 30 tlye altın uçlu aldım.Şimdi ses daha fazla çıkıyor.Bildiğim kadarıyla aux ile ilgili bir ayar teyp üzerinde yok.

Ama ben aynı kablo ile denedim her iki araçta da...
  • teypler farklı yıllarda üretildikleri için yazılım farkı olabilir o zaman.
  • arkadaşlar c-max otomatik dizel almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum...
  • anlık yakıt tüketimi verilerine nasıl ulaşıyorum..aracı yeni aldım yabancıyım..otomatik dizel,ortalama ne kadar yakmalı..
  • günaydın,
    ben 2009 model kullanıyorum benim araçta anlık yakıt tüketimi için sinyal kolundaki yukarı aşağı oynayan anahtar (switch) ile değiştirip görebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lozyuvaci

günaydın,
    ben 2009 model kullanıyorum benim araçta anlık yakıt tüketimi için sinyal kolundaki yukarı aşağı oynayan anahtar (switch) ile değiştirip görebiliyorsun.

teşekkürler hocam..
  • bu arada ben sadece yol bilgisayarına odaklanmışım :)
    yakıt tüketimi konusunda şu şekilde cevap verebilirim.
    şehir içinde 8Lt civarında geziyoruz kış aylarında
    şehir dışında ise eğer hız sabitleyici kullanıyorsan ve 100-110 civarında seyrediyorsan 5.5Lt civarını çok rahat yakalıyabiliyorsun istanbul izmit arası gibi bir rotada
    yazın Antalya'ya gitmiştim gece yolculuğu ve boş bir yol ile değerler bu civardaydı.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lozyuvaci

bu arada ben sadece yol bilgisayarına odaklanmışım :)
    yakıt tüketimi konusunda şu şekilde cevap verebilirim.
    şehir içinde 8Lt civarında geziyoruz kış aylarında
    şehir dışında ise eğer hız sabitleyici kullanıyorsan ve 100-110 civarında seyrediyorsan 5.5Lt civarını çok rahat yakalıyabiliyorsun istanbul izmit arası gibi bir rotada
    yazın Antalya'ya gitmiştim gece yolculuğu ve boş bir yol ile değerler bu civardaydı.
    umarım yardımcı olabilmişimdir.

biraz geç oldu ama teşekkürler hocam
  • yol bilgisayarındaki yakıt tüketiminin doğruluğunu deneyen oldu mu hiç?..bir de ilk kasa C-max de soğutmalı torpido varmı?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtylmz28

yol bilgisayarındaki yakıt tüketiminin doğruluğunu deneyen oldu mu hiç?..bir de ilk kasa C-max de soğutmalı torpido varmı?..

ben test etmiştim ilk aldığımda sonuçlar tutarlıydı. ancak soğutmalı torpido yok benim bildiğim kadarı ile (hiç denemedim açıkcası)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scania33

arkadaşlar c-max otomatik dizel almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum...

2006 otomatik dizel c max ghia kullanıyorum..sürüş keyfi,yakıt tüketimi,hızlanması,genişliği kısacası herşeyiyle mükemmel..araçtan çok memnunum..kesinlikle tavsiye olunur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtylmz28

quote:

Orijinalden alıntı: scania33

arkadaşlar c-max otomatik dizel almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum...

2006 otomatik dizel c max ghia kullanıyorum..sürüş keyfi,yakıt tüketimi,hızlanması,genişliği kısacası herşeyiyle mükemmel..araçtan çok memnunum..kesinlikle tavsiye olunur...

• Arkadaşlar Merhaba,
    2004 c*max trend sahibiyim. Üzerinde ki CD6000 cd çaların açma kapama tuşu bozuldu.basmıyor.
    Fakat teyp kontağı çevirince açılıyor, kapayınca kapanıyor.
    Buraya kadar bir problem yok fakat araba park halindeyken de kendi kendine çalmaya başlıyor, yada yolda giderken kapanıyor.

Böyle bir sorun başına gelen ve çözümünü bilen varmı?

Zaten teybin performansından memnun değilim.

2 alternatifim var;
    2.el sony mp3 çalar alıp takmam.

Yada bir teyp çerçevesi alıp, sıfır bir pionerr yada kenwood alıp kullanmak. 2.seçenek fiyat olarakta cazip geliyor fakat aracın orjinalliğini de bozmak istemiyorum, tavsiyeniz olabilir mi?

Bide aşağıdaki resimde ki fitting kit'den bulabileceğim bir yer var mı?

Ford Focus C-Max

• Almayı düşündüğüm teyp.
    Kenwood 4047 CD-USB Oto Teyp
    CD ÇalarUSB PortAAC, MP3, WMAAyrılabilir Ön Panel24Siyah4 Adet200 WFull Fonksiyonlu KumandaRadyo Bilgi SistemiSubwoofer Amfi ÇıkışıBas,Tiz,Balans,Sessiz FonksiyonuAyarlanabilir Bass KontrolüÖn AUX

Ford Focus C-Max
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoijdaaa

Arkadaşlar Merhaba,
    2004 c*max trend sahibiyim. Üzerinde ki CD6000 cd çaların açma kapama tuşu bozuldu.basmıyor.
    Fakat teyp kontağı çevirince açılıyor, kapayınca kapanıyor.
    Buraya kadar bir problem yok fakat araba park halindeyken de kendi kendine çalmaya başlıyor, yada yolda giderken kapanıyor.

Böyle bir sorun başına gelen ve çözümünü bilen varmı?

Zaten teybin performansından memnun değilim.

2 alternatifim var;
    2.el sony mp3 çalar alıp takmam.

Yada bir teyp çerçevesi alıp, sıfır bir pionerr yada kenwood alıp kullanmak. 2.seçenek fiyat olarakta cazip geliyor fakat aracın orjinalliğini de bozmak istemiyorum, tavsiyeniz olabilir mi?

Bide aşağıdaki resimde ki fitting kit'den bulabileceğim bir yer var mı?

Ford Focus C-Max

http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/ford-focus-c-max-05-gt-teyp-cercevesi-46222707 netten sipariş verebilirsiniz hocam...

• merhabalar arkadaşlar... bu aralar 2005 ve sonrası OTOMATİK C-MAX GHİA bakıyorum... sahibinden de 27 den 40 a kadar fiyatlar değişiyor.. ghia larda tüm donanım özellikleri aynı mı? mesela esp bazılarında var bazılarında yok.. genellikle ilan verenlerinde haberi olmayabiliyor...mesela aşağıdaki aracta yolcu hava yastığını bile yazmamış...galeri olduğu için doğrusunu bilip bilmediğindende emin değilim...29000 e iyi bir expertizden sonra bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-twin-den-2006-model-otomatik-ghia-c-max-70719076/detay

şimdiden teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.