Şimdi Ara

FORD FOCUS KULLANAN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba aracım 2003 ford focus dört noktadan enjeksiyonlu sedan tipi bu sıralı sistem lpg dönüşümü işini ciddi olarak düşünmeye başladım ne tavsiye edersiniz marka olarak , Aranızda varsa ford focusa uygulama yaptırmış arkadaşların tecrübelerini aktarmalarını varsa dezavantajlarını veya avantajlarını yazarlarsa çok memnun olurum istanbul avrupa yakasında tavsiye edeceğiniz servisler hangileri ,birde fiyatlar ne durumda hangi markalar bu araca daha uygun tabiiki yetkili servis olmasını tercih ederim ,ayrıca ne kadar gazla ne kadar km! şehiriçi ve şehirdışı verilerini paylaşırsanız sevinirim cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim .

• Gerçekten çok şaşırdım yaa bi allahın kulu ilaç olsun diye bişiler yazar sonuçta paylaşım forumu olduğunu düşündüğüm ve her zaman da takip ettiğim forum !!!!! ama gerçekten ford focuscular yok galiba forumda sağlık olsun canınız sağolsun arkadaşlar.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemak1966

Gerçekten çok şaşırdım yaa bi allahın kulu ilaç olsun diye bişiler yazar sonuçta paylaşım forumu olduğunu düşündüğüm ve her zaman da takip ettiğim forum !!!!! ama gerçekten ford focuscular yok galiba forumda sağlık olsun canınız sağolsun arkadaşlar.....

Sn cemak sitem etmenize gerek yok arcınız da brc sequent24 sorunsuz kullanabilirsiniz daha geniş bilgi ve uygulama resimlerini 2A Müh. web sayfasın da bulabilirsiniz saygılar.
  • Teşekkürler oğuzhann arladaşım bu sistemi istabul avrupa yakasında en sağlıklı ve en hesaplı taktırabileceğim bi yetkili servis hangisi yardımcı olabilirmisin
  • 2A Müh web ana safada yetkili bayi listesi var size en yakın olanı seçebilirsiniz farketmez 2A web de forum sayfasıda oluşturmuşlar herkes sorun ve memnuyetini yazabiliyor sorun oldugunda direk firma sahibi sizi yönlendiriyor forumun 3152 üyesi var bence bir firmanın kendi web sayfasında forum açması büyük çesaret ister çünkü üyelerin %70-80 bu firmanın ithal ettiği ürünü kullanıyor.Demek ki firma kendine ve ürününe güveniyor saygılar sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhannn -- 7 Mayıs 2007; 1:27:00 >
  • Ben Focus'a BRC Sequent24 taktırdım. Çok memnunum, yakıt tüketimi, performans çok iyi
  • teşekkür ederim arkadaşlar sanırım brc takıcaz bu durumda inş bende memnun kalırım .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    chevrolet aveo kullanan var mı?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar aracıma uzun araştırmalar sonucunda atiker sıralı sistem taktırdım daaha bişeyler demek için erken gibi ama benzinden farkı olmafığını rahatlıkla söyleyebilirim depoyu fulledim km sıfırladım ne kadar gideceğimizi görücez umarım bi sıkıntı olmaz ...
  • hayırlı olsun arkadaşım. Bende sana atiker tavsiye edecektim. Burada taktıran arkadaş vardı çok memnundu. Benim aracımda da ALDESA var. Sonuçta ne varsa yerlide var.
  • arkadaşım hayırlı olsun bendede aynı araçtan var bende atiker taktırdım hiç bir sorun yok gayet iyi yalnız ilk kalkışta bir titreme var bide ne yaktıgını söylersen iyi olur...
  • arkadaşlar depoyu fulledim şu ana kadar 300 km yaptım ve benzin göstergesinde full olunca 4 adet ışık yanıyo şu anda tek ışığa düştü sanırım bir depo gazla 350 ila 400 km arasında gideceğim gibi geliyor şehiriçinde depoyu ortalama 50 liraya doldurduğumuzu düşünürsek hiçte fena bi oran değil umarım ayrıca 1000 km sonra bide gaz ayarına gidiliyormuş o zaman yakıt değerleri daha bi oturuyomuş dediler umarım öyledir inşallah ayrıca ben aracımın gaz taktırmadan bakımlarını da tam olarak yaptırmıştım debriyaj baskı ve balatasınıda değiştirdim performansını bayaa bi etkiledi aracın .
  • Hayırlı olsun arkadaşım. Bende 2000 model ghia sedan var. 1 sene once brc 24 taktırdım ve cok memnunum. Ozellikle uzun yolda beni fazlasıyla memnun ediyor.Simdiye kadar en ufak bir sorun yasamadim (Masallah)
  • arkadaşlar sanırım bir depo full gazla ortalama (şehiriçi) sakin kullanımla 400 km yapıyo araç çekişte bi sıkıntı yok .. ( bizi bu işlerle ve hesaplarla uğraştıran devletimiz sağolsun !!! DÜNYANIN BENZİNİ EN PAHALI SATAN ÜLKESİNİN VATANDALARIYIZ NEDE OLSAAA. : (
  • taktir arkadasim bekleme hic prins bu isin krali ama bence atmosferik motorlar icin gereksiz pahali
  • 2000 focus var ve ecotech taktırdım...performansta veya kalkışta herhangi bir problem yok ama...ileride daha iyi anlıyacagız nasıl olacagını.
  • %30 ile %40 arası bir tasarruf sağlarsınız performansta çok hissedilmese de ufak bir düşüş yaşayabilirsiniz ama bunun çok bariz olacağını sanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frobenius

2000 focus var ve ecotech taktırdım...performansta veya kalkışta herhangi bir problem yok ama...ileride daha iyi anlıyacagız nasıl olacagını.

bu ecotech nedir anlamadım sıralıda başka bi markamı yoksa şu ekoyak tarzı satılan şeylerden mi?
  • quote:

quote:

2000 focus var ve ecotech taktırdım...performansta veya kalkışta herhangi bir problem yok ama...ileride daha iyi anlıyacagız nasıl olacagını.

bu ecotech nedir anlamadım sıralıda başka bi markamı yoksa şu ekoyak tarzı satılan şeylerden mi?

Bir sıralı sistem markası.İtalyan markası.ustam onu tavsiye edince onunla karar kıldık.Fiyatınıda söyleyim bari 1500 ytl ye 10 taksit...atikerin pekte iyi olmadıgını söyledi..yoksa atiker düşünüyordum.
  • quote:

quote:

quote:

Bir sıralı sistem markası.İtalyan markası.ustam onu tavsiye edince onunla karar kıldık.Fiyatınıda söyleyim bari 1500 ytl ye 10 taksit...atikerin pekte iyi olmadıgını söyledi..yoksa atiker düşünüyordum.

valla ayranım ekşi diyene rastlamadım atiker mi ,ecotech mi yoksa başka bi sistemmi onu zman gösterecek.

• selamlar bende 96 polo full war baya bı arastırma sonucu ecotech takdırdım 4500 km oldu buyuk bı sıkıntı olmadı sadece gaz tam bıttıgınde benzıne gecmedı onuda sorun gormuyom ben gecırıyom olup bıtıyor.ecotech kullanıcıarındada boyle bı sorun war mı acaba ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.