Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    makyajsızı değiştirmek isteyen varmı:))
  • yeni kasa ford focusun ne zaman geleceğini biliyormusunuz ?
  • aynısı ben de var

bir ara fiat bravo düşünoyordum sonra vazgeçtim

şimdi ilk tercihim ford sonra astra sonra golf

golf gelecek sene kasa değiştirecek bu yüzden o na pek sıcak bakmıyorum .

ama yine de son tercih olarak duruyor. ?

quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat

quote:

Orjinalden alıntı: erdemdogan24

Alman malı bisiklet bile parasının karşılığını verir...
    Reno devri eskidendi.Hangi sınıf olursa olsun.Beni memnun etmedikten sonra ???

Ford alman malı değil ama...

Yaa artık iyice cinlerim tepeme çıktı ben indirim beklerken adamlar bide zam yapmış yaw..Astrayla Focus arasında gidip geliyorum zaten adamlar bindirdikçe bindiriyor yaw..bende sene sonu indirimlerini beklicem artık napıyım 2009 model olur hem..

• quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Bayinin birinin elinde kalmış, gittim 40.000 e 2008 GHIA 1.6 TDCI fırtına grisi aldım, o da makyajlı nasıl olsa aynada sinyaller yeni focus sony mp3, kırmızı göstergeler falan filan, ön de hiç bi değişiklik yok varsın burnu da farklı olsun hiç kasmadım iyi de ettim :) 38000 e benzinli titanium bakan arkadaşa sölüyorum özellikle de:)

Çok iyi yapmışsınız. Şimdiki makyajlı Trend + Metalik boya + CC + Ön sis farı + Deri direksiyon simidi (Stil paketi) = Liste fiyatı 43.700 Ytl. (Alabilinecek iyi fiyat 41.500 Ytl, son zamdan sonra)

Yukarıdakilerin hepsi bizimkilerde var, yaklaşık olarak da 5.000 ytl fark var, alalı 3-4 ay oldu.. İyiki beklemeden almışım diyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: aldeniz83

quote:

Orjinalden alıntı: whiteee_shadow

Bayinin birinin elinde kalmış, gittim 40.000 e 2008 GHIA 1.6 TDCI fırtına grisi aldım, o da makyajlı nasıl olsa aynada sinyaller yeni focus sony mp3, kırmızı göstergeler falan filan, ön de hiç bi değişiklik yok varsın burnu da farklı olsun hiç kasmadım iyi de ettim :) 38000 e benzinli titanium bakan arkadaşa sölüyorum özellikle de:)

Çok iyi yapmışsınız. Şimdiki makyajlı Trend + Metalik boya + CC + Ön sis farı + Deri direksiyon simidi (Stil paketi) = Liste fiyatı 43.700 Ytl. (Alabilinecek iyi fiyat 41.500 Ytl, son zamdan sonra)

Yukarıdakilerin hepsi bizimkilerde var, yaklaşık olarak da 5.000 ytl fark var, alalı 3-4 ay oldu.. İyiki beklemeden almışım diyorum.....

Ayrıca; boy, pos, endamı yerinde, makyajsız hali de güzel

• Yok bu fiyatlarla ben kesinlikle almam zaten,bi kere benzinli ile dizel focus arasında çok uçuk bi fark var bunu sırf aracın dizelinin yok sattığına veriyorum yoksa maliyet açısından bu kadar etkilemesi söz konusu değil,buda pazarlama stratejisi tabi..o zaman direkt astra enjoy+Sp olur tercihim yada daha biraz daha vereceksem gider 1.4 TSI bi Sportback Audi alırım atmosferik motorlara nazaran hem performansı hem ekonomisi bariz iyi.. ikisinin motoru da focusu aratır ama konfor ve ekonomi konusunda pek aratmaz ve şuanda 35.500'e alınabiliyor astra.. 45.000 nerde 35.000 nerde çok fark var..iki sensör bi iki ufak aksesuara o kadar para veremem malesef..ama yinede indirimi bekleyeceğim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnginAKB -- 4 Nisan 2008; 9:28:44 >
  • 35 bin ile 45 bin lira arasında;

Koskoca bir motor farkı.
    20 Ps fark.
    Ölçülemeyecek Yol Tutuşu.
    İnanılmaz Torq hissi.
    Güven veren sağlamlık.
    Vede önemli olan koltukla akrabalık...

Bunlar sadece aklıma gelenler.O aradaki 10bin ytl çok şeye bedel...
  • quote:

35 bin ile 45 bin lira arasında;

Koskoca bir motor farkı.
    20 Ps fark.
    İnanılmaz Torq hissi.
    Güven veren sağlamlık.

Yeni kasa Focus Ghia kullanmış ve satmış biri olarak şunları söyliyeyim o zaman tarafsız olarak...

Koskocaman motor evet performans çok iyi zaten tercih sebebide bu,ama dez avantajını unutma yakıt..Astranın performansı 1. ve 2. vitesde düşük gerçekten ama turbo açıldığında hiç bir problem
    yaşatmayacağından emin olabilrsin kullandım gördüm ara hızlanmaları filan gayet güzel..

Yol tutuşu konusunda abartılı bir yorum olmuş normal bir kullanıcı Astra ile Focus arasında yol tutuşda hiç bir fark göremez,bir çok kullanıcıya sorarsan Astranın yol tutuşunun da focus kadar iyi olduğunu hatta birçoğu daha iyi olduğunu söylecektir,bu gerçek bir kriter değil sadece ortada konuşulan bir söylenti cidden böyle kabul etmek lazım.yeni kasa focusum vardı sattım bir çok defa uzun yola çıktım kullanan biri olarak konuşuyorum kafadan değil.

Güven veren sağlamlığa pek güvenme bence sen,her araba gibi focusunda ufak tefek yığınla arızası çıkar bukonuda muadillerinden çok iyi yada çok kötü değildir,yine kendim kullandığım için biliyorum 1-2 ayda bir muhakkak servis yolu gözükmüştür bana ya otomatik cam bozulur ya bi kilit,ya arıza uyarıları vs..benim aracımda rolanti valfi hatasını bulabilmek için 3 ay boyunca tekleyen arabayı kullanmak zorunda kaldım ve defalarca test için araba serviste kaldı 3 ay sonra garantiden rolanti valfi değişti bunları çok önemli olduğu için söylemiyorum,ama çok çok kaliteli olduğunu söyleyemeyiz..

Koltukla akrabalık demişsin dediğim gibi bir çok defa uzun yola çıktım yeni focusla ama ve yine focus almak istiyorum ama 2004 Model Golf ile çıktığım uzun yol kalitesini kesinlikle focusda alamadım.koltuklar çok kalitesiz ve yorucu..Golfde hiç bir yorgunluk hissi duymadım ama focusta inanın boynum belim koptu yeni kasada koltukları ne kadar iyiliştirdiler bilemiyorum..

yani hülasa..şunlarıda göz ardı etme derim ben evet focus dizel motoru için tercih edilecek bir araba ama..gerçekten muadillerine göre bariz kalitesiz malzeme ve ayrıntılardaki kalitesizliği,izolasyonunun kötülüğü gibi dezavantajları var..hangi focus kullanıcısına sorarsan sor yol sesini aynı sınıf araçlara göre daha çok aldığını ve yüksek hızlarda artık iyice rahatsız edici bir hal aldığını söylecekler..

Ama şuanda iyi bi indirim olsa 35.000 e astra SP alacağıma 1-2 daha verip yeni focus alırım evet neden dediğim gibi motor artı yüzü yeni olduğu ve tasarımını beğendiğim için ama asla 10.000 daha fazla vermem etmez çünkü kullanan olarak kesinlikle söylüyorum

• Arkadaşlar, astra ile focusu karşılaştırmak bence doğru değil. Astrayı bende kullandım. Aracımı almadan önce bende inceledim. Çok hantal ve sert geldi bana (tabi göreceli bişey). Beklentilerime cevap vermedi açıkcası.

Golf için lafım yok. Golf arabam oldu bir zamanlar (2000 model) konfor çekiş rahatlık gerçekten çok iyi.

Lakin aldığım araba yine focus oldu. Gidip tekrar golf almaya gönlüm el vermedi açıkcası.

Her zaman söylüyorum. Hangi aracın içerisinde, o koltuğa oturduğunuzda kendinizi mutlu hissediyorsanız o aracı tercih edin.

Buradaki arkadaşlar tecrübeleri, bilgileri doğrultusunda paylaşımlarda bulunup bilgi aktarımı yapıyorlar. Bu paylaşımları gözardı etmemek lazım. Ama son karar kişinin kendisine aittir. Mutlu olabileceğiniz araçlara binin arkadaşlar.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Teknogreat

quote:

35 bin ile 45 bin lira arasında;

Koskoca bir motor farkı.
    20 Ps fark.
    İnanılmaz Torq hissi.
    Güven veren sağlamlık.

Yeni kasa Focus Ghia kullanmış ve satmış biri olarak şunları söyliyeyim o zaman tarafsız olarak...

Koskocaman motor evet performans çok iyi zaten tercih sebebide bu,ama dez avantajını unutma yakıt..Astranın performansı 1. ve 2. vitesde düşük gerçekten ama turbo açıldığında hiç bir problem
    yaşatmayacağından emin olabilrsin kullandım gördüm ara hızlanmaları filan gayet güzel..

Yol tutuşu konusunda abartılı bir yorum olmuş normal bir kullanıcı Astra ile Focus arasında yol tutuşda hiç bir fark göremez,bir çok kullanıcıya sorarsan Astranın yol tutuşunun da focus kadar iyi olduğunu hatta birçoğu daha iyi olduğunu söylecektir,bu gerçek bir kriter değil sadece ortada konuşulan bir söylenti cidden böyle kabul etmek lazım.yeni kasa focusum vardı sattım bir çok defa uzun yola çıktım kullanan biri olarak konuşuyorum kafadan değil.

Güven veren sağlamlığa pek güvenme bence sen,her araba gibi focusunda ufak tefek yığınla arızası çıkar bukonuda muadillerinden çok iyi yada çok kötü değildir,yine kendim kullandığım için biliyorum 1-2 ayda bir muhakkak servis yolu gözükmüştür bana ya otomatik cam bozulur ya bi kilit,ya arıza uyarıları vs..benim aracımda rolanti valfi hatasını bulabilmek için 3 ay boyunca tekleyen arabayı kullanmak zorunda kaldım ve defalarca test için araba serviste kaldı 3 ay sonra garantiden rolanti valfi değişti bunları çok önemli olduğu için söylemiyorum,ama çok çok kaliteli olduğunu söyleyemeyiz..

Koltukla akrabalık demişsin dediğim gibi bir çok defa uzun yola çıktım yeni focusla ama ve yine focus almak istiyorum ama 2004 Model Golf ile çıktığım uzun yol kalitesini kesinlikle focusda alamadım.koltuklar çok kalitesiz ve yorucu..Golfde hiç bir yorgunluk hissi duymadım ama focusta inanın boynum belim koptu yeni kasada koltukları ne kadar iyiliştirdiler bilemiyorum..

yani hülasa..şunlarıda göz ardı etme derim ben evet focus dizel motoru için tercih edilecek bir araba ama..gerçekten muadillerine göre bariz kalitesiz malzeme ve ayrıntılardaki kalitesizliği,izolasyonunun kötülüğü gibi dezavantajları var..hangi focus kullanıcısına sorarsan sor yol sesini aynı sınıf araçlara göre daha çok aldığını ve yüksek hızlarda artık iyice rahatsız edici bir hal aldığını söylecekler..

Ama şuanda iyi bi indirim olsa 35.000 e astra SP alacağıma 1-2 daha verip yeni focus alırım evet neden dediğim gibi motor artı yüzü yeni olduğu ve tasarımını beğendiğim için ama asla 10.000 daha fazla vermem etmez çünkü kullanan olarak kesinlikle söylüyorum

10.000 Ytl. çok para, eğer motor diyorsanız, citroen, volvo, peugeot'da aynı motoru kullanıyor. Yol tutuş tamam güzel ama 10.000 ytl etmez. Koltukla akrabalık, hadi bunun yanında güvenlik diyelim o zaman o rakama volvo var. Yani sonuçta 45.000 Ytl.ye Focus çok para be...

• ya arkdaslar zevkler değişilmez ama focusu bu kadar kotuleme derim ben peki soyle soylyiim sana ben şirket aracı olarak uzun yola astra ilede cıktım focus ilede cıktım focustaki zevki inan bulamadım ya otoyolda astrayla bas bas gitmiyordu burda kmse kimseyi kandırmasın turbo acılınca demişin 75 hp de turbo acılsa nolur acılmasa nolur birbirimizi kandırmıyalm hem focusun koltuklarına laf etmiyelim lutfen uzun yolda hicbirzaman yormadı yormazda!!! bana gore boyle bu kanı değişmez ama kotulemiyelim lutfen
  • Makyajlı focusun koltukları dahada güzel olmuş arkadaşlar.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: oguzhan54

ya arkdaslar zevkler değişilmez ama focusu bu kadar kotuleme derim ben peki soyle soylyiim sana ben şirket aracı olarak uzun yola astra ilede cıktım focus ilede cıktım focustaki zevki inan bulamadım ya otoyolda astrayla bas bas gitmiyordu burda kmse kimseyi kandırmasın turbo acılınca demişin 75 hp de turbo acılsa nolur acılmasa nolur birbirimizi kandırmıyalm hem focusun koltuklarına laf etmiyelim lutfen uzun yolda hicbirzaman yormadı yormazda!!! bana gore boyle bu kanı değişmez ama kotulemiyelim lutfen
  • İçi aynen resimdeki gibi (Titanium X)

quote:

Orjinalden alıntı: Quiver

Makyajlı focusun koltukları dahada güzel olmuş arkadaşlar.

Saygılar.

quote:

ya arkdaslar zevkler değişilmez ama focusu bu kadar kotuleme derim ben peki soyle soylyiim sana ben şirket aracı olarak uzun yola astra ilede cıktım focus ilede cıktım focustaki zevki inan bulamadım ya otoyolda astrayla bas bas gitmiyordu burda kmse kimseyi kandırmasın turbo acılınca demişin 75 hp de turbo acılsa nolur acılmasa nolur birbirimizi kandırmıyalm hem focusun koltuklarına laf etmiyelim lutfen uzun yolda hicbirzaman yormadı yormazda!!! bana gore boyle bu kanı değişmez ama kotulemiyelim lutfen

Ford Focus II (Makyajlı Kasa)

• Titanium Kİ DE BÖYLE Mİ ?

quote:

İçi aynen resimdeki gibi (Titanium X)

quote:

Saygılar.

quote:

• Şekil olarak aynen böyle X Pakette kenar kısımlar deri sadece.
  • gerçekten koltuklar adamı sarıyor....hiç bırakmıyor...destekler süper... :)))) virajlarda savrulmuyor yolcu ve sürücü.. :) arkalar hariç :):) :D:D:D
  • quote:

İçi aynen resimdeki gibi (Titanium X)

quote:

Saygılar.

quote:

koltuklar harika görünüyo alacak arkadaşlar bu opsiyonu kesinlikle düşünmeli

• Focusta kullanılan 90ps TDCİ astra 1.3CDTİ gibi performansı vasat olmasın?
  • Sonuçta 1,6 motor...
    Emin ol Astra kadar kötü olamaz
  • focus 2,0TDİ

http://www.youtube.com/watch?v=2i9d3zffCVg

FOCUS ST ARAÇ zorlanmadan 240 yapıyor :))

http://www.youtube.com/watch?v=Eds_2Se0v9M&feature=related

Focus ST egzos Sound

http://www.youtube.com/watch?v=E6fdf_hh--I&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Y_C_A -- 4 Nisan 2008; 22:31:48 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.