Biz kent'te yaptırıyoruz öyle aman aman bi ücret çıkarmadı bugüne kadar 2010 ford focus 1.6tdci titanuim paket var 5 ileri manuel yakıt konusu olsun performans olsun gayet iyi hatta cok iyi de denebilir ben seri kullanırım 7-8 litrelerde gezer babam sakin kullanır 5.5 gördüğüde olur duruma bağlı yani.
Arkadaşlar merhaba elimde 60 bin tl var. Focus 2012 ve üzerini düşünüyorum ama bu fiyatlara ancak 150 - 160 bin km yada hasarlı olanları var. Sizce ne yapmalıyım önerebileceğiniz araç var mı? Piyasa berbat çokta acelem var. Önerilerinizi bekliyorum.
Ghia 4 ileri otomatik vites+lpg dct şanzımanlı olan yerine , düz vites tercih edersiniz daha çok memnun olucağınızı düşünüyorum
Sert süspansiyonlu takur tukur yürüyen bir araca binebilirim dersen iyi arabadır. Ben 1.5 yıl focus2 dizelini kullandım. Focus 3 ve 3.5 göre iç dizayn ve oturma pozisyonları çok daha iyi bunun dışında yalıtım ve süspansiyon sessizliği olarak 3 ve 3.5 çok daha ileride. Linea ile karşılaştırılacak bir araç değil Linea nın çok ötesindedir kalite olarak. Şu anda 3.5 focusum bir yıl öncede Focus 3 aracım vardı onun için Focus un her serisini iliğine kadar biliyorum. Hatta 2 serisinin belli bir üretim serisinde aks problemi vardır direksiyon sürekli titrer ancak akslar komple değişince düzelir almayı düşünenler varsa buna dikkat etsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme