Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
27
Favori
953.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yazmada hata gerçekleşmiştir. En düşük hızda yazdırın o zaman sorun olmuyor. @tifobakteri
  • Nero ile yazdim sorun cozuldu. Tesekkur ederim arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m.olcay kullanıcısına yanıt
    Tüm ışıkların sönmesini bekleyin.O ışıklar yanıp sönüyorken aracınız yağ basıncını ayarlıyor ilk çalıştırma için yakıt pompası devreye giriyor vs
  • Bir de bu hararet gostergesi ile yakit gostergesi arasindaki bos kutucukta "i" isareti yaniyor. Nette biraz gostergelere bakayim dedim bazisinda yaniyor bazisinda o isaret yok. Tam cozemedim. El kitabinda da i isareti yanik halde ama aciklamasi yok :)

Bilgi ekranina mesaj dusunce yaniyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tifobakteri -- 13 Ocak 2015; 20:16:50 >
  • 2008 de focus alana kadar golf hastası bir adamdım hala focus kullanıyorum değiştirmeyede hiç niyetim yok. Açıklayıcı oldumu???
    Araba bildikse sorunu yoksa beklemeyin derim golfe kötü diyemem ama leonla pek kıyaslamayın.
  • x_ir kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni evliyim ve ilk arabam olacak yani hem heyecan var bir o kadar da tedirginlik var.
    O yüzden bi tarafım bir an önce al diyor diğer tarafım hayalindeki araba bu değil ya pişman olursan diyor. Yani kafam çok karışık pişman olmak istemiyorum focus benim karakterime uygun bi araba değil ama beğeniyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

Hocam yeni evliyim ve ilk arabam olacak yani hem heyecan var bir o kadar da tedirginlik var.
    O yüzden bi tarafım bir an önce al diyor diğer tarafım hayalindeki araba bu değil ya pişman olursan diyor. Yani kafam çok karışık pişman olmak istemiyorum focus benim karakterime uygun bi araba değil ama beğeniyorum da

Açık konuşmak gerekirse hani derler ya bedava versen almam diye focusda benim için öyleydi. Aklımda hep golf olmuştu ama nasıl oldu nasıl yaptım bilmiyorum gittik focus aldık en dolusunu ve dizelini bide sedan :) çok durmaz derken baya oldu 2008-2015 3 4 yıl daha değiştirmem.
    Bulabilirsen titanium modelini tavsiye ederim 2008 ve sonrası makyajlı kasa. Dizel olursada süper olur. Ben pişmanlık yaşamadım sizinde yaşayacağınızı düşünmüyorum. (Şöyle bir durum var aldığıız araç 2. el sorunlu çıkar pişman oldum deyip kulaklarımı çınlatmayın) İşin şakası bir yana ne alırsanız kazasız belasız binin inş.

• arkadaşlar paramı denkleştirdim saylır bi aksilik olmazsa inşaallah ay sonuna arabamı alıyorum adam hiç pazarlık yapmazsa fiyat 32

kafama takılan bir şey var yalnız siz değerli focus kullanıcılarına soruyorum

1 aydır interneti didik didik ettim fakat şu 2007 ghia modelinin ne iç ne dış ne güvenlik donanımını tam anlamıyla detaylı bir şekilde açıklayan bir yer bulamadım tecrübeli arkadaşlar var ise a dan z ye kadar her türlü teknik özellik ve donanımını bilen duyan var mı acaba?

arabada bildiğim sadece esp ve sunroof yok ama geri kalanı ile ilgili hiç bir malumatım yok malesef
  • 2008 Ford Focus 1.6 TDCi Ghia Yakıt Dizel Manuel Vites 107.000 KM DE SİYAH RENK Hatchback ARACIMI SATIYORUM ALMAK İSTEYEN PM ATARSA SEVİNİRİM. 36000 TL
  • hangi ildesiniz ve ilan varmı
  • Benim Focus Ghia HB 2000 model henüz 100.000 km bile olmadı kazasız Focus ile 15. Yılımız
  • Allah kazasız belasız binmek nasip etsin kardeşim. nice yıllara
  • Bu konuyu başlatan biri olarak teşekkür ederim
  • suhann kullanıcısına yanıt
    Bence 2000 ghia, ne gerek var 4bin fazlaya ki, km. si de yakınmış, aynı araç...(koltuk cazibesi dlsa neyse, 10 yılı geçen araçlarda 2-3 yılın bence fiyata etkisi 400 tl/yılı kesinlikle geçmez. Arada 4000 ben vermem. Şirketdir, hasardır içi dışı kötüdür o ayrı.
  • Fiyatlar artmadı, artamaz, herkes ilana koyuyor satmak isteyenleri takip eden (vakti olan-uğraşan) kazanıyor...
  • https://www.youtube.com/watch?v=doan7eqy1Jc

3 bin devirden sonra arabada böğürme oluyor. Youtube'de de bir 0-100 hızlanma videosu buldum videoyu dikkatle dinleyin 3 bin devirde sesi duyacaksınız. Bu videodaki araç 95 beygirlik. Bizim focus 109 beygir diye geçiyor. Başka forumda da aynı sesle karşılaşan varmış. Sizce neden olur bu?
  • Bi insanın hayalindeki arabanın fiyatının en az 300 400 bin tl civarlarında olması lazım bence. Ya da üni öğrencisi iseniz bi vw beetle gibi araçlar hayaliniz olabilir.

Yani golf nasıl bi hayal olabilir anlayamıyorum. Aynı şekilde focus da. Memur kafası değil bu farklı bir kafa. Hayaliniz neyse onu alın zaten başka şeylere yeltelenmeyin.

mondeodan sonra buna geçtik. titanium çok memnunum. Bu başlık pek hareketli değildi açıkcası. 33 bine aldığımız 65k da ki aracımıza 40 verdiler vermedim. Seviyorum çünkü. mondeodan sonra güçsüz gelse de benim için güvenlik çok daha önemli.

Sorularınız varsa alabilirim. Hayalimdeki araba jettaydı focus nasıl diyenler gelmesin tabii. Hayaliniz neyse onu alın.
  • tifobakteri T kullanıcısına yanıt
    Bizim araçta da hafif böğürme oluyor 3bin devirden sonra, ama rahatsız edici düzeyde değil, hatta benim hoşuma gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

Bizim araçta da hafif böğürme oluyor 3bin devirden sonra, ama rahatsız edici düzeyde değil, hatta benim hoşuma gidiyor

Aynı bu videodaki gibi mi? :) Bizim araçta da var ancak biri krank kasnağından diyor diğeri mazot pompasından diyor. Video çekip atsanız güzel olur Bizim araba kapalı hapiste ya çıktığı an video çekeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: tifobakteri

quote:

Orijinalden alıntı: fcsrn

Aynı bu videodaki gibi mi? :) Bizim araçta da var ancak biri krank kasnağından diyor diğeri mazot pompasından diyor. Video çekip atsanız güzel olur Bizim araba kapalı hapiste ya çıktığı an video çekeceğim.

Genelde babam kullanıyor aracı ama haftasonları alıyorum ben, bu haftasonu çekemezsem bi dahaki hafta çekerim inşallah, ama buna çok benziyor

• 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.