Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (492. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ön çeki demiri kapağının boyasında bişey mi var anlamadım, bu üçüncü kapak, bununda boyası soyuldu tamamen, neden soyulur acaba bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

sıfır araba alanlar ford bayileri nekdar indirim yapıyor en düşük ve en fazla.

aranızda koç bünyesi altında çalışan varsa güncel olarak nekadar indirim sağlanıyor...
    internette geçmiş yıllara dönük yorumlar buldum, %6 diyen var %10 -%15-%20 diyen var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

sıfır araba alanlar ford bayileri nekdar indirim yapıyor en düşük ve en fazla.

aranızda koç bünyesi altında çalışan varsa güncel olarak nekadar indirim sağlanıyor...
    internette geçmiş yıllara dönük yorumlar buldum, %6 diyen var %10 -%15-%20 diyen var.

Sıfırı bilmiyorum ama focus 3.5 konusuna yazarsan cevap vereceklerdir, biz bunu alırken 45k dan 42.5a inmişlerdi, 2. El tabii

• quote:

Sıfırı bilmiyorum ama focus 3.5 konusuna yazarsan cevap vereceklerdir, biz bunu alırken 45k dan 42.5a inmişlerdi, 2. El tabii

focus hakkında az çok bilgi toplayım diyorum :) yarın bir gün işim düşerse acemilik çekip yanlış düşünmeyim.

benim için önemli olan, bayilerin en düşük ve en fazla nekadar indirim yaptığı.
    extra olarak koç bünyesinde çalışanlara nerekadar uçuk indirim yaptığını öğrenmek ve
    Hb kasamı yoksa sedan kasanın piyasada tutulup tutunmadığını öğrenmek.

piyasada full şirket arabası ve sedan kasalar dolaşıyor, nadirde olsa Hb kasada var binici olarak ama 2. el olarak hangisi agır basıyor bilgim yok.

kendi tecrübem ankara yollarında sedan yoğunlukta, 2. el sitelerinde sedan yoğunlukta. aylık satışda en çok satan sedan modeli.

şuanda arabayı zaten almam sadece koç bünyesindeki indirimle focus alıp ,satıp volkswagene kaymak aklımdaki. ordan 3-5 kaar eder düşüncesine sahibim.
    bu söylediğim hayata nezaman geçer aşikar. sinekden yag çıkarma peşindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

quote:

focus hakkında az çok bilgi toplayım diyorum :) yarın bir gün işim düşerse acemilik çekip yanlış düşünmeyim.

benim için önemli olan, bayilerin en düşük ve en fazla nekadar indirim yaptığı.
    extra olarak koç bünyesinde çalışanlara nerekadar uçuk indirim yaptığını öğrenmek ve
    Hb kasamı yoksa sedan kasanın piyasada tutulup tutunmadığını öğrenmek.

piyasada full şirket arabası ve sedan kasalar dolaşıyor, nadirde olsa Hb kasada var binici olarak ama 2. el olarak hangisi agır basıyor bilgim yok.

kendi tecrübem ankara yollarında sedan yoğunlukta, 2. el sitelerinde sedan yoğunlukta. aylık satışda en çok satan sedan modeli.

şuanda arabayı zaten almam sadece koç bünyesindeki indirimle focus alıp ,satıp volkswagene kaymak aklımdaki. ordan 3-5 kaar eder düşüncesine sahibim.
    bu söylediğim hayata nezaman geçer aşikar. sinekden yag çıkarma peşindeyim.

Koç bünyesinde çalışana %10 veya 15 indirim yapıyor, miktarı tam net hatırlayamadım ama bu ikisinde biriydi

Sedan kasa daha çok tutuluyor, filo satışlarını saymasak bile her türlü sedan önde

• Yalnız bir şeye açıklık getirmeli. Focus 2.5'larda Türkiye'ye o dönemde esp donanımlı araçlar sipariş üzerine geliyordu. Yani bunun trend veya titanium paketleriyle alakası yok. Esp donanımlı collection bile görebilirsiniz ki yukarıda yazmıştım aynısını... 2. Elde sitelerde esp tikli arabalarında çoğunda esp yok. Kontrol etmeniz lazım yol bilgisayarından.

Düzenleme: Yazım yanlışı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifobakteri -- 18 Haziran 2015; 0:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tifobakteri

Yalnız bir şeye açıklık getirmeli. Focus 2.5'larda Türkiye'ye o dönemde esp donanımlı araçlar sipariş üzerine geliyordu. Yani bunun trend veya titanium paketleriyle alakası yok. Esp donanımlı collection bile görebilirsiniz ki yukarıda yazmıştım aynısını... 2. Elde sitelerde esp tikli arabalarında çoğunda esp yok. Kontrol etmeniz lazım yol bilgisayarından.

Düzenleme: Yazım yanlışı.

Evet bende sonradan öğrendim, sanırım güvenlik paketi varmış onu alınca ekstra hava yastığı ve esp geliyormuş, bu arada vites topuzu iyice soyuldu deri kısımları, yarın servise soracağım ama sizce fiyatı/ederi ne kadardır vites topuzunun

Edit: bir vites topuzuna 280tl dediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcsrn -- 18 Haziran 2015; 12:12:28 >
  • Herkese selamlar.
    arabamı sattım ve yeni araba arayışlarına başladım seçeneklerden birisi focus. 2009 model hb 1.6 trend benzinli otomatik. Araç 50.000 km civarında ilk sahibinden kaza boya değişen yok temiz yani.
    sadece bakimi var 50 bin bakımı ve temmuz vergisi. Bunlar doğrultusunda bu araç kaç liraya kadar alınabilir ve temmuz vergisi ve bakım tutarı nedir acaba.

• Merhaba,

2009 Model 1.6 TDCİ Titanyum Focus aracımın vitesinde sertlik mevcut. Vites boşta iken sağa sola sallandığında vites çok sert. Vitesi sağa itince sağ tarafa yakın (5. vites hizasında), sol tarafa çekince () sola yakın kalıyor, yani standart boşta duran vites hareketini gerçekleştirmiyor. Sorunun ne olduğu hakkında bilgisi, fikri olan var ise yardımlarınızı rica ediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: insoo

Merhaba,

2009 Model 1.6 TDCİ Titanyum Focus aracımın vitesinde sertlik mevcut. Vites boşta iken sağa sola sallandığında vites çok sert. Vitesi sağa itince sağ tarafa yakın (5. vites hizasında), sol tarafa çekince () sola yakın kalıyor, yani standart boşta duran vites hareketini gerçekleştirmiyor. Sorunun ne olduğu hakkında bilgisi, fikri olan var ise yardımlarınızı rica ediyorum..

Servise sordunuz mu, vitesi sağda/solda bırakınca ortaya gelmesini sağlayan parça eskimiş olabilir belki(yay vs olabilir) veya ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kavrama bitmiş olabilir mi

• quote:

quote:

Merhaba,

Servise sordunuz mu, vitesi sağda/solda bırakınca ortaya gelmesini sağlayan parça eskimiş olabilir belki(yay vs olabilir) veya ilgisi olduğunu sanmıyorum ama kavrama bitmiş olabilir mi

iş yoğunluğundan servise gitme şansım olmadı henüz. Geçtiğimiz hafta yolum düştüğü için sanayiye uğrama fırsatım oldu ve usta direk vites halatıdır dedi ama ona da bakmadı bile benim tarifimle teşhis koydu. kavramada sıkıntı yok ama.

• quote:

quote:

quote:

Merhaba,

iş yoğunluğundan servise gitme şansım olmadı henüz. Geçtiğimiz hafta yolum düştüğü için sanayiye uğrama fırsatım oldu ve usta direk vites halatıdır dedi ama ona da bakmadı bile benim tarifimle teşhis koydu. kavramada sıkıntı yok ama.

İşte benim tarif ettiğim parçanın adıymış demekki vites halatı, muhtemelen onu değiştirince düzelecektir

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-75-bin-km-de-dizel-titanium-ford-focus-221433840/detay

arkadaşlar akşam bu araç için görüşme yapacağım sizce nasıldır fiyatı ve nelerine bakmam gerekir. ?

yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcink

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-hatasiz-75-bin-km-de-dizel-titanium-ford-focus-221433840/detay

arkadaşlar akşam bu araç için görüşme yapacağım sizce nasıldır fiyatı ve nelerine bakmam gerekir. ?

yardımcı olursanız sevinirim

Saygılar

Fiyat çok iyi Hocam bence, eğer bir hatası felan yoksa kaçırmayın derim

• Arkadaslar bütün focus kullanan focus sahibi olan ve focus severleri yani bütün focuscuları yeni sayfamiza bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_109034114/tm.htm

• Arkadaşlar 2007 model focus ghia aracım var.
    Araç 180 e kadar rahat çıkıyor ama ondan sonra en fazla 195 gördüm.
    Siz 200 ve yukarısını düz yolda görebildiniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Arkadaşlar 2007 model focus ghia aracım var.

2011 titanium var bizde de, araçta sadece iki kişi varken 210 gördü, belki yol olsa 215 görürdü ama zor, 195 biraz az sanki, bu arada motor TDCI 109ps
  • quote:

quote:

2011 titanium var bizde de, araçta sadece iki kişi varken 210 gördü, belki yol olsa 215 görürdü ama zor, 195 biraz az sanki, bu arada motor TDCI 109ps

Aynı motor var.
    195 yaptığımda araçta 3 kişi var ve klima acıktı.

• quote:

quote:

quote:

Aynı motor var.
    195 yaptığımda araçta 3 kişi var ve klima acıktı.

Klima açık mı hatırlamıyorum ama kapalıydı büyük ihtimal, klimayı açınca çekiş biraz düşüyor, muhtemelen ondan olabilir tabi birde ekstra ağırlık var sizde(bagaj felanda boştu biz yaptığımızda)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İzine gitmeden önde aracı Ankara TUR OTO'ya götürdüm eko bakım için. Sağ arka dingilde eğiklik var şasicinin bakması lazım dediler. Bu durum bir sıkıntı oluşturur mu? Yaptırsam masrafı ne olur? Kasko kullanmak mantıklı olur mu?
  • 
Sayfa: önceki 490491492493494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.