Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KAÇA DÜŞMÜŞ...
  • arkadaşlar dün gittim focus yeni kasa görmeye satıcı diyorki ford artık benzinliye ağırlık verecek bilgisayardan bakıyorum diyor hazırda tdci yok diyor şimdi sipariş verseniz 1,5-2 ay sonra belki gelir diyor artık orda ben bir oyun görüyorum dürüst görmedim satıcıyı ve fiyattada 100 ytl bile indirim yapmıyor ben haytım da hiç liste fiyatında araba almadım hep 2-3 bin ytl altında almışımdır.
  • FOCUSLARDA OPSİYENEL YENİ KAPILAR
  • İŞTE OPSİYENEL KAPI....

http://www.disappearing-car-door.com/
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

quote:

Orjinalden alıntı: murtleb2

Bir kere 230V hayat kurtarmaz aksine çarpar, öldürür Ama ESP kurtarır. 230 V olmasın ESP si olsun.

Eğer yeni focuslarda değişmemişse sorularının cevapalrı şöyle;
    Aracı kilitlediğinde deponun iç kapağı da kilitleniyor. Sanırım yeni modellerde kapasız tasarım var. Dış kapağın içinde tekrardan bir kapak varsa F2 deki gibi o kilitleniyor ama sizinkinde ne vardır bilmiyorum.

Çift kilitleme kapıyı içerdende dışardana açılamayacak hale getiriyor. Kilitlemeye iki kere basarsan yapıyor. Alarmı zaten tek kilitlesende çift kilitsende devreye sokuyorsun. Ancak alarm cam kırıldığında kapı açıldığında, kaput ya da bagaj açıldığında çalıyor. Çift kilitleyince zaten kapı açılmıyor, her koşulda canımdan olmadan alarm çalmaz. Alarmda bildiğin korna öyle melodili bişey değil. Hareket sensörüde yok. Darbe sensörüde yok.

Bu dediklerimin hepsi Focus 2 için, belki bu özellikler değişmiştir, onun için kullanma kılavuzu daha çok işini görür.

hareket sensörü var . üstte aydınlatmanın iç tarafına bakan kısımda 2 tane...

Araçlarda Hareket sensörü yok...Sadece kaput kapı açıldığında çalar...

alahım ya var ...kitapçıktada yazıyo ..arabadada var..resmini çekip yollarım bakarsınızz

• Güzel abicim Hangi arabanın Orjinal alarmında hareket sensörü varda Focus ta olsun...
    Ben VW de görmedim böle bişey
  • Bazı araçlarda var, olabiliyor, yol bilgisayarlı Trendlerde vardı mesela. Ayrıca belki yeni seride hatalarını düzeltmişlerdir. Resim göndersenizde ayrı bi güzel olur.

Birde ben alan arkadaşlara bişey sorayım. Arka kapıyla ön kapı arasında çok bariz plastik farkı vardı, hala öyle mi yoksa değişen bişeyler var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mftmountana

arkadaşlar dün gittim focus yeni kasa görmeye satıcı diyorki ford artık benzinliye ağırlık verecek bilgisayardan bakıyorum diyor hazırda tdci yok diyor şimdi sipariş verseniz 1,5-2 ay sonra belki gelir diyor artık orda ben bir oyun görüyorum dürüst görmedim satıcıyı ve fiyattada 100 ytl bile indirim yapmıyor ben haytım da hiç liste fiyatında araba almadım hep 2-3 bin ytl altında almışımdır.

Ben böyle yalan görmedim. Altın yumurtlayan tavuğu kim keserki? Benzinliye önem vereceğini sanmıyorum. O satıcı arkadaşa da Bence başka bir satıcıya git. O arkadaşıda şikayet et.
  • quote:

Güzel abicim Hangi arabanın Orjinal alarmında hareket sensörü varda Focus ta olsun...
    Ben VW de görmedim böle bişey

vw de görmediysen FORD da görüyorsun işte..... vw öncü kuruluşmu... """gösterince alırım anahtarını ona göre"""
    Harby var sensör...çalışıp çalışmadğını bilmiyorum... hatta şimdi bile arabaya inip çekecem resim.. :D:D belki de inerim yani üşenmezsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 29 Şubat 2008; 20:13:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murtleb2

Bazı araçlarda var, olabiliyor, yol bilgisayarlı Trendlerde vardı mesela. Ayrıca belki yeni seride hatalarını düzeltmişlerdir. Resim göndersenizde ayrı bi güzel olur.

Birde ben alan arkadaşlara bişey sorayım. Arka kapıyla ön kapı arasında çok bariz plastik farkı vardı, hala öyle mi yoksa değişen bişeyler var mı?

eskisidneki farkı bilmiyorumm ama Ben titanium da öyle bariz birşey görmedim açıkcası...yinede kontrol ederim
  • 10 Dakikadır seni bekliyoruz hadi
  • :))))) daha çıkmadım yaa.... çıksammı acaba :)) :D:D:D hatta şöyle söylüyüm arabayla ilk eve giderken bunlar nedir die bakmıştım... :D:D bulamamşıtım kitapçıkta gördüm ne olduğunu

• Harbidende bu Ford'u anlamak zor arkadaşlar...
    Güzel araç hoş araçta bunları yapması için biraz geç kalmadımı ???
    İnanın Esp sonraki kasada standart olacak.Ondan sonra yeni bişe çıkacak onuda bi sonraki kasada standart yapacak.Örn: Xenon + Mercek olayı
  • quote:

Harbidende bu Ford'u anlamak zor arkadaşlar...
    Güzel araç hoş araçta bunları yapması için biraz geç kalmadımı ???
    İnanın Esp sonraki kasada standart olacak.Ondan sonra yeni bişe çıkacak onuda bi sonraki kasada standart yapacak.Örn: Xenon + Mercek olayı

kesinlikle...... Ford işte.... hayat hep sürprizlerle dolu... bi bakmışsın 6 ay sonra..bundada esp standart oluyomuş

• Alesha Dixon Video eklendi. Ana mesajdan tıklayıp izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 1 Mart 2008; 15:49:09 >
  • Arkadaşlar madem eski focus yeni focus dediniz size bişi sorayım. Ben F1 imi satıp F2 almaya karar verdim. 33.000 YTL ye Siyah TDCI Ghia Sedan 20 bin küsür km de. ESP MSP hepsi var :) Bu araç sizce nasıl alınır mı? Yani aa en yeni focus var piyasada deyipte içimde bişiler kalır mı sizce???
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Arkadaşlar madem eski focus yeni focus dediniz size bişi sorayım. Ben F1 imi satıp F2 almaya karar verdim. 33.000 YTL ye Siyah TDCI Ghia Sedan 20 bin küsür km de. ESP MSP hepsi var :) Bu araç sizce nasıl alınır mı? Yani aa en yeni focus var piyasada deyipte içimde bişiler kalır mı sizce???

bence alınır, zaten son çıkanlar makyajlı apayrı bişey değil yani, sizi bilmem ama ben araçta yenilik denilince motor ve donanıma bakarım. maşallah ford varolanlarıda kaldırıyo.
  • arkadaşlar benim 2000 model 2.0 focusum vardı. onda bile hareket sensörü vardı. orta direğin her iki tarafında hoporlor gıbı duran delıklı bır kısım var. orda sensorlerı. nerden mı bılıyorum arkadasımı saka olsun dıye cıft kılıtleme ıle arabaya kapattım hareket etmesi ile arabanın flaşörleri yanmaya ve kornası çalmaya başladı. taki ben susturana kadar....... o yüzden inatlaşmayalım. o arabamda ön cam ısıtıcısı ısıtmalı silecek suları vardı. hatta motor hararet yaptığında otomatik olarak iki pistona giden benzinşi keserek motorun zarar görmesini engelleyen bir sistem bile vardı. herkesed kolay gelsinnnnn............... :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.