Elimde bir kamera var 2 pil ile çalışıyor ama pil yetiştiremiyorum hemen bitiyor , kamera üzerinde 6 pilli dişi giriş var s video girişi , buradan powerbank aracılığıyla güç verip uzun süre kullanmak istiyorum böyle bir kablo satılıyor mu yoksa kendimiz mi yapacağız nasıl yapabilirim
Şimdi arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar kısa süre önce telefonum şarz olmamaya başladı Orjinal şarz aleti ile 100 denemedi bir şarz oluyor , çakma Orjinal olmayan şarz kablosu ile ve araç şarz soketi ile denemelerimde hepsinde şarz oluyor elimde 3 adet Orjinal şarz başlık ve kablo var şarz edemiyorum , Orjinal olmayan çakma kablo ile şarz alıyor ama , kablosuz şarz ile arkasından şarz ettiğimde ise gene şarz oluyor , orijinali kabul etmiyor şarz de ne yapmam gerek bu sorunla karşılaşan oldumu , garantisi devam ediyor apple ın pil yüzde 85 , apple servisi bulunduğum ilçede yok ve en yakın yer çok uzak , bu sorun neyden kaynaklanabilir neler yapmam gerek bu sorunla karşılaşan arkadaş oldumu
Arkadaşlar yeni eve taşındım , eski evde termosifonu banyoya taktım direk her yere sıcak su geliyordu şimdi yeni eve banyoya gene aynı şekilde taktım suyu ısıtmıyor çalışıyor ama su ısınmıyor evde gün ısısı var güneş enerjisi yani ama o yeterli olmadığı için termosifon taktım ne yapmam gerekiyor , gün ısısı vanasınımı kapatmam gerekiyor vanayı bulamadım nerede olur
Kaymaz dağ ayakkabısı öneri
|
|
2016 model auris düşünüyorum kullanan?
|
Kuyumcuda çalışan veya altından anlayan için acil soru
|
Gorillada.com sakın ürün almayın
|
|
Elektrikli ağaç kesme motoru tavsiye
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 170
İkinci El Bölümü Mesajları: 13
Konularının görüntülenme sayısı: 24.129 (Bu ay: 751)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası