Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni Focus u ilk inceleyenlerdenimdir sanırım.

Ford un öne çıkan artılarından ötürü Focus a hep sıcak bakmışımdır ancak doğuştan "hafif" uzun yıllardır piyasadaymış gibi görünen ön tasarımı yüzünden ve bazı aksamlarının ucuz hissettirmesi almama mani olmuştur,yenilenen kasadada görsellik hakettiği çekiciliğe kavuşmuş olsada bazı yerlerde kalite hissinin hala zayıf olması hayal kırıklığı oluşturdu ne yazık ki..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

Arkadaşlar yeni Focus u ilk inceleyenlerdenimdir sanırım.

Ford un öne çıkan artılarından ötürü Focus a hep sıcak bakmışımdır ancak doğuştan "hafif" uzun yıllardır piyasadaymış gibi görünen ön tasarımı yüzünden ve bazı aksamlarının ucuz hissettirmesi almama mani olmuştur,yenilenen kasadada görsellik hakettiği çekiciliğe kavuşmuş olsada bazı yerlerde kalite hissinin hala zayıf olması hayal kırıklığı oluşturdu ne yazık ki..

bununla ilgili ilk akla gelen ön kapılarla arka kapıların aynı kalitede olmayışı. en son çıkanlarda da aynı gelenek devam ediyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

quote:

bununla ilgili ilk akla gelen ön kapılarla arka kapıların aynı kalitede olmayışı. en son çıkanlarda da aynı gelenek devam ediyo

sizleri araba yapmaya davet ediyorumm....memnun olmayan almasssssınnnnnnnn focussssssssss.........

• quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

quote:

sizleri araba yapmaya davet ediyorumm....memnun olmayan almasssssınnnnnnnn focussssssssss.........

bahsettiğimiz, araç focus elbetteki daha iyisini daha fazlasını isticez. rakipleri olarak görülen araçların kalitesi düşmüş çıkmış o kadar önemli değil ne yaparlarsa yapsınlar o kadar şaşırmam. şu araba yapma fikrinde çok yaratıcı ama bize değil çinlilere diycen onu, yaparlar hemen espli, xenonlu pocus tdci uranium

• quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Arkadaşlar madem eski focus yeni focus dediniz size bişi sorayım. Ben F1 imi satıp F2 almaya karar verdim. 33.000 YTL ye Siyah TDCI Ghia Sedan 20 bin küsür km de. ESP MSP hepsi var :) Bu araç sizce nasıl alınır mı? Yani aa en yeni focus var piyasada deyipte içimde bişiler kalır mı sizce???

eğer araçta esp varsa güvenlik paketi var demektir. esp nin olması çok iyi ayrıca tekno paket (ön cam rezitansı ,bulutut vb. ) varmı diyede sor . eğer araç temizse tekno paketde varsa arabada boyada yoksa o fiyatlara alınabilir. ama yinede pazarlıkla 1-2 milyar indirebilirsen çok iyi .

• quote:

quote:

quote:

quote:

bahsettiğimiz, araç focus elbetteki daha iyisini daha fazlasını isticez. rakipleri olarak görülen araçların kalitesi düşmüş çıkmış o kadar önemli değil ne yaparlarsa yapsınlar o kadar şaşırmam. şu araba yapma fikrinde çok yaratıcı ama bize değil çinlilere diycen onu, yaparlar hemen espli, xenonlu pocus tdci uranium

lol diyorum asdasfasdasddasd:D:D diyorum.. saygıyla eğiliyorum sevgili dostum puashdahshd pocus tdci uranium

• Dun yeni focus u inceledim bende tdci cvt hb var.Acıkcası değiştirmeye gerek gormuyorum.2010 da yenisi gelecek oda sanırım seneye yaza cıkar piyasaya bu sadece makyaj denildi ama yeni model gelecekmiş.
    Yalnız nette geznirken yeni fiesta yı gordum.Yok böyle bişey ford her zamanki gibi cesur dizayn tarzını gunden gune yeniliyor.Tek kelime ile muhteşem bir araba:)
    http://www.youtube.com/watch?v=5jcQrVaUGYA&feature=related
  • Makyajlı Focus'un ikinci eli oluşmaya başlamış.
    Daha 100 kilometrede TİTANYUM X
    http://www.sahibinden.com/titanyum_x_paket_en_yeni_kasaWQQaXQQ6834811WQQpXQQdisplayitem
  • Türü:: Sıfır
    Km:: 100
    44.000 YTL

Adam nie aldıysa :D:D ford da çalışn biri indirimli alıp .. satıyomu acaba
  • Valla bende anlamadım niye alddın niye satıyorsun...???
    quote:

Türü:: Sıfır
    Km:: 100
    44.000 YTL

Adam nie aldıysa :D:D ford da çalışn biri indirimli alıp .. satıyomu acaba
  • bugün bende yeğenimin geçen hafta kaldığı focus hb i 1-2 saat kullandım.izlenimlerimi paylaşayım.dünde i30 dizel kullanmıştım,bravoyuda bugün ayrıntılı inceledim ama kullanmadım kendimde yeni kasa civic hb sahibiyim.hemde bu 4 aracı kendimce karşrlaştırayım..
    yeni focusun önden görünüşü gerçekten çok etkileyici olmuş ama arkasını hiç beğenmedim zaten focus alacak olsam sedanını tercih ederim.motor focosta süper, hız yeme ve ara viteslerde düşük hızlarda toparlanma etkileyici .süspansiyonları i30 ve honda hb e göre gayet konforlu.4 kollu direksiyon simidi etkileyici değil ,yol bilgisayarının işlev değiştirme butonunu saçma bir yere koymuşlar bana kullanışsız geldi.yol bilgisayarı görselliği rengi, kibar ve güzel.i30 gayet güzel olmuş ama bu konuda lider civic göstergeler uzay mekiği gibi.focusta kapılardaki ve öngögüsteki plastik kalitesi yeterli seviyede ama bravonun ki daha etkileyicii30 un da plastik kalitesi ve işçiliği hyundaiden beklenilmeyecek derecede iyi.i30 un da motoru gayet başarılı ama sanki focus 1 adım önde gibime geldi .bravoyu kullanmadığm için motoru birşey söyliyemeyeceğim ama 109 ps böyleyse 120ps ve 320nm torku düşünemiyorum.motor konusunda civic ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü farklı kategorideler.iç mekan genişliği focusta gayet yeterli,bravo sanki biraz dar gibi geldi bana;i30 da da makul bir iç mekan genişliği var.focusta esp nin standart olmayıp extra 1500 ytl (herhalde öyleydi yanlış yazmış olabilirim)olması focusa yakışmadı bence i30 da da en üst pakette albiliyosun.bravoda da dynamicde ops emotionda standart.
    focus ve i30 arasında araç kullanırken insan kendini focusta kesinlikle daha güvende hissediyor....
    bunlar benim görüşlerimdir.focusu tebrik ederim.alanlara ve alacak olanlara hayırlı olsun....

• işte yeni focus titanium :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Mart 2008; 21:28:09 >
  • arkadaşlar ben focusu 2 defa test ettim farklı firmalarda aracın içinde hareket sensörü var yanlız tartışmaya gerek yok aracın içinde otorun kendinizi kitleyin içeride birşeyler yapın alarım çalarsa vardır demektir. 2 araç test ettim farklı firmalarda yanlız test aracında ses olurmu ya birisinin arka tavandan ses geliyor diğerininde emniyet kemerinden ben anlamadım bende 2006 focus var ses geldi emniyet kemerinden yanlız 10000 km sonra sesler ortaya çıktı. ford satıcıları hiç indirim yapmıyor
    100 ytl bile bide gidim renault megana bakim dedim ful paket dci priveg sitil ve elektronik paket 50500 ytl den 45500 ytl kafadan indi ben anlamadım değişecektim aracı vaz geçtim benzinliye devam....
  • Sevgili UAYCA hayırlı olsun güle güle kullanın, kazasız belasız çok güzel arabanız. Arka farlarda led var mı yoksa X paket mi gerekiyor onun için?
  • quote:

işte yeni focus titanium :))

vaay 08 ha, hopa mı orası, yanda gözükende çay fabrikası olmalı heyt be. araban muhteşem hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin, tü tü tü maşallah

• bu arada 2007 ağustostan sonra satılan 2008 model Ghia larla şu an ki titanium arasında donanım olarak ne fark var bilen var mı? mesela hava yastığı sayısı aynı mı? dış aynalar aynı mı?
  • quote:

sscasta
    teşekkür ederim ......burası arhavi.. hopa sayılır ama :D:D :))

ARKA STOPLAR x paketinde Led. bunlar Led değil..ama yinede güzel :))) ilerde bi led stop bide xenon almayı düşünüyom :))

Hava yastığı sayısı aynı... Ghia ile titanium'un....
    ilk AKlıma gelen yeni donanım... Orta konsolun arkasında 230V güç çıkışı. (Titanium)
    Kolay yakıt sistemi [ kapaksız :) ] (hepsinde)
    Park sensörü ( X paketi ile)
    HB ve SW Arka Led stop ( X paketi ile )
    Portatif müzik çalar bağlantı sokenti. ( hepsinde ) ghia da vardı sadece) bu kıyaslamalar Ekim 2006 FOcus II bröşürüne göre...
    bişey sorcam arabayı ilk aldığımızda...benzinli için söylyrm. gaza bastığmızda motor çok bağırıyo.... acaba ilerdede hep böylemi olcak???????.... sanki araba zorlanıyor gibi..ama gayet iyi ivmeleniyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Mart 2008; 13:16:13 >

• quote:

quote:

sscasta
    teşekkür ederim ......burası arhavi.. hopa sayılır ama :D:D :))

ARKA STOPLAR x paketinde Led. bunlar Led değil..ama yinede güzel :))) ilerde bi led stop bide xenon almayı düşünüyom :))

Hava yastığı sayısı aynı... Ghia ile titanium'un....
    ilk AKlıma gelen yeni donanım... Orta konsolun arkasında 230V güç çıkışı. (Titanium)
    Kolay yakıt sistemi [ kapaksız :) ] (hepsinde)
    Park sensörü ( X paketi ile)
    HB ve SW Arka Led stop ( X paketi ile )
    Portatif müzik çalar bağlantı sokenti. ( hepsinde ) ghia da vardı sadece) bu kıyaslamalar Ekim 2006 FOcus II bröşürüne göre...
    bişey sorcam arabayı ilk aldığımızda...benzinli için söylyrm. gaza bastığmızda motor çok bağırıyo.... acaba ilerdede hep böylemi olcak???????.... sanki araba zorlanıyor gibi..ama gayet iyi ivmeleniyo..

Arhavi ye selamlar,bende Şalpazarlıyım

Motordan gelen zorlanma sesi genel olarak değişken subap zamanlamasına sahip motorlarda görülen bir durum,avantajı ise her devirde silkeleme yapmadan gaz yemesi ve buna bağlı olarak yakıt ekonomisi.

• A.Selam... Bİzdende Şalpazarına selamlar :))
    ya öyle zorlanma değil pek... gaza bastığın gibi...araba çok bağrıyo....sabit hızla giderken gidiyor ses... hep böylemi olacak... Sıfır larda olurmu böyle...

Sİziin söylediğinize göre..iyi bir durum..ama gürültü oluyoor... bu da kötü aslında..Gaza basmak istmiyor insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 3 Mart 2008; 14:36:37 >
  • Bende yeni Corolla var ilk zamanlarda dediğin gibi araba çok iyi gidiyordu ama sanki aşırı zorlanıyor gibi bir ses geliyordu motordan.

Şu an hem kulağım alıştı hemde araç 20.000 e yaklaştı,benzer sesler 5500 devir öncesi çok az duyuluyor artık,seninkide büyük ihtimal zamanla değişir.

Birde Ford ların motorları genelde boğuk bir homurtuyla çalışır alışkın değilsen ilk başlarda farklı gelebilir ama normaldir,Japonlar kadar yüksek devirli ve tiz bir ses çıkarmazlar ama son derece uzun ömürlü olurlar ve dengeli güç üretimleriyle göz doldururlar..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.