Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • indrim kosunda ise biraz zorlayın 3000ytl indirim alırsınız diye düşünüyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

ya peki neden dizellerde elektrohidrolik direksiyon yok ve hangi sistem daha iyi??

onlardada var bu sistem galiba..bugnki autoshow dergisinde yazıyordu... Benzinlilerde o seçimli sisteme gerek duyulmadıki koymadılar...iyisi kötüsü yoktur bence..hepside iyidir..
  • Bugün birkaç bayi aradım Ankaradan. Dizel focus hb. sordum. Vay efendim çok talep varmış, ellerinde araç yokmuş, fabrika dizel yetiştiremiyormuş, birkaç ay sonra temin edilebilirmiş, bu yüzdende indirim yapamıyorlarmış. Tok satıcı ayakları yani. Tabi dizel hb. liste fiyatıda 43.425 ytl. olmuş bu arada. Euro arttığı içinmiş. Ne hikmetse benzinlilerde euro artmamış. Onların fiyatı aynı.
  • Yaklaşık bir aydır Benzinli düz vites X paketli Titanium arac arıyorum. Ve bulamıyorum.
    Bursa'da yaşıyorum. Bursa'daki yetkili satıcılar bırakın yardımcı olmayı beni magdur bile ettiler.
    Bu konuda yardımcı olacak arkadaş varmı. ?
    Bildiğiniz bir bayi varmı.?

QUİVER

Aracınız hayırlı olsun. Güle güle kullanın
    Siz aracınızı ne zaman aldınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuwi

Bugün birkaç bayi aradım Ankaradan. Dizel focus hb. sordum. Vay efendim çok talep varmış, ellerinde araç yokmuş, fabrika dizel yetiştiremiyormuş, birkaç ay sonra temin edilebilirmiş, bu yüzdende indirim yapamıyorlarmış. Tok satıcı ayakları yani. Tabi dizel hb. liste fiyatıda 43.425 ytl. olmuş bu arada. Euro arttığı içinmiş. Ne hikmetse benzinlilerde euro artmamış. Onların fiyatı aynı.

Ben de hb. titanium dizel düşünüyorum ama mantığım bu araca 40 bin ytl den daha fazla ödeme yapmayı kabul edemiyor. metalik boya farkı alınmamasını indirimden kabul edemiyoum.Bence ford 1.6 motor dizeller içinde tek alman marka olma durumunu kötüye kullanıyor.kaldı ki 44 bin ytl lik araçta esp nin standart donanımda olmaması hiçbir şekilde "o kadar sağlam tutunuyorki esp ye ihtiyacı olmayan tek araç" şeklinde açıklanamaz.bence sanal indirimli focus fiyatına diğerleri ne veriyor (1.9 tdi,esp v.s.) bakmak lazım.

• Focusun Performansı,Müzik sistemi,Araç sollaması ve Torku verdiğiniz parayı unutturuyo
  • Teşekkür ederim,
    Ben aracımı geçen hafta çarşamba günü teslim aldım (19.03.2008).
    Bende önce birkaç bayi dolaştım, ama bulamadım. Araç çok yeni olduğu için gerçekten bayilerin elinde showroomlarındakilerden başka araç yok, Sıraya yazalım diyorlar, ne zaman gelir dediğimde mayıs başını bulur diyorlar. Ayrıca mayısta teslim almanız durumunda şimdiki fiyatlardan değil, o zamanki fiyatlardan fatura edilir diyorlar, yani fiyat artışlarından etkilenebiliyormuşuz.

Ben bu aracı umutsuzca gittiğim dolapdere otokoçta buldum. Araç tam aradığım özelliklerde olunca hemen almak istedim. (X paketli bordo yada avalon gri düşünüyordum, benzinli) .

Bayilere telefonla ulaşmanız, yada bizzat gidip bakmanız şansınızı artırabilir. Zira bir bayi diğerinin siparişini bilgisayarından görebiliyor (sadece siparişini) ama araç bayiye geldikten sonrasını göremiyorlar. Yani showroom larında araç olan bayileri bulmak lazım.

Bu arada çok zor indirim yapıyorlar, araç olmadığı ve talebin fazla olduğunu bildiklerinden fiyatlarda indirim almak zor oluyor.

Dilerim dövizin yükselişi sürmez ve fiyatlar etkilenmez.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: ratsx

Yaklaşık bir aydır Benzinli düz vites X paketli Titanium arac arıyorum. Ve bulamıyorum.
    Bursa'da yaşıyorum. Bursa'daki yetkili satıcılar bırakın yardımcı olmayı beni magdur bile ettiler.

QUİVER

• Olur mu ya dizellerde de var servohidrolik direksiyon, hatta dizellerde 3 sürüş modu mevcut, sanırım dizel motorun tork fazlalığından kaynaklanıyor bi de biraz daha ağır olmasından, şöyleki, karlı havalarda o torku ancak spor moduyla kontrol edebilirsiniz, böyle bi güzellik yapmışlar, ben yazın yani şu sıralar konfor takılıyorum çok rahat, 1350 kilo 240 Nm lik torku iki parmakla kontrol etmek gerçekten güzel bi duygu :)

quote:

Orjinalden alıntı: strong84

ya peki neden dizellerde elektrohidrolik direksiyon yok ve hangi sistem daha iyi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ratsx

Yaklaşık bir aydır Benzinli düz vites X paketli Titanium arac arıyorum. Ve bulamıyorum.

QUİVER

Eğer İstanbul'dan alabilirseniz Şahsuvaroğlunu tavsiye ederim. çok ilgililer ve çözüm bulmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ben de siyah titanium benzinli aracımı onlardan aldım. otokoç siyah araç hiç bir yerde yok hatta gelen gemilerde de yok dedi. şahsuvaroğlu araştırayım dedi, buldu gemide varmış (otokoçun yok dediği gemide 10 günde de aracı teslim etti. isterseniz Bursa plaka olarak bile alırlar size...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GALATARSENAL -- 26 Mart 2008; 16:40:51 >

• Onların kendilerinden haberi yok.
  • Banada ismini vermek istemediğim bir bayi, bazı renkler Türkiye'ye gelmiyor, gelmeyecekte dedi, benim istediğim bordo da bu gelmeyecek renklerdenmiş sözde. Oysa ben bordo araç bulabildim. :))

Bayilerin neden bu şekilde davrandığını anlamak güç gerçekten.

Saygılar.
  • Ciddiyetsizlikten olabilirmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quiver

Banada ismini vermek istemediğim bir bayi, bazı renkler Türkiye'ye gelmiyor, gelmeyecekte dedi, benim istediğim bordo da bu gelmeyecek renklerdenmiş sözde. Oysa ben bordo araç bulabildim. :))

Bayilerin neden bu şekilde davrandığını anlamak güç gerçekten.

Saygılar.

makyajlı kasada ilk görüp de incelediğim araba bordo x paketli hb idi. Şahsuvarın showroomunda bazıları gerçekten sağlam sallıyorlar ya da müşteri memnuniyeti diye bir şeyden haberleri yok . Bu arada genel olarak arabada bordo rengi sevmesem de yeni focusa çok da yakışmıştı. Güle güle kullanın...
  • Evet benim aslında araçta favori rengim siyahtır.
    Ama dediğiniz gibi bu bordo renk focusa çok yakışmış.
    Zaten makyajlı kasalarda kullanmaya başladılar. Önceki kasalarda bu renk yoktu.

Makyajlı kasa henüz gelmeden önce sanırım bu siteden bir arkadaş resimlerini yayınlamıştı. Araç bordo renkti, resmi gördüğümde de hoşuma gitmişti.

Saygılar.

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

• arkadaşlar bundan 2-3 hafta öncede forumda yazmıştım. makyajsız kasa ford focus ghia mızı teslim almaya gittiğimizde bizle ilgilenen bayana sormuştum. makyajlı kasa focusların çok güzel olmasına rağmen niye yollarda göremiyoruz diye. fiyatından dolayı mı diye sordum.(ben öyle tahmin ediyodum) halbuki sorun fiyat değilmiş. ford türkiyeye çok çok az sayıda araç yolluyormuş. hiç bi şekilde müşterinin isteğine tam olarak cevap veremiyolarmış bu yüzden(renk, donanım, vs...). bu durumunda haziran ayından önce düzelmesinin çok düşük bi ihtimal olduğunu söylemişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlihaktan

arkadaşlar bundan 2-3 hafta öncede forumda yazmıştım. makyajsız kasa ford focus ghia mızı teslim almaya gittiğimizde bizle ilgilenen bayana sormuştum. makyajlı kasa focusların çok güzel olmasına rağmen niye yollarda göremiyoruz diye. fiyatından dolayı mı diye sordum.(ben öyle tahmin ediyodum) halbuki sorun fiyat değilmiş. ford türkiyeye çok çok az sayıda araç yolluyormuş. hiç bi şekilde müşterinin isteğine tam olarak cevap veremiyolarmış bu yüzden(renk, donanım, vs...). bu durumunda haziran ayından önce düzelmesinin çok düşük bi ihtimal olduğunu söylemişti.

bu yüzden biz ESP+TCS alamadık..opsiyoneller şuan gelmiyor demişlerdi ..önsiparişdi bizimki... araba türkiyeye gelmeden anlayacağınız

ama olsun memnunuz arabamızdan :))

• Şahsuvaroğlu iyi diyen bi arkadaş vardı önceki mesajlarda, ben aracımı almadan önce orayı da aradım, karşıma çıkan adama GHIA yı anlatana kadar dilimde tüy bitti :)
    GHIA var mı diyorum C-MAX mi diyor, ya diyorum GHIA varya Focus hani full olan, Abi bizde C-MAX var diyor, 5 dakika uğraştım tam kapatıyodum aa tamam GHIA ondan yok abi bizde dedi :D
    Bi de ford satıyolar :)
  • sanırım ordaki yetkili değildi o.... öyl bir rezillik olurmu ya...valla burdaki ford herşeyi biliyor..bizim şansımıza galiba.. :)) hertürlü şeyde destek veriyorlar..bilgiler de tam.. ATILGAN'ları arayın derim birde....en büyük PLAZA onlarda bu arada...İSTANBULDA TABİ :)
  • Çok güzel araç fiyatıda ortalama olmuş...
  • uA_Y_C_A sana iki sorum olacak.

- Senin araçta üzerinde gelen lastiklerin markası nedir.? Bendekine Bridgestone takmışlar.
    Önceki arabamda michelin vardı, lastikler ses yapmazdı, sanki bu lastikler ses yapıyor gibi geldi bana.

- Birde hiç depoyu doldurttunmu.? Depo tam dolduğunda yol bilgisayarı 642km gideceğini söylüyor doğrumudur, acaba. Henüz benzin bitmediğinden anlayamadım doğruluğunu test edemedim.

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.