Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demin yoldan geldim ortlma 60km/h hızla ortalama 6 litre benzin yaktı :))

birde şöyle çözüm buldum benzine ..arada sırada gürcistan'a gdip benzin alcaz...1 arabanın haftadada 1 kere gitme hakkı var :)

depo burda 170 liraya doluyorsa orda 85 lira...yani %50 daha ucuz... :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

bugün makyajlı kasa Aytozu grisi gördüm...hiç beğnmedim bu modele iyi olmamışş bence... iyi ki almamış dedim... :))

BUda FOCUS Kuş BAKIŞI.......fırtına grisi..................bu arada makyajlı focuslarda...ST Spoiler var...bilmeyenlere duyurulur :)
     Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

Haklısınız.

Koyu renk daha çok yakışıyor. Fakat çizikleri ve kiri fazla belli etmesi sıkıntı yapıyor. Bu yüzden aytozu gri düşünmüştüm. Sizin aracınız da çok güzel. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

saygılar.

• teşekkürler..... " yuwi "
    evet kir ve çizik belli olyor... çizmemeye dikkat edecez :) kirlenince de yıkatırz olur biter :))
    Focus I 'im aytozu grisiydi.. ve onda çok güzel duruyordu renk... bu araçların stoplar beyaz oldğu için koyu renk daha çok yakışır diye düşünüyorum

dün gece yaklaşık 100km/h giderken hatta hızlanmaktaydım daha fazlada olabilir.... tam karşıma yandan bi köpek çıktı... bi sağ bi sol direksiyon harektiyle kurtardım.... focus'umu seviyorm... araç hiç kaymadı :))) arabadakiler bağırdı birz okadr...korkudan :))) araç kontrolü çok güzel...gerçekten virajlarda araba keyif ve güven veriyor.....

Keyifli sürüşler
  • Arabanın yol tutuşu gerçekten banada keyif veriyor.

Kullanmaktan çok keyif aldığım bir araç.

quote:

teşekkürler..... " yuwi "
    evet kir ve çizik belli olyor... çizmemeye dikkat edecez :) kirlenince de yıkatırz olur biter :))
    Focus I 'im aytozu grisiydi.. ve onda çok güzel duruyordu renk... bu araçların stoplar beyaz oldğu için koyu renk daha çok yakışır diye düşünüyorum

dün gece yaklaşık 100km/h giderken hatta hızlanmaktaydım daha fazlada olabilir.... tam karşıma yandan bi köpek çıktı... bi sağ bi sol direksiyon harektiyle kurtardım.... focus'umu seviyorm... araç hiç kaymadı :))) arabadakiler bağırdı birz okadr...korkudan :))) araç kontrolü çok güzel...gerçekten virajlarda araba keyif ve güven veriyor.....

Keyifli sürüşler

• Abicim arabanı öve öve başına bi iş getireceksin....
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Abicim arabanı öve öve başına bi iş getireceksin....

vallahi kendisi nazar değdirecek...yatağının başucuna koyacak nerdeyse
  • Gençlik....
  • Beklenen zam geldi....ilgililere duyurulurrrrrrrrrrrr 90 PS 'lik DİZELLER GELDİİİİİİİİİİİİ

Yeni Focus Trend 5K 1.6 115PS .............34.333,00 YTL
    Yeni Focus Trend 5K 1.6i 100PS A/T ........35.647,00 YTL
    Yeni Focus Trend 5K 1.6 90PS TDCi......... 37.940,00 YTL
    Yeni Focus Trend 5K 1.6 109PS TDCi....... 39.640,00 YTL
    Yeni Focus Trend 4K 1.6 115PS .............. 35.848,00 YTL
    Yeni Focus Trend 4K 1.6i 100PS A/T......... 37.161,00 YTL
    Yeni Focus Trend 4K 1.6 90PS TDCi......... 39.486,00 YTL
    Yeni Focus Trend 4K 1.6 109PS TDCi........ 41.186,00 YTL
    Yeni Focus Trend SW 1.6 115PS ..............35.848,00 YTL
    Yeni Focus Trend SW 1.6i 100PS A/T........ 37.161,00 YTL
    Yeni Focus Trend SW 1.6 90PS TDCi......... 39.486,00 YTL
    Yeni Focus Trend SW 1.6 109PS TDCi....... 41.186,00 YTL

Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 115PS ..............38.878,00 YTL
    Yeni Focus Titanium 5K 1.6i 100PS A/T ....... 40.190,00 YTL
    Yeni Focus Titanium 5K 1.6 109PS TDCi .......44.280,00 YTL
    Yeni Focus Titanium 4K 1.6i 115PS ..............40.392,00 YTL
    Yeni Focus Titanium 4K 1.6i 100PS A/T........ 41.705,00 YTL
    Yeni Focus Titanium 4K 1.6 109PS TDCi .......45.824,00 YTL
    Yeni Focus Titanium SW 1.6i 115PS............. 40.392,00 YTL
    Yeni Focus Titanium SW 1.6i 100PS A/T .......41.705,00 YTL
    Yeni Focus Titanium SW 1.6 109PS TDCi.......45.825,00 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 2 Nisan 2008; 19:40:56 >

• quote:

Focus bi tanee :))

şu duruşa bi bak :)) Bmw far'ı gibi :))

bmw değil volvo .)
  • olabilir :)
  • BU titanium daki & ghia daki Sony Mp3/cd çalarlarlar.. kaç watt'lık.....bilenn varmı...kitapçıkta bulamadım
  • 40W olması lazım
  • bi yerde mi okumuştunuz yoksa varsayım mı ?
  • Yeni Focus Titanium 4K 1.6i 115PS ..............40.392,00 YTL

ben bu modele bugün 38.000 ytl fiyat aldım.. nasıl oldu bu iş.. hemde iki farklı yerden?????????
  • birde kimse bu arabanım teknik verilerini bilmiyor bu nasıl iş.... ne 0-100 yazmışlar ne Max. Sürat.. Broşürde yok.. bayidekiler bilmiyor, kimse bilmiyor...
    Bakın ciddi ciddi alıyorum yeni Focuktan üsteki mesajıma ve buna yorum ve cevaplarınızı bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wild_rain

birde kimse bu arabanım teknik verilerini bilmiyor bu nasıl iş.... ne 0-100 yazmışlar ne Max. Sürat.. Broşürde yok.. bayidekiler bilmiyor, kimse bilmiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 3 Nisan 2008; 14:17:39 >
  • Makyajlılarda yakıt oranları daha farklı galiba....
  • Bende Titanium X HB Benzinli arabamı liste fiyatı 42500 olmasına rağmen 40500e aldım. O kadarda indirim yapsınlar artık.

Şimdiden hayırlı olsun iyi fiyat bence. Ayrıca alacağınız araç zannederim şu anda türkiyede olan araç.

Fiyatlar Nisan başında güncellendi. Bundan sonra alacaklar bu değişiklikten etkilenecektir. Siz şanslısınız.

Bayideki satış görevlilerinin pek çoğu makyajlı focusun lansmanına katılmamış, lansmana katılan bir satış görevlisine denk gelirseniz epey bilgi veriyor araç hakkında.

Saygılar.

quote:

birde kimse bu arabanım teknik verilerini bilmiyor bu nasıl iş.... ne 0-100 yazmışlar ne Max. Sürat.. Broşürde yok.. bayidekiler bilmiyor, kimse bilmiyor...
    Bakın ciddi ciddi alıyorum yeni Focuktan üsteki mesajıma ve buna yorum ve cevaplarınızı bekliyorum....

• quote:

Yeni Focus Titanium 4K 1.6i 115PS ..............40.392,00 YTL

ben bu modele bugün 38.000 ytl fiyat aldım.. nasıl oldu bu iş.. hemde iki farklı yerden?????????

eğer arabayı bgn aldıysan zamsız fiyattır...birde bu vakitlerde bayaa indirim yapıyorlar..reklam sebiyle olablir :))

birde araç renginiz metalik mi?? fiyat farkı aldılarmı...bu fiyata dahil değil ayrıca ......

hızlanma vs bilgiler makyajsız kasa ile aynı :))
  • quote:

BU titanium daki & ghia daki Sony Mp3/cd çalarlarlar.. kaç watt'lık.....bilenn varmı...kitapçıkta bulamadım

İnternetteki sitelerinde 8 hoparlör olduğu yazıyor .Doğrumu.?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.