Şimdi Ara

ford focus mu? megane 2 sedan mı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cardinal kardeş ben sana bişey demiyorum ben focus kullandım vede sana söylüyorum olanları aracımı 2005 focus ghia modeliydi sıfır almıştım aldıktan 1 hafta sonra motor ikaz lambaları sürekli yandı daha sonra nisan 2006 ayında şanzımanda sorunlar verdi sol arka cam aniden içine düştü bunları serviste cebimize elimiz atarak hallettirdik fakat motor ikaz lambalarını bana fabrikasör hata dediler ve sıkça yaşanıyor dediler direksiyon simidim ve kapı kollarım soyuldu.Focusta en sevmediğim ise dışardaki sesi içine fazlaca alıyordu lastik sesini özellikle bu gibi sorunlar vardı ve tanıdığım birçok kişide sesten şikayetçi ben yaşadıklarımı anlattım vede aracımı değiştirdim 2007 model megane 2 privilage marka arac aldım çok memnunum halada sorun yok aracımda fakat göz ardı etmemeliyiz ki megane bir ekoldür ve focus eline su dökemez ben gidin illede megane alın demiyorum ama focus hayır tavsiye etmiyorum gidin opel alın toyota alın ama focus almayın sorunlu bir araç focus ama ben sizin yazdıklarınızı okuyunca hayrete düşüyorum focus nasıl oluyorda bukadar dehasa kusursuz vede güzel bir araç anlam veremiyorum sattığım araç yoksa focus değilmiydi diye düşünüyorum.Focusunuza güle güle binmeniz dileklerimle sorunsuz ve güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

ford  focus mu?  megane  2  sedan mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: paps

cardinal kardeş ben sana bişey demiyorum ben focus kullandım vede sana söylüyorum olanları aracımı 2005 focus ghia modeliydi sıfır almıştım aldıktan 1 hafta sonra motor ikaz lambaları sürekli yandı daha sonra nisan 2006 ayında şanzımanda sorunlar verdi sol arka cam aniden içine düştü bunları serviste cebimize elimiz atarak hallettirdik fakat motor ikaz lambalarını bana fabrikasör hata dediler ve sıkça yaşanıyor dediler direksiyon simidim ve kapı kollarım soyuldu.Focusta en sevmediğim ise dışardaki sesi içine fazlaca alıyordu lastik sesini özellikle bu gibi sorunlar vardı ve tanıdığım birçok kişide sesten şikayetçi ben yaşadıklarımı anlattım vede aracımı değiştirdim 2007 model megane 2 privilage marka arac aldım çok memnunum halada sorun yok aracımda fakat göz ardı etmemeliyiz ki megane bir ekoldür ve focus eline su dökemez ben gidin illede megane alın demiyorum ama focus hayır tavsiye etmiyorum gidin opel alın toyota alın ama focus almayın sorunlu bir araç focus ama ben sizin yazdıklarınızı okuyunca hayrete düşüyorum focus nasıl oluyorda bukadar dehasa kusursuz vede güzel bir araç anlam veremiyorum sattığım araç yoksa focus değilmiydi diye düşünüyorum.Focusunuza güle güle binmeniz dileklerimle sorunsuz ve güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

Biz kullanıcısıyız neden bu sorunlar başımıza gelmiyor? megan neyin ekolü Allah aşkına birtane ekol var bu seride oda Audi A3 tür. Fransız malı megane, Ermeni soykırımı yasa tasarısı.

• Kesinlikle megane diyorum başka bişey demiyorum şuanda ford focusum var vede hiç memnun değilim bacanağım megane aldı aracını kullandım focustan geniş ve kullanım ve yol tutuş açısından daha iyi eğer şuan araba alıcak olsam kesinlikle megane alırım.
  • arkadsım senin yaptığın yanlış focusunda çıkan arızaları bütün focuslara mal etmek,biz zaten arabamız süper hiç arıza cıkarmaz gibi saçma muhabbetlere girmioruz,ama düşündügün kadar da problemli değil..biz de mgane2 sedanımızı sürekli ortaya cıkan problemleri yüzünden sattık ama ben burada megane2 şöyle tenekedir sürekli arıza yapar diyomuyum hayır,çünkü o bizim arabaya özeldi die düşünüorum,sende böle yapsan ve kendi aracının problemlerini hepsine mal etmesen çok daha hoş olur bence..

quote:

Orjinalden alıntı: paps

cardinal kardeş ben sana bişey demiyorum ben focus kullandım vede sana söylüyorum olanları aracımı 2005 focus ghia modeliydi sıfır almıştım aldıktan 1 hafta sonra motor ikaz lambaları sürekli yandı daha sonra nisan 2006 ayında şanzımanda sorunlar verdi sol arka cam aniden içine düştü bunları serviste cebimize elimiz atarak hallettirdik fakat motor ikaz lambalarını bana fabrikasör hata dediler ve sıkça yaşanıyor dediler direksiyon simidim ve kapı kollarım soyuldu.Focusta en sevmediğim ise dışardaki sesi içine fazlaca alıyordu lastik sesini özellikle bu gibi sorunlar vardı ve tanıdığım birçok kişide sesten şikayetçi ben yaşadıklarımı anlattım vede aracımı değiştirdim 2007 model megane 2 privilage marka arac aldım çok memnunum halada sorun yok aracımda fakat göz ardı etmemeliyiz ki megane bir ekoldür ve focus eline su dökemez ben gidin illede megane alın demiyorum ama focus hayır tavsiye etmiyorum gidin opel alın toyota alın ama focus almayın sorunlu bir araç focus ama ben sizin yazdıklarınızı okuyunca hayrete düşüyorum focus nasıl oluyorda bukadar dehasa kusursuz vede güzel bir araç anlam veremiyorum sattığım araç yoksa focus değilmiydi diye düşünüyorum.Focusunuza güle güle binmeniz dileklerimle sorunsuz ve güzel günler geçirmeniz dileğiyle.

• daha önce megane2 sahibi olan birisi olarak iç mekanının daha geniş oldugunu yalanlayamam ama yol tutuş konusunda bütün testlerde focus sınıfının referansı olarak gösterilir ve bn şuan bu farkı bizzat kavrayabiliyorum,o konuda yanlışsınız bana göre..

quote:

Orjinalden alıntı: barboranze

Kesinlikle megane diyorum başka bişey demiyorum şuanda ford focusum var vede hiç memnun değilim bacanağım megane aldı aracını kullandım focustan geniş ve kullanım ve yol tutuş açısından daha iyi eğer şuan araba alıcak olsam kesinlikle megane alırım.

• ben focusumdan memnunum fakat megane 'ın genişliği ve yol tutuşu beni gerçektende etkiledi ama benim aracımında ön konsolu meganedan birazdaha estetik duruyor ama dıştan baktığımda çizim olarak megane güzel.Bkaın bütün samimiyetimle söylüyorum focus kötü bir araç değil güzel bir araç bizde güzel olduğu için aldık sokağa para atmadık ama şuan araba alıcak olsam düşünmeden megane alırım.
  • şöyle bi konuyu inceledimde focusu övenler olmuş lütfen insanları yanlış yönlendirmeyin benim arkadaşım focusla kaza geçirdi aracın hava yastıkları açılmadı ne için var bu hava yastıkları bu arabada süsmü sonra focusta sorunum yok diyen yalan söylüyor bikere en basiti aracın direksiyonu çok çabuk soyuluyor .Ben opel vectra sahibiyim arabamdan memnunum ama focus ve megane arasaında tercih istiyorsanız tabiyki hiç düşünmeden megane aracın görüntüsü bile kendini anlatıyor.
  • arkadasım meganını zırt pırt masraf cıkarttıgı için sattı ve 0 km focus aldı.yanı megancılar tek tek focuslanıyor.
  • gülerim focus sahipleri megancı olmasın ya bırakın focusu övmeyi megane veya opel yahut toyota başkası yalan adamlar megane'ı kötülüyo megane alsanız o iyi olacaktı dimi biraz objektif olun focus sorunlu bir araba megane'ın eline su dökemez.
  • bende focus sahibiydim focusun sorunlarından sonra megan aldım.Bakın megane güzel bir araba denemeyen bilmez.yani neyi ispatlıycaz megane satış rekorları kırıyo focus bukadar iyide neden satış rekoru kıramadı veya ben neden sattım aracımı arkadaşlar bazı şeyleri kabullenelim.

quote:

Orjinalden alıntı: fcs44

arkadasım meganını zırt pırt masraf cıkarttıgı için sattı ve 0 km focus aldı.yanı megancılar tek tek focuslanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paps -- 30 Aralık 2007; 14:48:28 >

• TABİYKİ MEGANE

megane daha geniş,yakıtı daha ekonomik kullanıyor,görünümü daha güzel,focus gibi sürekli sorun çıkarmıyor,yol tutuşu focustan iyi , güvenlik olarak focustan iyi, Otomobilin fren sistemi oldukça güçlü. 100 km/s hızdaki panik frenlerde 38 metrede güvenle durabilen otomobil bu disiplinde sınıfının en iyilerinden biri.ve daha birçok şey

Megane'a dil uzatanın aklından şüphe ederim araç çok güzel ve kullanışlı bunun için en çok tercih edilen araç focusçular kendini kandırsınlar .

• quote:

arkadasım meganını zırt pırt masraf cıkarttıgı için sattı ve 0 km focus aldı.yanı megancılar tek tek focuslanıyor.

doğru sölüosun mesela bende onlardan biriyim 0 km aldıgımız 2004 megane2 sedanı problemlerinden dolayı 22000 km de elden cıkarıp 0 km 2007 ford focus GHİA TDCİ aldık
  • yanlış yapmışsın kardeşim sana şimdiden geçmişolsun.
    quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

quote:

doğru sölüosun mesela bende onlardan biriyim 0 km aldıgımız 2004 megane2 sedanı problemlerinden dolayı 22000 km de elden cıkarıp 0 km 2007 ford focus GHİA TDCİ aldık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfaces -- 30 Aralık 2007; 15:23:49 >

• yok ben yanlıs yapmadgmı görüorum şuan saol,TDCI kullanırsan ne demek istedgmi anlarsın,meganın 200 nm lik 100 beygirlik dizeline benzemez ama dikkat etmek lazım..hem bana göre de megane almak hatadır..o yüzden gerek yok fazla tartışmaya girmeye,herkes kendi arabsıyla mutlu olsun işte..

quote:

Orjinalden alıntı: xfaces

yanlış yapmışsın kardeşim sana şimdiden geçmişolsun.
    quote:

quote:

• megan ı bepğendinizi söylmişsiniz güzel.ama bu sizin görüşünüz.. sorun çıkarmada focusu sollar megan...güç konusunda tabiiki focus,fren sistemi iyi olmayan araç yok şu anda... megan kesinlikle dar ,görünüm konusunda 100 kişinin en az 80 i focus güzel diyecektir.

quote:

TABİYKİ MEGANE

megane daha geniş,yakıtı daha ekonomik kullanıyor,görünümü daha güzel,focus gibi sürekli sorun çıkarmıyor,yol tutuşu focustan iyi , güvenlik olarak focustan iyi, Otomobilin fren sistemi oldukça güçlü. 100 km/s hızdaki panik frenlerde 38 metrede güvenle durabilen otomobil bu disiplinde sınıfının en iyilerinden biri.ve daha birçok şey

Megane'a dil uzatanın aklından şüphe ederim araç çok güzel ve kullanışlı bunun için en çok tercih edilen araç focusçular kendini kandırsınlar .

• o zaman arkadaşlar özür dileriz kusursuz ve dehasa vede meganbedan geniş olan focusunuza laf ettiğimiz için sadece sormak istiyorum megane'ın o bahsettiğiniz sorunları neler yazrmısınız bizde bilelim çamur at izi kalsın yapmayalım.
  • şikayetvar.çom'a bakınız
  • aynen katılıorum..şimdi biz buraya yazarız siz yine muhalefete girebilrsiniz hararetli şekilde,saçma muhabbetler olur..ayrıca biz hiç bir zaman kusursuz arabamız var demedik,elbet focusun da belli başlı problemleri vardır,sonucta aldıgımız araba 44 milyarlık bi araba,200 milyar vermedik..ve bnm megane2mde çıkan problemlerin bütün meganelarda oldugunu da iddaa edebilecek saçma bi kişilik de olmam asla..

quote:

Orjinalden alıntı: ulascelikfz7

şikayetvar.çom'a bakınız
  • ama şikayet var com'a girdiğimizde focusa'ta herkesin aynı sorunları yaşadığını ve sevis desteğinin sıfır olduğunu görüyoruz bence şikayet var com'u iyi takip edelim ve bunları kısas almayalım çevremizdeki araçlara bakalım sonuç belli ben megane alıpta satılığ focus alındığınada pek inanamıyorum.
    quote:

aynen katılıorum..şimdi biz buraya yazarız siz yine muhalefete girebilrsiniz hararetli şekilde,saçma muhabbetler olur..ayrıca biz hiç bir zaman kusursuz arabamız var demedik,elbet focusun da belli başlı problemleri vardır,sonucta aldıgımız araba 44 milyarlık bi araba,200 milyar vermedik..ve bnm megane2mde çıkan problemlerin bütün meganelarda oldugunu da iddaa edebilecek saçma bi kişilik de olmam asla..

quote:

şikayetvar.çom'a bakınız

• inan o zaman,yalan mı söleyecegiz burda,hem siz yenisiniz galiba burda insanlar yalana pek basvurmazlar,fake olanlar da belli ederler zaten kendilerini karıştırmayın baskalarıyla bizi bırakın artık marka fanatikliğini,boşu boşuna tartışma çıkarmayın

quote:

ama şikayet var com'a girdiğimizde focusa'ta herkesin aynı sorunları yaşadığını ve sevis desteğinin sıfır olduğunu görüyoruz bence şikayet var com'u iyi takip edelim ve bunları kısas almayalım çevremizdeki araçlara bakalım sonuç belli ben megane alıpta satılığ focus alındığınada pek inanamıyorum.
    quote:

aynen katılıorum..şimdi biz buraya yazarız siz yine muhalefete girebilrsiniz hararetli şekilde,saçma muhabbetler olur..ayrıca biz hiç bir zaman kusursuz arabamız var demedik,elbet focusun da belli başlı problemleri vardır,sonucta aldıgımız araba 44 milyarlık bi araba,200 milyar vermedik..ve bnm megane2mde çıkan problemlerin bütün meganelarda oldugunu da iddaa edebilecek saçma bi kişilik de olmam asla..

quote:

şikayetvar.çom'a bakınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.