Şimdi Ara

Nissan Qashqai kullanan kullanmış olanlar görüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
7.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle tüm arkadaşlar selamun aleyküm değerli görüşleriniz benim için çok önemli daha önce nissan qashqai kullanan ve şuan kullanmakta olan arkadaşlar elimde 80 bine yakın para var ve nissan qashqai araç almayı düşünüyorum dizel mi tercih edilmeli benzin mi hangi model tercih edilmeli çok gezen biri olarak yakıt performansı nasıl. Dağlık alanlara çokça gidiyorum altı yüksek diye tercih ediyorum , bana araç hakkında ön Bilgi verirmisiniz otomatiği nasıl manuel vitesi nasıl , hangi kronik sorunları mevcut değerli kardeşlerim yorumlarınızı bekliyorum almak için aklımda soru işareti kalmasın

• Hocam ben guncel kasa 1.6 dizrl otomatik ve dizel duz vitrs olanlarini kullandim.80.000e muhtemelen eski kasa bulabiilirsiniz. Insan ilk bindiginde hosuna gidiyor yuksek vb diye ama konfor olarak bence c segment sedan hblerin altinda kalir
  • Yakıtı nasıl aceba fazla yakıyor mu
  • bizde benzinlisi var tüpte 50kuruş civarı yakıyor, konforu bagajı falan baya iyi
  • akkoca A kullanıcısına yanıt
    2014 1.5dci manuel kullaniyorum makyajsiz kasa 106binde suan, sifir alindi arac. Yakit olarak cok sakin kullanimda 3 litreleri gordugum oldu. Izmir cesme otoyolunda 90 cc klima acik 4 civari goruyorum basinca da max 6larda geziyor kiscasi yakit konusunda tamamiyle onerebilirim.
  • Qashqaı nın rakıplerınden tek ustunlugu az yakması. Onun dısındakı tum kalemlerde gerıde. Zaten fıyat olarak da oyleydı en son
  • Dağlık yere gidiyorsan duster daha iyi olur bence,qasqhai şehir cipi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok aşırı dağlık değil , hangi pakedi öneriyorsunuz paketleri hakkında bileğim yok full donanımlı hangisi oluyor
  • CVT Otomatikleri sıkıntı, otomatik bakıyorsan aklında olsun.
  • Daglik yere kullanilacaksa ve manuel olacaksa daha yeni, daha dusuk km dizel duster alin 110luk. 2017 makyajli visia kullandim, dusterdan donanim haric fark yok emin olun.
  • Merhaba,bende 2013 model 1.5 dci tekna skypack düz vites olan versiyonunu 36.000 km de aldım ve şu an halen kullanıyorum.Güncel km 205.000 de.Bahsettiğiniz araçların her ikisinide kullandım.80.000 TL civarına alabileceğiniz bu kasa qashqailerde dizel düz vites ile benzinli otomatik vites arasında performans anlamında çok fazla fark var.Araç geniş,yüksek ve az yakıt gibi özellikleri ile aile için idealdir.İnşaat Mühendisi olduğumdan bende çoğunlukta bozuk yollarda ve arazide kullandığımdan benim için yeterli bir araç. Sizinde dağlık alanlada altının yüksek olması nedeni ile beklentilerinizi karşılayacabilecektir.Yaklaşık 170.000 km boyunca sadece 2 defa turbo hortumu patlaması yaşadım.Nissan qashqai'lerin en belirgin kronik hatası bu turbo hortumudur.Araç garanti süresinde arıza verince hortum servis tarafından ücretsiz ve itiraz edilmeden değiştirildi.Garanti süresi dışında olan arızada ise bu defa yine iyi niyet çerçevesinde sadece 600 TL gibi bir bedel karşılığında 6 ay garantili olacak şekilde değiştirildi.Normalde tamir ücreti duruma göre 3-4 bin TL civarındaydı.Servis sağolsun yardımcı oldu.Bu konuda dikkat etmeniz gereken konu motor tarafından bir kopma sesi geldiğinde aracı hemen güvenli bir yere çekip çekici ile servise ulaştırmanızda fayda var,hareket ettirmeniz halinde turboya daha çok hasar verebilirsiniz.Aracın yerine Duster tavsiye edilmiş ama benim görüşüm marka ve iç mekan kalitesi ve görüntüsü bakımından Qashqai daha üstün bence.Araç ile ilgili sormak istediğiniz başka konular varsa yine yardımcı olabilirim.Not:Aracı kesinlikle cam tavan ile birlikte alın gerçekten iç mekanda çok fark yaratıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cls63samg

Merhaba,bende 2013 model 1.5 dci tekna skypack düz vites olan versiyonunu 36.000 km de aldım ve şu an halen kullanıyorum.Güncel km 205.000 de.Bahsettiğiniz araçların her ikisinide kullandım.80.000 TL civarına alabileceğiniz bu kasa qashqailerde dizel düz vites ile benzinli otomatik vites arasında performans anlamında çok fazla fark var.Araç geniş,yüksek ve az yakıt gibi özellikleri ile aile için idealdir.İnşaat Mühendisi olduğumdan bende çoğunlukta bozuk yollarda ve arazide kullandığımdan benim için yeterli bir araç. Sizinde dağlık alanlada altının yüksek olması nedeni ile beklentilerinizi karşılayacabilecektir.Yaklaşık 170.000 km boyunca sadece 2 defa turbo hortumu patlaması yaşadım.Nissan qashqai'lerin en belirgin kronik hatası bu turbo hortumudur.Araç garanti süresinde arıza verince hortum servis tarafından ücretsiz ve itiraz edilmeden değiştirildi.Garanti süresi dışında olan arızada ise bu defa yine iyi niyet çerçevesinde sadece 600 TL gibi bir bedel karşılığında 6 ay garantili olacak şekilde değiştirildi.Normalde tamir ücreti duruma göre 3-4 bin TL civarındaydı.Servis sağolsun yardımcı oldu.Bu konuda dikkat etmeniz gereken konu motor tarafından bir kopma sesi geldiğinde aracı hemen güvenli bir yere çekip çekici ile servise ulaştırmanızda fayda var,hareket ettirmeniz halinde turboya daha çok hasar verebilirsiniz.Aracın yerine Duster tavsiye edilmiş ama benim görüşüm marka ve iç mekan kalitesi ve görüntüsü bakımından Qashqai daha üstün bence.Araç ile ilgili sormak istediğiniz başka konular varsa yine yardımcı olabilirim.Not:Aracı kesinlikle cam tavan ile birlikte alın gerçekten iç mekanda çok fark yaratıyor.
    Çok güzel açıklama yapmışsınız çok teşekkür ederim , hangi paketi öneriyorsunuz , dizel mi benzinli mi mantıklı , turbo hortumu kopması kaç km ye bir yaptı 2 defa demişsiniz , aceba hangi yıl modellerde kronik turbo sorunu var sizin ki kaç model , bende duster iyice bindim gezdim baktım tatmin etmedi inşallah paramız yeterse uygun temiz qushqai alacagım

• Merhaba,benim için tekna skypack modeli yeterli olduğu için tercihim bu yönde oldu.Özellikle cam tavanlı tercih ettim.Sizde ihtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz ama piyasada en çok talep gören versiyon 1.5 dci tekna skypack'tir.Kesinlikle dizel motor tercih etmenizde fayda var.Benzinli otomatik alan tanıdıklarımın hepsi dizel düz vites denedikten sonra araçlarını değiştirdiler.Turbo hortumunun km ve model yılı ile alakası yok bence.Çünkü parçanın birleşim noktasında dıkıntı var,sanki bıçakla kesilmiş gibi yırtık oluşuyor.Sanayide geçici olarak plastik kaynak yapan veya muadili parça ile değiştiren ustalarda var ama ben 2 olayda da servisi tercih ettim.80.000 TL civarına temiz 2013 model bulabilirsiniz.
  • yeni kasa var bende. al, pişman olmazsın. sınıfının lideri bir araç.
  • Arkadaşlar bu Nissan Qashqai modelinin hangi yıllar veya modeli tam otomatik oluyor ? Yarı otomatik İstemiyorum da
  • Turkiyede dizel otomatik furyasinda tutmuş bir araç. Sınıfının lideri falan değil. Sportage falan daha iyi öyle söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5566

Arkadaşlar bu Nissan Qashqai modelinin hangi yıllar veya modeli tam otomatik oluyor ? Yarı otomatik İstemiyorum da

tam otomatik vitesli secenek yok (tam otomatikten kastım gezegen dişli tasarım ve tork konvertorlü kavrama sistemine beraber sahip olan şanzıman)

CVT yada çift kavrama sistem mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Kasım 2020; 22:57:37 >
  • Turkalog kullanıcısına yanıt
    Hangi açıdan lideri? Sınıfının tasarım olarak en geride kalmış araçlarından (en geri kalmış aracı derdimde tasarımı daha kötü olan başka japon araçlarda mevcut mitsubishi ve suzuki gibi),motor şanzıman deseniz çok daha iyi rakipleri var,satış rakamlarında da rakiplerinden geride. Ben lider bir yanını göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 10 Kasım 2020; 22:57:33 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

Şu anda olmasa bile ilk zamanlar lideriydi. evet şu anda yüzü eskidi. ama alınmaz değil. bence yine de güzel bir tasarımı var. bu arada ben de pug 5008 aldım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.