Şimdi Ara

Ford Focus Dizel Nasıl? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
29.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: reisG

ford ta kullanılan 1.6 TDci ile peugeot ta kullanılan 1.6 HDi aynı motor. Focus iki seneye kalmaz kasa değiştirecek. Bence de premium donanımlı 308 1.6 HDi auto 6R şanzumanlı bir araç mükemmel olur. bir test edin vazgeçemeyeceksiniz. istediğiniz ve istemeyeceğiniz tüm donanımlar bu 308 de mevcut ses yaılıtımı da harika, auristen uzak durun derim ama tabii zevk meselesi, ama auriste vitese ulaşmak için kolunu sürekli yukarıda tutulmalı, kokpitinde kullanılan sert plastik güzel değil.

ford focusun motoru volvo s40 ile aynı. peugeot motorunu bmw ile birlikte yapıyor. yanlış biliyorsunuz.
  • dizel perfomans olarak focus titanium....konfor olarak pug 308...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

dizel perfomans olarak focus titanium....konfor olarak pug 308...

iyi de bunların motorları aynı...
  • focus süspansiyonu konforsuz ve yalıtımı zayıf bir araç ben olsam başka seçeneklere bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: war3021

quote:

Orijinalden alıntı: reisG

ford ta kullanılan 1.6 TDci ile peugeot ta kullanılan 1.6 HDi aynı motor. Focus iki seneye kalmaz kasa değiştirecek. Bence de premium donanımlı 308 1.6 HDi auto 6R şanzumanlı bir araç mükemmel olur. bir test edin vazgeçemeyeceksiniz. istediğiniz ve istemeyeceğiniz tüm donanımlar bu 308 de mevcut ses yaılıtımı da harika, auristen uzak durun derim ama tabii zevk meselesi, ama auriste vitese ulaşmak için kolunu sürekli yukarıda tutulmalı, kokpitinde kullanılan sert plastik güzel değil.

ford focusun motoru volvo s40 ile aynı. peugeot motorunu bmw ile birlikte yapıyor. yanlış biliyorsunuz.

Citroen,Pug,Ford,Volvo ortak kullanıyor motoru.Aralarında performans farkları var,özellikle şanzımandan dolayı.Citroen ve Pug biraz daha ekonomi odaklı ama Ford'a göre performanssız.Volvo'ya binmediğim için birşey diyemeyeceğim ama sanıyorum ki şanzıman Focus'la aynıdır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.