Şimdi Ara

FORD FOCUS KULLANAN ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SELAMLAR SİZE TARTARİNİ TAVSİYE EDERİM AYRICA FOCUSLARLA SON DERECE UYUMLU İSTANBULDA BU SİSTEMİ TAKTIRABİLECEĞİN EN PROFÖSYONEL FİRMA İSE SİLİVRİKAPI CAD.54/1 KOCAMUSTAFAPAŞA TEL:0212 632 55 85 AYDIN BEYE ULAŞIRSANIZ SİZE YARDIMCI OLUR..ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: cemak1966

Arkadaşlar merhaba aracım 2003 ford focus dört noktadan enjeksiyonlu sedan tipi bu sıralı sistem lpg dönüşümü işini ciddi olarak düşünmeye başladım ne tavsiye edersiniz marka olarak , Aranızda varsa ford focusa uygulama yaptırmış arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını varsa dezavantajlarını veya avantajlarını yazarlarsa çok memnun olurum istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz servisler hangileri ,birde fiyatlar ne durumda hangi markalar bu araca daha uygun tabiiki yetkili servis olmasını tercih ederim ,ayrıca ne kadar gazla ne kadar km! şehiriçi ve şehirdışı verilerini paylaşırsanız sevinirim cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

• quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR SİZE TARTARİNİ TAVSİYE EDERİM AYRICA FOCUSLARLA SON DERECE UYUMLU İSTANBULDA BU SİSTEMİ TAKTIRABİLECEĞİN EN PROFÖSYONEL FİRMA İSE SİLİVRİKAPI CAD.54/1 KOCAMUSTAFAPAŞA TEL:0212 632 55 85 AYDIN BEYE ULAŞIRSANIZ SİZE YARDIMCI OLUR..ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN
    quote:

Orjinalden alıntı: cemak1966

Arkadaşlar merhaba aracım 2003 ford focus dört noktadan enjeksiyonlu sedan tipi bu sıralı sistem lpg dönüşümü işini ciddi olarak düşünmeye başladım ne tavsiye edersiniz marka olarak , Aranızda varsa ford focusa uygulama yaptırmış arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını varsa dezavantajlarını veya avantajlarını yazarlarsa çok memnun olurum istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz servisler hangileri ,birde fiyatlar ne durumda hangi markalar bu araca daha uygun tabiiki yetkili servis olmasını tercih ederim ,ayrıca ne kadar gazla ne kadar km! şehiriçi ve şehirdışı verilerini paylaşırsanız sevinirim cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

• Tavsiyeler için teşekkürler ama atiker taktırdım ve şimdilik bi sıkıntım yok zaman la nolur görecez.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.