Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

yok abi ne istanbulu..istanbul dışındayım demiştim ben.. Rize den aldık biz :))) klima kullanımı için TEŞEKKÜRLER

Ne tesadüf bende İstanbul Atılgan'dan aldım arabayı.
    Sahipleri aynı nede olsa...

Valla araç Titanium ama ne mercek var nede Adam gibi yol bilgisayarı.Bence bekleyenler zararda...Hele birde bekleyip Trend alan varsa Hepsine Toptan geçmiş olsun...

Ben eski kasayı Ghia Dizel 39,500 e aldım.uA_Y_C_A Arkadaşım seninkiyle benim araç arasında da Sadece Dizel - Benzinli Farkı var...

sadece... arabanın yol bilgsyrına..felan bakıp değerlendirme bence..bi bin bakalım ...sür...sonra farkına bak... araba sadece donanım değil ...görünüşle de fark eder..... yol bilgisayırnda ek olrak anlık tüketim var...

• quote:

Orjinalden alıntı: Quiver

Arkadaşlar aşağıdaki linkte yeni tip 6000CD nin navigasyonlu olanını yapmışlar.

http://www.km77.com/00/ford/focus/gra/105.asp

Bu ürünü nasıl bulabileceğimi bilen varmı acaba.?

Şimdiden tşk.

türkiye'ye bu ürün gelmmiyo. focus kitapçığında.yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

uA Y C A araban hayırlı olsun, çok güzelmiş.kazasız-belasız sürüşler dilerim..

teşekkür ederim
  • 6cd li sony lere 6 cd yi nasıl çalıştırıyoruz..ne şekil oluyo kullanımı...sırayla kendine mi yüklüyo...bilen varmı
  • quote:

quote:

quote:

yok abi ne istanbulu..istanbul dışındayım demiştim ben.. Rize den aldık biz :))) klima kullanımı için TEŞEKKÜRLER

Valla araç Titanium ama ne mercek var nede Adam gibi yol bilgisayarı.Bence bekleyenler zararda...Hele birde bekleyip Trend alan varsa Hepsine Toptan geçmiş olsun...

Ben eski kasayı Ghia Dizel 39,500 e aldım.uA_Y_C_A Arkadaşım seninkiyle benim araç arasında da Sadece Dizel - Benzinli Farkı var...

sadece... arabanın yol bilgsyrına..felan bakıp değerlendirme bence..bi bin bakalım ...sür...sonra farkına bak... araba sadece donanım değil ...görünüşle de fark eder..... yol bilgisayırnda ek olrak anlık tüketim var...

Heryeri aynı araca bindim.Yol sesi dewam ediyor.Bu sadece makyaj.Kalkıpta yeniden ses yalıtımı yapmazlar.Benim araçtada Anlık Tüketim var

Ama ne yalan sölim Arka ledler güzel duruyo.Ama yinede mercek + Xenon olmaması vede Esp denen bu ufak ama buyuk marifeti olan aletin olmaması bekleyenlerin hayallerini sulara gömdü.Bu bir gerçek...

• arkadaşlar,
    ben ford'u hiç anlamıyorum. 2007 ocakta araba alacakken focus'u çok düşündüm. kaslı görüntüsüyle dış görünüşü hoşuma gidiyodu. o zaman dediler ki ford çok çabuk kasa değiştiriyor. neyse daha sonra astranın görünüşünü daha çok beğenip astra aldım. opel servis vb. şikayetler konusunda haklısınız ama adamlar 2004ten beri sadece makyajladılar. eğer focus almış olsaydım 1-1,5 senede arabam eski kasa olacaktı. o yüzden iyi ki ocus almamışım diyorum.

merak ettiğim neden bu kadar sık değişiyor. sık değiştirmek avantaj mı dezavantaj mı?
  • arkadaşlar aşşağıdaki linke bakın ilginç geldi bana

http://www.sahibinden.com/titanyum_x_paket_en_yeni_kasaWQQaXQQ6834811WQQpXQQdisplayitem
  • quote:

6cd li sony lere 6 cd yi nasıl çalıştırıyoruz..ne şekil oluyo kullanımı...sırayla kendine mi yüklüyo...bilen varmı

Ekranda 6 tane cd resmi olduğundan 6 cd konulabiliyor gibi düşünüyor insan ama öyle bişey yok. 6 lı cd changer takılması gerekli. Sendeki sitemde tek cd.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Heryeri aynı araca bindim.Yol sesi dewam ediyor.Bu sadece makyaj.Kalkıpta yeniden ses yalıtımı yapmazlar.Benim araçtada Anlık Tüketim var

Ama ne yalan sölim Arka ledler güzel duruyo.Ama yinede mercek + Xenon olmaması vede Esp denen bu ufak ama buyuk marifeti olan aletin olmaması bekleyenlerin hayallerini sulara gömdü.Bu bir gerçek...

Benm araçta esp istiyorum demek zormu..... al söyle senn araç farklı olsun..... bitti.... Xenon'una da piyasadan takarsın olur biter..... bukadr büyütmeyn bence... kişilerere göre araç yapılmaz..... arabayı kimse zorlan almıyor... senn dedğin gibi değil herşey..makyajın baya etkisi oldu... araç çok değişti... herkes memnun birtek eski focus alanlar değil...bu anlaşılır birşey değil
    230 v elektirik çıkışı kolay yakıt sistemi sınıfında hiçbirinde yok.... bunuda göz ardı etme.. passatta bile en üst donanımda var... focusun iç malzeme kalitesi öncekinden de çok iyi... maun kaplamaya yerine gelen kaplama gayet hoş ve şık görünüm veriyo.... BENM Fİkrim bu..

• quote:

Orjinalden alıntı: murtleb2

quote:

6cd li sony lere 6 cd yi nasıl çalıştırıyoruz..ne şekil oluyo kullanımı...sırayla kendine mi yüklüyo...bilen varmı

Ekranda 6 tane cd resmi olduğundan 6 cd konulabiliyor gibi düşünüyor insan ama öyle bişey yok. 6 lı cd changer takılması gerekli. Sendeki sitemde tek cd.

o aklıma geldi :))))) zaten mp3 çaldığı için sorun yok..... mp3 çalarda bağlayabiliyorum :D:D 6 cd boş gibi :))

• focuslarda aracı kitlediğimizde depo kapağı kitleniyormu..... birde çift kitleme nasıl oluyo..ne yararı var...? birde alarmı deneyen varmı nasıl çaldırabilrim :) :D:D
  • Bir kere 230V hayat kurtarmaz aksine çarpar, öldürür Ama ESP kurtarır. 230 V olmasın ESP si olsun.

Eğer yeni focuslarda değişmemişse sorularının cevapalrı şöyle;
    Aracı kilitlediğinde deponun iç kapağı da kilitleniyor. Sanırım yeni modellerde kapasız tasarım var. Dış kapağın içinde tekrardan bir kapak varsa F2 deki gibi o kilitleniyor ama sizinkinde ne vardır bilmiyorum.

Çift kilitleme kapıyı içerdende dışardana açılamayacak hale getiriyor. Kilitlemeye iki kere basarsan yapıyor. Alarmı zaten tek kilitlesende çift kilitsende devreye sokuyorsun. Ancak alarm cam kırıldığında kapı açıldığında, kaput ya da bagaj açıldığında çalıyor. Çift kilitleyince zaten kapı açılmıyor, her koşulda canımdan olmadan alarm çalmaz. Alarmda bildiğin korna öyle melodili bişey değil. Hareket sensörüde yok. Darbe sensörüde yok.

Bu dediklerimin hepsi Focus 2 için, belki bu özellikler değişmiştir, onun için kullanma kılavuzu daha çok işini görür.

• Arabada 230 V ne işine yarar anlamadım valla
    Ama ESP çok işe yarar...
    48 bin fiyat var listede ???
    Bu kadar ver sadece 230 V olsun
    Gülerim buna ben yaa..
  • bugün Aydın zafer oto'ya gittim 30bin bakımı için,yeni focus gelmiş.bikaç fotoğraf çektim.sizlerle paylaşayım dedim..aracın görünümü hem daha sportif,hem de daha prestijli olmuş bence,beğendim.gösterge paneli gerçekten güzel olmuş.ancak daha önce sözedilen donanım eksikliği yada opsiyonların fazlalığı olumsuz yanları...

titanium x ( kısmi deri döşeme çok yakışmış..)

• .

• trend (stil paketli.bunun içini pek beğenmediğimden fotoğrafını çekmedim..)

• quote:

Bir kere 230V hayat kurtarmaz aksine çarpar, öldürür Ama ESP kurtarır. 230 V olmasın ESP si olsun.

Aracı kilitlediğinde deponun iç kapağı da kilitleniyor. Sanırım yeni modellerde kapasız tasarım var. Dış kapağın içinde tekrardan bir kapak varsa F2 deki gibi o kilitleniyor ama sizinkinde ne vardır bilmiyorum.

Çift kilitleme kapıyı içerdende dışardana açılamayacak hale getiriyor. Kilitlemeye iki kere basarsan yapıyor. Alarmı zaten tek kilitlesende çift kilitsende devreye sokuyorsun. Ancak alarm cam kırıldığında kapı açıldığında, kaput ya da bagaj açıldığında çalıyor. Çift kilitleyince zaten kapı açılmıyor, her koşulda canımdan olmadan alarm çalmaz. Alarmda bildiğin korna öyle melodili bişey değil. Hareket sensörüde yok. Darbe sensörüde yok.

Bu dediklerimin hepsi Focus 2 için, belki bu özellikler değişmiştir, onun için kullanma kılavuzu daha çok işini görür.

hareket sensörü var . üstte aydınlatmanın iç tarafına bakan kısımda 2 tane...

• quote:

Arabada 230 V ne işine yarar anlamadım valla
    Ama ESP çok işe yarar...
    48 bin fiyat var listede ???
    Bu kadar ver sadece 230 V olsun
    Gülerim buna ben yaa..

38000 ytllikte de var 230 v en pahalıya göre değerlendirme.... esp lisini o fiyata alırsın emin ol ..indirim yaparlar zaten..
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bu boş tartışmaya bir son verelim artık. Yeni kasa çıkmış eskileri tabi ki uygun fiyatla verecekler. Tüketici olarak seçim yapmak elinizde. ister ucuzlamış eskiyi alırsın ister pahalı yeniyi alırsın. kimse kimseye zorla bir şey satmıyor. onun dışında vay yeni alanlar yandı eski alanlar yaşadı yazmaya herkesin seçimi ile ilgili yorum yapmaya ne gerek var? allah herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin bu bir herkesin gönlüne göre versin bu da iki.

• quote:

quote:

Bir kere 230V hayat kurtarmaz aksine çarpar, öldürür Ama ESP kurtarır. 230 V olmasın ESP si olsun.

hareket sensörü var . üstte aydınlatmanın iç tarafına bakan kısımda 2 tane...

Araçlarda Hareket sensörü yok...Sadece kaput kapı açıldığında çalar...

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.