Şimdi Ara

Ford Focus HB Eski Kasa

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2005 model 1,6 GHİA HB almayı düşünüyorum. Önerirmisiniz. Kullananlar vardır elbet. Nedir, Ne kadar yakar, İyi yönleri Kötü yönleri, En fazla ne kadar para verilir?

Kısacası ne biliyosanız anlatın işte :)

Yorumlarınızı bekliyorum...

• selam arkadasım bende aynen senin gibi 2004 veya 2005 model eski kasa 1.6 focus almayı düsünüyordum vede su anda % 75 o aracı alacam arac gerçekten cok güzel bir arac ghia olanı ic mekan gayet kaliteli bagımsız arka süspansiyonlar ile yol tutusu mükemmel 100 km den fren mesafesi 39 metre ve gerçekten cok iyi elektrikli sürücü koltugu ve benzeri otomatik klima gibi bir cok özellik var focus yakıt tüketimi diye bir topik var orada yakıt tüketimiminin ne kadar oldugunu ögrenebilirsin ve 55 lt lik bir depo ile 800 km menzine ulasanların sayısı fazla ve gercekten alınacak bir arac interntetteki arastırmalarım dogrultusunda fiyatları 21 - 24 arası degisiyor ama bilirsin internet fiyatları fazladır tabiki internet fiyatından en az 1000 ytl asagıya alırsın belki daha fazla ben bulursam güzel bir eski kasa 1.6 ghia alacam sanada tavsiye derim aracı almadan önce bi dene biraz sür sende ne kadar haklı oldugumu anlayacaksın bence cok iyi bir secim focus ghia eski kasa 1.6

• bir focus kullanıcısı olarak eski kasa focus şiddetle tavsiye ederim. özellikle hb ve ghia ise çok iyi seçim derim. son zamdan önce şehir içinde 20 ykr şehir dışında 16.5 ykr civarında yakıyordum. araba olarak kesinlikle öneririm. sınıfının en iyi yol tutuşuna sahiptir. hatta yol tutuşu efsanedir. iç hacmi oldukça geniştir. kullanması zevklidir. 1.6 için performansı yeterlidir. 2005 ghia'ya temizliğine göre bence 22-24 arası verilir. focusa binen kolay kolay inmez. özellikle de eski kasasına. kolay gelsin inşallah alırsın.
  • ya internette baya araştırdım ama en ucuz bulabildiğim bu araba
    http://www.araba.com/473176.html

bununda kaput falan değişmiş. Bana fiyatları 22 - 24 arası gibi gelmedi hiç :S
  • güncel
  • arkdaşım daha 3 gün önce 2005 eski kasa focus HB (ghia diil)sürdüm bu kadar güzel araba olamaz. rahat ve atak bence al derim hatta birkaç sana 2. el ilan vereyim farklı illerde olcak ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectgücü -- 10 Mart 2007; 8:54:06 >
  • Ankaradan ilan bulabilirsen sevinirim

Bi de arkadaşlar illa ghia diye tutturiyim mi yoksa herhangi bi temiz bi focusu aliyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abo3621 -- 10 Mart 2007; 9:31:26 >
  • kardşe ghia olsa iyi olur kaymak gibidir ama çok iyi durumda coll. ve com. olanı bulursan ghia değil diye kaçırma. sonuçta yürüyen ve motor aynı. hb den vazgeçersen sedanlarda şirket arabalarına dikkat.
    quote:

Orjinalden alıntı: abo3621

Ankaradan ilan bulabilirsen sevinirim

Bi de arkadaşlar illa ghia diye tutturiyim mi yoksa herhangi bi temiz bi focusu aliyim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karenin -- 10 Mart 2007; 10:53:11 >
  • bizde o arabadan kullanıyoruz.. Bence kasası hala gözde olma özelliğini koruyor.. Hem performans hemde yakıt olarak rahat edersin. Aynı zamanda konfor olarak şu anda kendi sınıfında olan bir çok arabadan kat kat daha iyi..

Ghia almanızın nedeni bazı artı özellikleri istemenizse ghia alın.. ama bana diğer focuslarda uyar derseniz collection modeline bakın derim. çünkü collectionlarda alaşım jant ve sis farı var confort modelinden fazla olarak.. bence collectionlarda çok güzel araba.. temiz collection bulursanız collectionlarada bakmanızı tavsiye ederim
  • arkadaşlar benimde focus hb almaya niyetim var. ama fazla param yok 99-2001 model almak istiyorum. acaba bu modellerde ne gbi sorunlarım olur yakıt sarfiyatı ne kadardır lpg li olursa ne gibi aavantajım olur. tabi en önemlisi 99 - 2001 model araçlar ne kadardır
  • Benzinli modelleri diğer araçlara göre fazla yakmaz.. Yakıt yönünden bi düşüncen olmasın aklında.

bide bu forumda okumuştum LPG firmalarının söylediğine göre LPG monte edilebilecek en uygun araçlardan birisiymiş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.