Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sn uA_Y_C_A eğitim konusunda çok haklısın, benim bide xenon maceram olmuştu geçen yaz belki okumuşundur forumda. aslında böyle kaliteli ve dünyada otomotiv sektörüne yön veren bir markanın son satıcılarıda kaliteli olmalı diye düşünüyorum, nası olsa satıyo diye düşünürlerse yazık olur, renault gibi olur vallah zaten o eve gönderdikleri formu doldurdum gönderdim ama bişey çıkmaz böyle şeyler kitlesel başvurular yapılırsa dikkate alınır heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

nedemek abi...ellerine sağlıkk...bizde X paketsiz focus HB aldık...bide onu yüklerim 3-4 güne... bakarız hep birlikte

Hayırlısı olsun,
    kaça mal oldu acaba araç bi sakıncası yoksa? İstanbuldan mı aldınız?

• quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

anlatamadım galiba, şuanki donanımlarda olmayan aksesuarları para verip ekstra alıyosun sonra normal donanımlara dahil ediyo, 6 ayda focus için yapılan 2. değişiklik bu. ben satın alırken yüzüme baka baka yalan söylediler 2009 un sonunda değişecek diye. en azından bilmiyoruz deselerdi. tüm bayiler ağız birliği yapmışcasına hareket ettiler. geçen hafta gittim aldığım yere bu yeni kasamı yoksa makyajlımı diye soruyorum bön bön bakıyolar, daha nediyim

Fordun yaptığı hiç bir şekilde mazur görülemez arkadaşa hak vermek lazım. 2005 te yeni kasa çıkarıyosun sonra lansmanda çarşaf çarşaf gazetelere yeni jenerasyon 3. nesil diyosun ayıptır ya tam japonlara döndü bu iş. aslında para olacak bmw den mercedesten şaşmayacaksın. git adamlara hangi kasa hangi yıl değişecek baştan belli. ben de sordum yeni kasa mı makyaj mı diye bütün parçalar değişti diyo tavan hariç! nasıl makyaj bu o zaman. benim çıkardığım sonuç şu japonlar gibi 3 senede bir kasa değişimi devri başlamıştır hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALATARSENAL -- 25 Şubat 2008; 16:02:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: özdaywalker

quote:

nedemek abi...ellerine sağlıkk...bizde X paketsiz focus HB aldık...bide onu yüklerim 3-4 güne... bakarız hep birlikte

Hayırlısı olsun,
    kaça mal oldu acaba araç bi sakıncası yoksa? İstanbuldan mı aldınız?

1,6 HB Ti-VCT Titanium + Metalik boya+ arka park sensörü 37,500 ... istanbuldan değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 28 Nisan 2009; 22:42:48 >

• neredeyse tüm satıcılar günü kurtarmanın peşindeler maalesef arkadaşlar. hele hele 10 milyonluk istanbulda seni kazıklasa ne yazar geride bi-haber milyon insan var. o yüzden araştırmacı olmak lazım diye düşünüyorum. inan bu forumlar sayesinde hiç bilmediğim yeni şeyler öğrendim yeni şeyler duydum ve bu da seçimlerimi direkt etkiliyor o yüzden ''canım bu konuyu bu burada konuşmanın ne alemi var'' dememek gerekiyor diye düşünüyorum. bilgi paylaşıldıkça artar. ford satıcısının size yaptığı şeref...likten başka bişey değildir. saygıyla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmert

neredeyse tüm satıcılar günü kurtarmanın peşindeler maalesef arkadaşlar. hele hele 10 milyonluk istanbulda seni kazıklasa ne yazar geride bi-haber milyon insan var. o yüzden araştırmacı olmak lazım diye düşünüyorum. inan bu forumlar sayesinde hiç bilmediğim yeni şeyler öğrendim yeni şeyler duydum ve bu da seçimlerimi direkt etkiliyor o yüzden ''canım bu konuyu bu burada konuşmanın ne alemi var'' dememek gerekiyor diye düşünüyorum. bilgi paylaşıldıkça artar. ford satıcısının size yaptığı şeref...likten başka bişey değildir. saygıyla.

ama hepside aynı değil ya....heryerde çıkar öyleleri tüketicinin araştırmacı olması lazım bi bakıma

• quote:

anlatamadım galiba, şuanki donanımlarda olmayan aksesuarları para verip ekstra alıyosun sonra normal donanımlara dahil ediyo, 6 ayda focus için yapılan 2. değişiklik bu. ben satın alırken yüzüme baka baka yalan söylediler 2009 un sonunda değişecek diye. en azından bilmiyoruz deselerdi. tüm bayiler ağız birliği yapmışcasına hareket ettiler. geçen hafta gittim aldığım yere bu yeni kasamı yoksa makyajlımı diye soruyorum bön bön bakıyolar, daha nediyim

arkadaşım haklısın. bende kasımda muğla helvacıoğlundan aldım. kasa değiştireceklermi diye sorduğumda değişiklik yok sadece ön panjuru değiştirecekler. o da 2009 yılında gelecek dediler. bilseydim üç ay daha beklerdim. en azından ikinci el fiyatı düşmezdi bu kadar. yanlış bilgilendiriyorlar kotayı doldurmak için. yazık. oysa ne şartlar altında almaya çalışıyoruz aracımızı.

• quote:

Fordun yaptığı hiç bir şekilde mazur görülemez arkadaşa hak vermek lazım. 2005 te yeni kasa çıkarıyosun sonra lansmanda çarşaf çarşaf gazetelere yeni jenerasyon 3. nesil diyosun ayıptır ya tam japonlara döndü bu iş. aslında para olacak bmw den mercedesten şaşmayacaksın. git adamlara hangi kasa hangi yıl değişecek baştan belli. ben de sordum yeni kasa mı makyaj mı diye bütün parçalar değişti diyo tavan hariç! nasıl makyaj bu o zaman. benim çıkardığım sonuç şu japonlar gibi 3 senede bir kasa değişimi devri başlamıştır hayırlısı olsun

Gidin sıfır BMW alın bakalım neredeyse herşey opsiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 26 Şubat 2008; 0:28:16 >

• Arkadaşlar Titanium dizel 43.000 Volvo S40 1.6 Dizel 43.000, Yeni Astra 1.3 CDTi Xenon lu 43.000 buyurum buradan yakın, seç beğen al, ben düşünüyorum bu Focusu ama Xenon ve ESP olmaması beni düşündürüyor. Bana pahalı geliyor Volvoyu görünce, gerçi Volvo yu alsam sonra satamam ama hayırlısı bakalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Arkadaşlar Titanium dizel 43.000 Volvo S40 1.6 Dizel 43.000, Yeni Astra 1.3 CDTi Xenon lu 43.000 buyurum buradan yakın, seç beğen al, ben düşünüyorum bu Focusu ama Xenon ve ESP olmaması beni düşündürüyor. Bana pahalı geliyor Volvoyu görünce, gerçi Volvo yu alsam sonra satamam ama hayırlısı bakalım :)

abicim sorun xenon olsun
    300 ytl ye al bi mtec 6000k taktır 40 ytl ye de
    orj. den iyi oluyo.
  • quote:

Bİ SORUM VAR........

Focus titanium'daki yada 2007 ghia lardaki Sony radio/cd/mp3 çalar... kopya cd çalıyormu??? kopya cd takarsak bi sorun teşkil edermi ???

mantık yürüterek cevap veriyorum...

mp3 denilen cd nin zaten orjinali yoktur... kopyadır yani. bu sony lerde mp3 çaldığına göre bi problem olmaması lazım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xsw

quote:

Gidin sıfır BMW alın bakalım onda neredeyse herşey opsiyon

Paranla rezil olmuyorsan, Xenonda, ısıtmalı koltukta alabiliyorsan, hepsi opsiyon olsa da olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlihaktan

quote:

Bİ SORUM VAR........

Focus titanium'daki yada 2007 ghia lardaki Sony radio/cd/mp3 çalar... kopya cd çalıyormu??? kopya cd takarsak bi sorun teşkil edermi ???

mantık yürüterek cevap veriyorum...

mp3 denilen cd nin zaten orjinali yoktur... kopyadır yani. bu sony lerde mp3 çaldığına göre bi problem olmaması lazım :)

gAyet mantıklı :))))) teşkr edrm.. bunu düşünmeliyidm

• quote:

Arkadaşlar Titanium dizel 43.000 Volvo S40 1.6 Dizel 43.000, Yeni Astra 1.3 CDTi Xenon lu 43.000 buyurum buradan yakın, seç beğen al, ben düşünüyorum bu Focusu ama Xenon ve ESP olmaması beni düşündürüyor. Bana pahalı geliyor Volvoyu görünce, gerçi Volvo yu alsam sonra satamam ama hayırlısı bakalım :)

volvonun 43000 ytl lik aracındada esp ve xenon yok . ayrıca hız sabitleyici ve çelik jantta yok . ama yinede volvo tercih edilebilir
  • Açıkcası Volvo olduktan sonra yemişim xenon unu, ben bu aralar bakınıyorum bu fyatlardaki araçlara ama Fordun ESP siz oluşu bir de ya fiyatları 1 ay sonra düşerse düşüncesi soğutuyor biraz :( Volvonunda ikinci el piyasasının durgunluğu ile yedek parça sorunu....

quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

quote:

volvonun 43000 ytl lik aracındada esp ve xenon yok . ayrıca hız sabitleyici ve çelik jantta yok . ama yinede volvo tercih edilebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: ALOK

quote:

En azından Volvoya binersin.Bu bile bir + dır...

Opeli aklından çıkar.Vectra olsa neyse.Napacan Astrayı ? 1,3 motor El arabası al daha iyi

• arkadaşlar ford türkiyeye 3 kapılı versiyonu getirmicekmi, 6 ileri çift kavramalı şanzımanda yalan oldu galiba, direksiyon şanzıman eski focustan. Büyük hevesle beklerken ford gene yaptı yapacağını. nolcak bu focus sevenlerin halii??
  • quote:

Bİ SORUM VAR........

benim araç 2008 model aracımda dinlediğim mp3ler hepsi ev yapımı, bi sorun olmuyo
  • quote:

quote:

Bİ SORUM VAR........

benim araç 2008 model aracımda dinlediğim mp3ler hepsi ev yapımı, bi sorun olmuyo

Abi Mp3 dedinmi zaten korsana giriyo
    Bence mp3leri nerden yazdırmalıyım die sorsan daha iyi olurdu.Ben hep nerodan yazdırıyorum.Hiçte sorun çıkmıyor.Yalnız cdnin bi daha kullanıma kapıltılması gerekiyo.Bi kere 10 şarkı attım mp3.Açık bıraktım bir daha atarım die.Taktım cd yi sanki 5 yıllık cd.Çizik gibiydi

• quote:

Orjinalden alıntı: xsw

quote:

Gidin sıfır BMW alın bakalım neredeyse herşey opsiyon

opsiyon ayrı konu ben kasanın değişmesinden bahsediyorum. sonuçta evet sıfır bmw alırken liste fiyatının üzerine kafadan 5000 euro daha eklemek gerekiyor jantından tutun da bilmem nesine kadar herşey extra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALATARSENAL -- 26 Şubat 2008; 11:31:49 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.