Bildirim
Ford Focus Dizel Nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kendim dizelini kullanıyorum şirkettede benzinlisi var sürekli bu arabalarla gecıyor vaktımız arac olarak beğenılen bır arac yol tutuşu mükemmel dizelin hızlanması ve ataklığı tartışmasız güzel ztn.. Fakat tek kötü yanı aracın 1 seneye kadar kasa değişme ihtimalinin olması.. Eğer sizin icin sorun teşkil etmez ise alabılırsınız fakat yerinizde olsam seçimimi 308 1.6 dizel den yana kullanırdım.. Focus güzel dedigim gibi C sınıfında iyi bir yere sahıp fakat kasa değiştiricek.. -
astra kışa doğru,focus 1-1.5 yıl sonra kasa değiştirecek...yerinizde olsam dizel sıfır km. sedan olarak corolla,hb olarak ise auris,308 yada megane 3 düşünürüm...quote:
Orijinalden alıntı: FinalVerdict93
Kendim dizelini kullanıyorum şirkettede benzinlisi var sürekli bu arabalarla gecıyor vaktımız arac olarak beğenılen bır arac yol tutuşu mükemmel dizelin hızlanması ve ataklığı tartışmasız güzel ztn.. Fakat tek kötü yanı aracın 1 seneye kadar kasa değişme ihtimalinin olması.. Eğer sizin icin sorun teşkil etmez ise alabılırsınız fakat yerinizde olsam seçimimi 308 1.6 dizel den yana kullanırdım.. Focus güzel dedigim gibi C sınıfında iyi bir yere sahıp fakat kasa değiştiricek.. -
1 sene içinde kasa değiştirme ihtimali düşük..quote:
Kendim dizelini kullanıyorum şirkettede benzinlisi var sürekli bu arabalarla gecıyor vaktımız arac olarak beğenılen bır arac yol tutuşu mükemmel dizelin hızlanması ve ataklığı tartışmasız güzel ztn.. Fakat tek kötü yanı aracın 1 seneye kadar kasa değişme ihtimalinin olması.. Eğer sizin icin sorun teşkil etmez ise alabılırsınız fakat yerinizde olsam seçimimi 308 1.6 dizel den yana kullanırdım.. Focus güzel dedigim gibi C sınıfında iyi bir yere sahıp fakat kasa değiştiricek..
ve bence en son hali mükemmel oldu..dizel motoru zaten söylemeye gerenk yok..
-
Selam arkadaşlar ben 1.6 tcd ghia hacback focus almayı düşünüyorum. dün bir araca baktım ara. 2005 model yeni kasa 40 binde boyası değişeni yok oldukça temiz bir araç 28bin ytl istediler 26 verdim vermediler sizce aravın ederi kaçtır bunun hakkında görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler -
Bastın mı koltuğa yapıştırıyor harika bir performansı var bizzat denedim ayrıca gayet de ekonomik ...quote:
fiyatı biraz pahalı değil mi sizcequote:
Orijinalden alıntı: historiyst_45
Bastın mı koltuğa yapıştırıyor harika bir performansı var bizzat denedim ayrıca gayet de ekonomik ...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: tunavy1988
fiyatı biraz pahalı değil mi sizce
hocam km'si düşük olduğu için 28.000 normal bence..27'ye indireblirsen al derim..
tabi belirttiğin kadar temizse.. -
Bu arada sıfır focus dizellerin fiyatı düşmüş.5kapı titanyum dizel 39.250.Aurisi de düşünüyorum ama auris hem daha pahalı hem de çoğu özellik eksik.mesela hız sabitleyici yok.ama yine de onu önerenler var.ayrıca focusta motor ve yol sesinin çok olduğunu söylüyorlar.Kararsız kaldım yaaaquote:
Orijinalden alıntı: [kalkedon]quote:
Orijinalden alıntı: tunavy1988
fiyatı biraz pahalı değil mi sizce
hocam km'si düşük olduğu için 28.000 normal bence..27'ye indireblirsen al derim..
tabi belirttiğin kadar temizse..
Alıntıları Göster
-
Selamlarquote:
Orijinalden alıntı: sardurr
Bu arada sıfır focus dizellerin fiyatı düşmüş.5kapı titanyum dizel 39.250.Aurisi de düşünüyorum ama auris hem daha pahalı hem de çoğu özellik eksik.mesela hız sabitleyici yok.ama yine de onu önerenler var.ayrıca focusta motor ve yol sesinin çok olduğunu söylüyorlar.Kararsız kaldım yaaa
Alıntıları Göster
Şahsi fikrim Bence Focus fiyatlarıda baya inmiş görünüyor 2. el 40 üzeri satanlar vardı
Nedendir bilmem 40 bin TL aralığında dizel diyince aklıma hep focus geliyor
-
@sardurr
focus'un dizel motoru kesinlikle daha performanslı..
yalıtımı o kadar kötü değil aslında ama tabi önemli
olan beklenti.. -
focusun benzinlisinin bile yalıtımı c sınıfna göre içler acısı.Ses olarak benim coltla yarısıyor,hatta colttan daha fazla lastik sesi alıyor içeriye diyebilirim:)quote:
Orijinalden alıntı: dr.anil_65
@sardurr
focus'un dizel motoru kesinlikle daha performanslı..
yalıtımı o kadar kötü değil aslında ama tabi önemli
olan beklenti..
Ama manuel dizel bir c sınıfı alacak olsam düşünmem focus alırım sese rağmen. -
Aurisi kafanızdan çıkarın derim.. O el firenin oldugu yerdeki iğrenç tasarımı ve dış tasarımının böceğe benzemesınden dolayı hıc onermıcegım bır araç.. Focus varken aurıse bakılmaz .. Focusu elerseniz 2. secenegınız kesınlıkle 308 1.6 dizel olsun.quote:
Orijinalden alıntı: pascuu
focusun benzinlisinin bile yalıtımı c sınıfna göre içler acısı.Ses olarak benim coltla yarısıyor,hatta colttan daha fazla lastik sesi alıyor içeriye diyebilirim:)
Ama manuel dizel bir c sınıfı alacak olsam düşünmem focus alırım sese rağmen.
Alıntıları Göster
-
quote:
Aurisi kafanızdan çıkarın derim.. O el firenin oldugu yerdeki iğrenç tasarımı ve dış tasarımının böceğe benzemesınden dolayı hıc onermıcegım bır araç.. Focus varken aurıse bakılmaz .. Focusu elerseniz 2. secenegınız kesınlıkle 308 1.6 dizel olsun.
Alıntıları Gösterquote:
focusun benzinlisinin bile yalıtımı c sınıfna göre içler acısı.Ses olarak benim coltla yarısıyor,hatta colttan daha fazla lastik sesi alıyor içeriye diyebilirim:)
Bir kaç yerde okuduğum karşılaştırmalarda Focus'un 60km - 100km'deki ses seviyesi DB olarak benzer rakipleri ile aynı seyiyedeydi.
-
Focus,yalıtımda ortalamanın altında.Kaymak gibi yolda sorun olmuyor da,ülkemizin yolları malum.quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoyquote:
Bir kaç yerde okuduğum karşılaştırmalarda Focus'un 60km - 100km'deki ses seviyesi DB olarak benzer rakipleri ile aynı seyiyedeydi.
Alıntıları Göster
Bence alın.İyi bir tercih olur.
-
Focus çok tutulan ve sevilen bir model. Ford kaliteli araçlar üretiyor (orta sınıf tabi ki).quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
Focus,yalıtımda ortalamanın altında.Kaymak gibi yolda sorun olmuyor da,ülkemizin yolları malum.
Bence alın.İyi bir tercih olur.
Alıntıları Göster
Ford'a bu fiyatlarla hayır deneceğini düşünmüyorum. 40bin lira altında, titanyum paket, dizel. daha ne olsun.
Honda Jazz 36.050 TL
-
ford ta kullanılan 1.6 TDci ile peugeot ta kullanılan 1.6 HDi aynı motor. Focus iki seneye kalmaz kasa değiştirecek. Bence de premium donanımlı 308 1.6 HDi auto 6R şanzumanlı bir araç mükemmel olur. bir test edin vazgeçemeyeceksiniz. istediğiniz ve istemeyeceğiniz tüm donanımlar bu 308 de mevcut ses yaılıtımı da harika, auristen uzak durun derim ama tabii zevk meselesi, ama auriste vitese ulaşmak için kolunu sürekli yukarıda tutulmalı, kokpitinde kullanılan sert plastik güzel değil.quote:
Orijinalden alıntı: yigit+
Focus çok tutulan ve sevilen bir model. Ford kaliteli araçlar üretiyor (orta sınıf tabi ki).
Ford'a bu fiyatlarla hayır deneceğini düşünmüyorum. 40bin lira altında, titanyum paket, dizel. daha ne olsun.
Honda Jazz 36.050 TL
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reisG -- 5 Ağustos 2009; 10:00:08 >
-
quote:
.
hadi canım :) -
muhtemelen alacağım arabaquote:
Orijinalden alıntı: baceyquote:
.
hadi canım :)
Alıntıları Göster
Focus HB TDCI titanyum 40bin TL
epeydir araştırıyorum,
GOLF VI
MEGANE III
AURIS
baktığım arabalardı. Yılda 15-18bin km yol yaptığım için yakıt tüketimine dikkat ettim. GOLF dizeller epey pahalı 45700 olan versiyonunda da hiç donanım yok... Performans artı tüketimde başarılı olan 1.4TSI olabilirdi ama zaten hiçbir GOLF modeli bayilerde kalmamış 1,2 ay sonraya veriyorlar..
Auris nedense ısınamadım eski Corolla HB çok daha başarılı bir arabaydı gözümde..
MeganeHB yeni kasa hoşuma gitti fiyat- donanımda Focusa paralel fakat onda da bayilerde yok.
Focusa karşı avantajı yeni kasa olması dezavantajı Renault olması ve ilk seri olarak problemli olabilme ihtimali
Focusun dezavantajıysa 2010 yazında yeni kasasının gelecek olması
O km araç almaktan da emin değilim Sonbaharı beklesem 2010 model araçlar gelicek ve 1 yaş kaybedeceğim ama ÖTV süresi ve araba kıtlığının olması da "boşver ince detayları" dedirttiriyor.
2.el alıcaksamda 2008-2009 model ve 20-25binin altında araçlara bakıyorum pek öyle dikkat çekicek uygun fiyatlı 2.el bulamıyorum.. Zaten baktıklarımın çoğu yeni kasa arabalar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zipillas -- 5 Ağustos 2009; 20:56:51 >
-
Aslında megane 3 de iyi araba.Onu almaya karar vermiştim hatta aracı bile ayarlamıştık ama hem maddi sıkışıklık hem de etrafımdaki kişilerin ammaannnn reno alınır mı demeleri beni caydırdı.focusun da fiyatı düşünce birden cazip gelmeye başladı.Bu ay içinde karar vermem lazım.Hem beğensem bile denildiği gibi araba bulmak mesele..Bırak almayı bakacak araba bile yok doğru düzgün...Bu her yerde böyle mi acaba .adamlar aylar sonrasına arabayı verebiliriz diyorlar.O da kesin değilll..Nasıl şey anlamadım..quote:
Orijinalden alıntı: Zipillas
muhtemelen alacağım araba
Focus HB TDCI titanyum 40bin TL
epeydir araştırıyorum,
GOLF VI
MEGANE III
AURIS
baktığım arabalardı. Yılda 15-18bin km yol yaptığım için yakıt tüketimine dikkat ettim. GOLF dizeller epey pahalı 45700 olan versiyonunda da hiç donanım yok... Performans artı tüketimde başarılı olan 1.4TSI olabilirdi ama zaten hiçbir GOLF modeli bayilerde kalmamış 1,2 ay sonraya veriyorlar..
Auris nedense ısınamadım eski Corolla HB çok daha başarılı bir arabaydı gözümde..
MeganeHB yeni kasa hoşuma gitti fiyat- donanımda Focusa paralel fakat onda da bayilerde yok.
Focusa karşı avantajı yeni kasa olması dezavantajı Renault olması ve ilk seri olarak problemli olabilme ihtimali
Focusun dezavantajıysa 2010 yazında yeni kasasının gelecek olması
O km araç almaktan da emin değilim Sonbaharı beklesem 2010 model araçlar gelicek ve 1 yaş kaybedeceğim ama ÖTV süresi ve araba kıtlığının olması da "boşver ince detayları" dedirttiriyor.
2.el alıcaksamda 2008-2009 model ve 20-25binin altında araçlara bakıyorum pek öyle dikkat çekicek uygun fiyatlı 2.el bulamıyorum.. Zaten baktıklarımın çoğu yeni kasa arabalar..
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- audi a3 1.6 ambiente yorumlar
- opel corsa 1.4 gls kronik sorunlar
- tork konvertörlü şanzıman
- ford b max yorum
- peugeot 5008 yorumlar
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X