çok teşekkür ederim bende 1.6 tdci almayı düşünüyorum ama çok fazla istediğim var acaba ford bunları karşılıyor mu diye araştırıyorum. tekrar teşekkürler.
mesela isteklerim şunlar 1. 1.6 dizel olacak 2. otomatik veya triptonik mümkünse 6 vitesli 3. cam tavan olacak hiç olmazsa sunroof 4. yol tutuşu ve konforu iyi olacak malum yollarımız berbat
size son bir sorum var. acaba sizin kendi ölçümlerinize göre araç sehiriçi ve sehirdışı km de kaç kuruş yakıyor? ekonomik bir araç mı?
Teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: KoRHaN50
bir fotograf varsa mümkünse ekliyebilirmisiniz? nerde gösteriyor göstergelerin ortasında mı?
2007 mayıs haziran sonrası çıkanlarda var anlık tüketim daha öncesinde yok
Merceksiz xenon farlar ışığı çok dağıtır ve karşıdan gelen sürücülerin gözlerini olumsuz etkiler..Bolca kulağınızı çınlatırlar..
quote:
Orjinalden alıntı: KoRHaN50
çok teşekkür ederim bende 1.6 tdci almayı düşünüyorum ama çok fazla istediğim var acaba ford bunları karşılıyor mu diye araştırıyorum. tekrar teşekkürler.
mesela isteklerim şunlar 1. 1.6 dizel olacak 2. otomatik veya triptonik mümkünse 6 vitesli 3. cam tavan olacak hiç olmazsa sunroof 4. yol tutuşu ve konforu iyi olacak malum yollarımız berbat
size son bir sorum var. acaba sizin kendi ölçümlerinize göre araç sehiriçi ve sehirdışı km de kaç kuruş yakıyor? ekonomik bir araç mı?
Teşekkürler...
Merhaba, Ben de aşağı yukarı aynı özelliklerde bir araç bakıyorum. O özelliklerin hangi araçlarda olduğu aşağıda. Hepsi birden olan bir araç citroen C4 var galiba. 1. 1.6 dizel olacak (Citroen C4, Ford focus, Hyundai I30, Hyundai ERA, Peugeot (307, 407,207), Volvo) 2. otomatik veya triptonik 6 vitesli ( Citroen C4, Hyundai 4 vites, Focus'un 1.6 otomatik dizelini ben de bekliyorum. peugeot'da 1.6 otomatik dizel yok, Volvoda 1.6 otomatik dizel yok.) 3. cam tavan olacak hiç olmazsa sunroof hepsinde var. 4. yol tutuşu ve konforu iyi olacak malum yollarımız berbat. Bu biraz göreceli bir kavram ancak test ederek görebilirsin veyawww.arabam.com'un test değerlendirmelerine bakmanı öneririm. Selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: doktorneuro
Merceksiz xenon farlar ışığı çok dağıtır ve karşıdan gelen sürücülerin gözlerini olumsuz etkiler..Bolca kulağınızı çınlatırlar..
:D :))))))))) gerçekten kaliteli... mercekli xenon nekadrdır? orta ile üst arası :D
keşke maddiyatım el werse renaultcu olarak ilk defa bir ford u beğendim bence sınıf atlamış gibi görünüyor kalite kokuyor dizel fiyatı da uygun olsa biraz daha alınabilir ben çok beğendim bu sene olmazzsa seneye düşünebilirim kesinlikle
quote:
Orjinalden alıntı: BuraK1554
keşke maddiyatım el werse renaultcu olarak ilk defa bir ford u beğendim bence sınıf atlamış gibi görünüyor kalite kokuyor dizel fiyatı da uygun olsa biraz daha alınabilir ben çok beğendim bu sene olmazzsa seneye düşünebilirim kesinlikle
aynen katılıyorum....içine oturunca daha iyi anlaşılıyor....
acaib bi araba ya... focus zupperdi zaten bi de makyaj yaptırlar anaam nası guzel olmus.. hb'leri guzel ama. param olsun da kiralayıp biniyim bare, bi tur verecek var mı içinizde .)
sen 06 sın..ben 08 ... uzağız...yoksa..bi tur attırırdım :D:D
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
eyvallah attırmıs kadar oldun .) senn ki makyajlıydı demi, su resimlerini koydugun.. off cok guzel araban yaa. hayırlı olsun.. vuran carpan olmasın inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: desci
quote:
Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A
eyvallah attırmıs kadar oldun .) senn ki makyajlıydı demi, su resimlerini koydugun.. off cok guzel araban yaa. hayırlı olsun.. vuran carpan olmasın inşallah