Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ratsx

quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

BU titanium daki & ghia daki Sony Mp3/cd çalarlarlar.. kaç watt'lık.....bilenn varmı...kitapçıkta bulamadım

İnternetteki sitelerinde 8 hoparlör olduğu yazıyor .Doğrumu.?

kapılarda 4 tane büyük.... 2 tane twister arka kapıya entegre.... 2 tanede önde (nasıl anlatsam yerini) ön konsolun yan taraflarında ama sütünlarda... bu titaniumardaki... diğerini bilimiyorum

bu tarif ettiğim yer sağda ve solda
    http://img210.imageshack.us/img210/3007/dsc02362nx2.jpg

http://img401.imageshack.us/img401/7762/dsc02373sn6.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 5 Nisan 2008; 14:13:41 >

• Teşekkürler uA_Y_C_A
    Aracınızı güle güle, kazasız belasız sürersiniz inşallah.
    3. focus'uma birkaç gün sonra bineceğim. Vazgecemiyorum Focus'tan ne yapalım.
    Bu günlerde Bursa'da Otomobil fuarı var.
    Birkaç arkadaş gittik gezmeye. Onlara iyi bakın araclara ,Focus sınıfında olan araçlarla Focus'u kıyaslayın ve sonuçu bana söyleyin.
    Keşke Focus'u almasaydında şunu alsaydın diye görüş belirtin dedim.
    Sonuna kadar gezdik fuarı. Sonunda üç arkadaşımda fikrini söyledi.
    Evet tam isabet. Kararımın yerinde olduğunu söylediler.
    Hatta iç donanım kalitesi olarak Yeni Laguna'dan daha iyi olduğunu belirttiler. Gördüğümüz Laguna'dada parcalı deri koltuk vardı. Ve Ford Focus'taki daha kaliteli duruyordu.
  • laguna ile focus u kıyaslamayalaım ama... mondeo ile kıyasalayabiliriz. mondeo lagunadana kat kat iyidir bence :)

focus tam isabet.... hayırlı olsun aracınız...iyi günlerde sürmenizi dilerim :)
  • Kıyaslamam sadece parcalı deri koltuk ile ilgili.
    Diğer özellikleri değil.
  • Parçalı deri koltuk gerçekten güzel duruyor. Ayrıca kaliteside çok iyi beni tatmin etti.

Bu arada hayırlı olsun aracınız.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: ratsx

Kıyaslamam sadece parcalı deri koltuk ile ilgili.
    Diğer özellikleri değil.
  • arkadaşlar sizde benim gibi bu aracın fiyatının fazla olduğunu düşünmüyor musunuz?değer mi sizce verilen 50 bin ytl ye?yeni laguna dizel d sınıfı o bile 50 binken.araç almayı düşünüyorum ama karar veremedim.laguna kafamı karıştırdı.sizin fikriniz ne bu konuda...
  • Alman malı bisiklet bile parasının karşılığını verir...
    Reno devri eskidendi.Hangi sınıf olursa olsun.Beni memnun etmedikten sonra ???
  • bilmiyorum ama alman malına karşı çok büyük önyargı var gibi.artık teknolojik olarak çok fark kaldığını düşünmüyorum almanlarla diğer avrupalıların hatta korelilerin.diğerleri 35 bine satarken fordun c sınıf bi araca abartılı fazla para istediğini düşünüyorum.15 bine 15 yıl mazot almak daha mantıklı geliyor bana.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

Alman malı bisiklet bile parasının karşılığını verir...
    Reno devri eskidendi.Hangi sınıf olursa olsun.Beni memnun etmedikten sonra ???

Ford alman malı değil ama...

Yaa artık iyice cinlerim tepeme çıktı ben indirim beklerken adamlar bide zam yapmış yaw..Astrayla Focus arasında gidip geliyorum zaten adamlar bindirdikçe bindiriyor yaw..bende sene sonu indirimlerini beklicem artık napıyım 2009 model olur hem..
  • ford alman diye biliyorum ben ama yine de çok emin değilim.sene sonu indirimi olsa nolcak 50 değilde 48 yaparlar.bu sene ne kadar indirim yaptılar ki 5000 ytlye varan indirim diyorlar gidiyorsun bu araçta 2000 ytl diyorlar.50000 de 2binde yapsınlar artık ayıp olur zaten onu da yapmazlarsa.100 bine araç alcaksın onda 5000 indirim yapcaklar.bence insanların markaya sahip olma isteklerini bildikleri için fiyatı böyle tutuyorlar.isim yaptık fiyatı da bindiririz mantığı var.bi de zam yapıyorlar tamam alcak insan varsa da almaz artık.hedef kaç bilmiyorum ama ben bu fiyattan fazla araç satabilceklerini düşünmüyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wild_rain

Yeni Focus Titanium 4K 1.6i 115PS ..............40.392,00 YTL

ben bu modele bugün 38.000 ytl fiyat aldım.. nasıl oldu bu iş.. hemde iki farklı yerden?????????

eğer arabayı bgn aldıysan zamsız fiyattır...birde bu vakitlerde bayaa indirim yapıyorlar..reklam sebiyle olablir :))

birde araç renginiz metalik mi?? fiyat farkı aldılarmı...bu fiyata dahil değil ayrıca ......

hızlanma vs bilgiler makyajsız kasa ile aynı :))

arabayı henüz almadım sadece fiyat aldım. zaten ellerinde yokmuş sipariş veririz 10bin ytl alırız peşin kalanıda gelince alırız dedi. fiyat artarsa falan etkilenmessin dedi. Dün için bugün %2 zam geldi dedi.. zaten 40binden 40400 oldu araç liste fiyatı..
    38 bine metalik renk dahil.... 37 500 düzdü.. metalik olunca fark oluyomu dedim orda hata ettim direk 37500 e metalik renklerden birini ses etmeden gösterseydim keşke :)... ama diğer bayi 37500 e elinde avolon gri yi veririm dedi.. ama başka istersem bu fiyattan olmaz dedi.. bende dün bugün renk düşündüm... yarın ola hayrola karar vercez bakalım.. hayırlısı olsun tabiki...

Fırtına gri düşünüyom şu an... fikirleriniz nedir bu renk için....

• quote:

Orjinalden alıntı: vfnv

ford alman diye biliyorum ben ama yine de çok emin değilim.sene sonu indirimi olsa nolcak 50 değilde 48 yaparlar.bu sene ne kadar indirim yaptılar ki 5000 ytlye varan indirim diyorlar gidiyorsun bu araçta 2000 ytl diyorlar.50000 de 2binde yapsınlar artık ayıp olur zaten onu da yapmazlarsa.100 bine araç alcaksın onda 5000 indirim yapcaklar.bence insanların markaya sahip olma isteklerini bildikleri için fiyatı böyle tutuyorlar.isim yaptık fiyatı da bindiririz mantığı var.bi de zam yapıyorlar tamam alcak insan varsa da almaz artık.hedef kaç bilmiyorum ama ben bu fiyattan fazla araç satabilceklerini düşünmüyorum.

Ford'un asıl memleketi Amerika. (Aslen amerikalı) Avrupa merkezi Almanya...
  • bizide avrupa ilgilendiriyor zaten...amerika focus bambaşka örneğin :)
  • evet avrupa ilgilendiriyor.bizim araclar made in germany diye biliyorum:)
  • Bilmeye gerek yok.Tepeden tırnağa Germany - Köln istediğiniz servise sorabilirsiniz...Hiç bir markada şuanda Alman kadar kaliteli olamaz.Sağlamlık-Yol tutuşu-Konfor...

Honda hariç
  • Bayinin birinin elinde kalmış, gittim 40.000 e 2008 GHIA 1.6 TDCI fırtına grisi aldım, o da makyajlı nasıl olsa aynada sinyaller yeni focus sony mp3, kırmızı göstergeler falan filan, ön de hiç bi değişiklik yok varsın burnu da farklı olsun hiç kasmadım iyi de ettim :) 38000 e benzinli titanium bakan arkadaşa sölüyorum özellikle de:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteee_shadow -- 3 Nisan 2008; 23:58:31 >
  • hayırlı olsun....... keyifli sürüşler...

herkesin bakış açısı farklı..... araba konusunda..bazıları bi modelin yeni çıktımı hemen onu alır 10,000 km olsa bile :))))
  • quote:

hayırlı olsun....... keyifli sürüşler...

herkesin bakış açısı farklı..... araba konusunda..bazıları bi modelin yeni çıktımı hemen onu alır 10,000 km olsa bile :))))

Bana göre değil hiç ben keseme bakarım :D
    Aralarında öyle çok farkta yok hatta bunu da beğenen çok oluyor, ben sadece öneri de bulundum hani bi fikri olsun diye...
  • Herkezin tercihine saygı göstermek lazım.

Bende yılsonunda indirim olmasına rağmen özellikle makyajlı kasanın gelmesini bekledim almak için.

Sonuçta hepsi ford. allah herkeze kazasız belasız sürüşler versin.

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quiver

Herkezin tercihine saygı göstermek lazım.

Bende yılsonunda indirim olmasına rağmen özellikle makyajlı kasanın gelmesini bekledim almak için.

Sonuçta hepsi ford. allah herkeze kazasız belasız sürüşler versin.

saygılar.

quote:

whiteee_shadow

ama artık makyajsız bulmak zorlaşıyor...bizde bizmkini alırken 1 tane 1.6 dizel HM kalmıştı 40000 ytl civarıydı :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 4 Nisan 2008; 0:13:48 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.