Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ayın başında turbo değiştim ancak araç eskisi gibi iyi çekmiyor ve maximum sürati de düştü.
    Neden olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öner -- 15 Eylül 2015; 5:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 focus 1.6 TDCI aracim var. Periyodik bakımları kaç km de olur? Nette 15000 rakamını gördüğüm kadar 10000 rakamını da gördüm emin olamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: arseniCem

2008 focus 1.6 TDCI aracim var. Periyodik bakımları kaç km de olur? Nette 15000 rakamını gördüğüm kadar 10000 rakamını da gördüm emin olamadım.

Ben yağ bakımına göre götürüyorum, 15.000de bir götürüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

2008 focus 1.6 TDCI aracim var. Periyodik bakımları kaç km de olur? Nette 15000 rakamını gördüğüm kadar 10000 rakamını da gördüm emin olamadım.

Yağ bakımına gore derken? Biraz daha açabilir misiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

quote:

Yağ bakımına gore derken? Biraz daha açabilir misiniz?

Şuan kampanya var zaten, 250tl olması lazım bakım ücreti, eğer dolduysa götürün bence

• Arkadaşlar merhaba. Linkteki aracı veya bu tarz bir araç almak istiyorum. Hızı seven , makas atan , agresif kullanan birisi değilim. Yakıt kişiye göre , yola ve trafiğe göre değişiyor onu da biliyorum. Aracın şehir içi ortalama 11 - 12 Lt deniliyor. LPG takılsa sizde % kaç kârım olur ? Aracı kullananlar yorum yaparsa çok sevinirim. Çünkü forumu araştırdım ve bazısı aracın yavaş olduğunu , bazıları yakıt canavarı bazıları ise 8 - 9 Lt kullanımda sürdüğünü anlatıyor. Yani her kafadan bir ses.. Ben sadece kullanıcılardan yorum istiyorum. İlk aracım olacak ve otomatik düşünüyorum kesinlikle.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-tamamina-kredi-imkani-otomatik-ford-1.6-230900287/detay/

• PaSSaDiXX P kullanıcısına yanıt
    Sanırım 90 HP lik bu.
    110 luk tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki yakıt konusunda cebi yakar mı? Tamam asıl konu güvenlik , yol tutuş , konfor olmalı ama 5 liraya dadanan bir yakıtta mecburen ana kriter yakıt oluyor. Lpg uyumu sizce nasıl olur ?
  • Focus 2 HB'in bagaj alanını ölçer misiniz? C sınıfı HB tercihimde etkili olacak. Örnek foto Citroen C4'e aittir.
  • Arkadaslar otomatik Focus 2.5 önerir misiniz 100 hp ve 4 ileri olunca çok yakar mi açaba bende daha önce 100 hp manuel vardı Tüpte uzun yolda makul idi günlük 110 km uzun yolum var otomatik almam lazım lutfennmanuel önermeyin Teşekkürler

• arkadaşlar 2007 model Focusuma (mk2) siyah angel far almak istiyorum.tavsiye eder misiniz?
    ya da sizlerin tavsiye edeceği bir marka var mı?

• Sizlere bahsettiğim angel eye far bu.
    http://urun.n11.com/led-far/ford-focus-2-angel-far-mercekli-siyah-2005-P67132968?cid=604001&gclid=CJ25qfr2rMsCFRDhGwodXCsPBw&gclsrc=aw.ds

bu far konusunda bilgisi olan var mı?
    muayeneden geçiyor mu?
    aydınlatması nasıl?
    vs.vs.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    Aydınlatması konusunda bilgim yok malesef.
    Xenon ampulle giderseniz far yıkamanız yoksa geçemez muayeneden. Sarı halojen ampulde geçer diye düşünüyorum.
    Bi-xenon farlarda fark yıkama zorunlu.

• fcsrn kullanıcısına yanıt
    xenon düşünmüyorum.
    sol far içten ayarı bozuldu. ampulün önündeki toplayici parça oynadı ve ışığı dağıtıyor artık.
    sol farı değişeceğim bari mercekli far alayım dedim.

• Öner kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi farlar hakkında pek bir bilgim yok, halojen ampulle muayeneden geçer diye düşünüyorum.

• RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    Otomatik 2009 bende var uzun yolda 27-28 kuruş yakıyor. Ama çekiş olarak manueli özlüyorum.
  • 2016 1.5 120ps dizel otomatik titanyum sunrooflu siyah metalik 95500 teklif aldım uygunmudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahbuz7 -- 1 Nisan 2016; 0:41:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siyahbuz7

2016 1.5 120ps dizel otomatik titanyum sunrooflu siyah metalik 95500 teklif aldım uygunmudur?

Focus 2 makyajlı kasa konusu Hocam,karıştırdınız sanırım :)

Teklif bence uygun gibi.

• fcsrn kullanıcısına yanıt
    Pardon :)

• RailFlexboost R kullanıcısına yanıt
    2010 otomatik focus sahibiyim. Ankara şehir içi yoğun trafikte yol bilgisayarında 13 lt civarı görülüyor. Buna yüzde 15 eklenerek lpg yakıtı bulunabilir.
    Uzun yolda 110-130 km hızla yol bilgisayarı hız ortalaması 90 km olarak 7,5 lt +%15 yakıyor. Uzun yolda iyi ama şehir içinde tahminlerimin üzerinde yakıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 20 Mayıs 2016; 19:43:33 >
  • 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.