Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: fever2006

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

amin

Hocam arabanız hayırlı olsun..kazasız belasız binin inşallah...yol bilgisayarı anlık tüketimi gösteriyor mu?? eskiler göstermiyordu

yaklaşık 2007 mayıs ayından sonra focuslarda vardı....tabiki makyajlıda da var... aNLık tüketim ..

• quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

çok güzel araba yaaa bi focus bi s40 hastayım bunlara...hiç vw lere bakmıyorum artık

güzeldirrrr ikisideeeeeeeeeeeee

• http://www.youtube.com/watch?v=hARVqkgyZeo&feature=related
    şuna bakın bi ya..süper ötesi

5. dakkadan sonra sonuç olrk bunlar ne söylüyor..tam anlaymıyorum..tercüme edebilrmisiniz :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 10 Mart 2008; 11:33:38 >
  • herkese selam...sıfır makyajsız tdci ghia temmuz ayında falan bulunabilirmi?şu an fiyatlar ne durumda??
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak114

herkese selam...sıfır makyajsız tdci ghia temmuz ayında falan bulunabilirmi?şu an fiyatlar ne durumda??

38000 ytlye aldı, forumdaki arkdaş.... temmuza kadar kalırmı bilemiyorum..

http://forum.donanimhaber.com/m_3389992/mpage_281/tm.htm
    quote:

fenerlihaktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 13 Mart 2008; 17:43:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak114

herkese selam...sıfır makyajsız tdci ghia temmuz ayında falan bulunabilirmi?şu an fiyatlar ne durumda??

maalesef bulabileceğini hiç zannetmiyorum. temmuz değil şuanda bile bulmak çok zor... biz en son kalanı aldık. tercih şansımız bile yoktu(renk,donanım vs...)
  • Türkiye hariç Ford'un tüm avrupa sitelerinde Focus reklam filmi mevcut.
  • uA_Y_C_A

Hayırlı oolsun aracın kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Rizelisin Sanırım Aracı Atılgandan Aldın.
    Bende devamlı atılgandan alırım focus.

Ofluyum Bu Arada, Tekrar Kazasız Sürüşler...
  • Gerçekten güzel araba.Güle güle kullanın.
  • Arkadaşlar bayilerin verdiği son fiyatlar nedir araçlar hakkında?

Trend+SP: 40500 YTL

Mesela bunu 39000 YTL'ye bırakırlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackgod -- 14 Mart 2008; 11:13:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

uA_Y_C_A

Hayırlı oolsun aracın kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Rizelisin Sanırım Aracı Atılgandan Aldın.
    Bende devamlı atılgandan alırım focus.

Ofluyum Bu Arada, Tekrar Kazasız Sürüşler...

teşşükürler...ben artvinliyim...arhaviden... sizede keyifli ve kazasız sürüşler
  • YENİ MAKYAJLI KASA FOCUS SAHİPLERİ ARAÇLARINIZ FOCUS 2 LERE GÖRE SES YALITIMI AÇISINDAN NASIL
  • focus II eski modeli kulanmadım..ama bayi biraz daha ses yalıtımı iyi dedi.. sürenler yorm yaparsa daha iyi olur :))
  • anlık yakıt tuketimi konusnuda arkadaslar ghia 2005 aracım yol bilgisayarında 100 kmde gosteridgi yakıtı sıfırlayınca anlık olarak gosteriyo cok seviyorum ona gore gaza basıp ayarlıyorum hızı tamamdır:))yeni focusu cok begendim ya dizelde focus benzinde focus:) u ayda hayırlı olsun aracın uzun yıllar kazasız belasız binmen dilegiyle ama uzun yolda fazla kaptırma kendini ben dayanamıyorum bugun uzun yol yaptım dayanamıyorum ya:)basmadan durmaya:)
  • :))) tammm.. kaptırmam...bu aralar arabayla viteslerde son hızları deniyrm. :D:D gaza basınca harbyden 150-160 km/h olduğunu anlamyorsun.. araç kendine güveniyo... :)))
  • nasipse sedanını almayı düşünüyorum. agustos sonu gibi uygun olur
    hemde 2009 olur... fiatlar umarım fazla değişmez ,yukarı doğru tabi ki :)
  • piyasadan liste fiyatından daha aşağı veren bayiler var mı bildiğiniz. İstanbul olması iyi olur.
  • illaki vardır...tam liste fiyatından da araba satılmzki.. biraz şişiktir fiyatlar :))) ama çokda inmezler..özel durum olmadığı süreece :)))
  • koçta tanıdığın çok yakının varsa yada sen çalışıyorsan 4 bin ytl garanti indirimin var diğer şeylerle 5 bin ucuza alabilyosn:)benim babam koça tedarikçi firmadaydı 3 bin ytl filan indriim yapmıstık ama sıkı pazarlık yapcaksın
  • Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır focus 1 (2000 Model) sedan araç kullandıktan sonra nihayet dün aracımı yeni focus hb benzinli titanium X paketi ile değiştirdim. Aracımı dün teslim aldım. Focus zaten severek kullandığım bir araçtı, şimdi dahada hoşuma gitti. Kullanmak müthiş keyifli. Fiyat soran arkadaşlar için Titanium X paket dahil (benzinli HB) 40500 YTL ye mal oldu. Fiyatların yükseleceği yönünde söylentiler var bilginiz olsun.

Hepinize iyi sürüşler.

2008 Ford Focus Titanium X HB - Bordo
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.