Şimdi Ara

FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
15
Favori
93.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2009 Model Focus TDCİ 109BG ilk sahibiyiz aracın 143 000 km de kilometre gözünüzü korkutmasın yarısından çogu uzun yolda yaptı.Büyük bir kazası yok ankarada şehir içi trafiginde sürtmeden çiziginden dolayı sol tarafında 4 parçasında bide ön sag çamurlugunda boya var.Degişeni yok.Bakımlı masrafsız bi araç... Ankaradan satılıktır. Şehir dışından gelen arkadaşlara yardımcı olunur..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acill-2009-model-focus-dizel-96718485/detay
  • selamlar 2000 model 1.6 hb ghia lpg+benzin yeşil renk 170bin aracımı satmak istiyorum ederi nedir sizce.

aldıgımda sağ iki kapalı boyalı idi ve sağ arka kapı cam otomatigi önden açılıyor ama kapanmıyor.ön kaputta sol tarafta özellikle yapılmış gibi derin çizik mevcuttu boyattım.

tamponu hafif bir kaza neticesinde degiştirdim.sol arka kapıda derin bir çizik var aldıgım ilk gün de oldu.

aracı 120 binde aldım 130 bine gelince sekman kırdı.3 bin tl masrafla yeni motor yapıldı.ustanın kimisi lpgden dedi kimisi suçu bana attı kimisi km ile oynanmış dedi (arabayı almadan önce 2 servise götürdük km sorunu çıkmadı)araç yapıldaktan sonra 40 bin km yaptım motorla ilgili hiç sorun çıkmadı.

farları saydamlıgı azaldıgı için degiştirdim bunun için çok pişmanım işte temizlemeyle yeni gibi yapıyorlarmış:(

aracı park halinde geniş bir yol kenarınara bıraktıgım bir gün sol aynayı alıp götürmüş şerefsizin biri sol ön kapıdada ezilme meydana geldi. sol ayna degişti.

kilit sistemi bozuldu yaptırdım(450 tl)sanayiye güvenimin yıkıldığı nokta.

egzoz yenilendi çürüdügünü söyledi ustalar satacaksan yapmayalım dediler ama o zamanlar yeni araba alcak güç yoktu satmayı düşünmüyordum.( 1.5 sene oldu)

bagaj kapısını sert kapatmak gerekiyor bu aldıgımda varmıydı hatırlamıyorum ustaya götürdügümde fıs fıs sıkıyorlar geçiyor 2 hafta sonra aynı terane.

sağ alt tabla z rot başları degişti .

içi temiz krem rengi hoşuma gidiyorhatta içini özelmi yaptırdın diye soranlar oldu.

satarkende her şeyi açık açık anlatacam .

fiyat için bilgi verirseniz teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: sadık_57

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

imzamdaki aracı satmayı düşünüyorum. benzinli otomatik

Araç kaç km de ve boya değişen nedir? İstediğiniz fiyat nedir?

satmaktan vazgeçtim hocam
  • Arkadaşlar bende hep internetten fiyatları takip ettim sahibinden.comdan ve ucuk geldi fiyatlar pazarlar ise galeri dolu şaşırdım kaldım kısacası

İnternette araç alanların yorumlarına bakınca netteki en uygun fiyatın 2-3 altına aldıgını gördüm bu işin sırrı nedir? nasip mi cidden!!!

focus titanium x paket manuel 115bg (vizyon mavisi kırmızı füme mavi tercihimdir) beyaz siyah gümüş gri fazlası ile piyasada mevcut :) arıyorum dizel benzinli kazasız belasız boya ise kazadan olmadığı sürece ve tamponlar hariç..

50bn km altı 2008-2010 arası

Ayrıca almış satmış yada piyasayı bilen arkadaşlarında yorumlarını almak isterim nedir abi bunun piyasası.sahibindene bakarsak 35-45 arası gibi ucurum var..
    Az önce vizyon mavisi dizel hb bi aracın begenılmeyıp 2008 yılında galerıde satılmadan kaldıgı içerikli bi yazı okudum ama gel görki sahibindende aynı aracın benzinlisine 45 isteyen var düşünün yani kafam nasıl karışık anlatamam :)

emekleri için herkese teşekkür ederim

• İmzam daki 2 araç da satılıkdır.

Focus 16 bin km de

connect 35 bin km de
  • Arkadaşlar 2009 Focus dizel titanyum SEDAN aracımı satıyorum..
    Araç 48.000 Km. de
    Orjinal..Boya değişen yok
    2014 Mayıs ayına kadar garantisi devam ediyor, bu yüzden bakımları hep yetkili serviste yapıldı
    Ekstradan Navitech Marka Orjinal Navigasyon ve Krom kapı ve pencere çıtaları var..
    Bu arabanın ederi nedir..en az kaça bırakmalıyım sizce?
    İlgilenen olursada Pm atsın..Araç Çanakkale plakalı..Şuan İstanbulda..
  • 2011 model 1.6 TDCi Collection 64000 km de 2 parça boyalı 36500 tl fiyat nasıl sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsert61

Arkadaşlar 2009 Focus dizel titanyum SEDAN aracımı satıyorum..
    Araç 48.000 Km. de
    2014 Mayıs ayına kadar garantisi devam ediyor, bu yüzden bakımları hep yetkili serviste yapıldı
    Ekstradan Navitech Marka Orjinal Navigasyon ve Krom kapı ve pencere çıtaları var..

Ne kadar istiyorsun hocam araca ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamamen Hayal Ürünüdür

quote:

Orijinalden alıntı: tsert61

Arkadaşlar 2009 Focus dizel titanyum SEDAN aracımı satıyorum..
    Araç 48.000 Km. de

Ne kadar istiyorsun hocam araca ?

41.000 Tl istiyorum hocam
  • 2011 dızel tıtanyum 20,000km yı gecmemıs arıyorum satan var mı arkadaslar
    acılden alıcıyım
  • FORT FOCUS HB 1,6 16V GHİA SIRALI LPGLİ İŞLİ
    2001 model 172000 km gümüş gri renkte
    SOL ÖN KAPI ORJINALI İLE DEGİŞMİŞ
    17750 anlaştık gibi ne dersiniz?
  • 2007 Tdci Ghia Focus aracımı satıyorum.

122000 km'de. Boyası değişeni yok. Ekstradan park sensörü taktırdım. Bakımları yetkili serviste yapıldı. Zaten 120 bin bakımını da daha yeni 1-2 ay önce yaptırdım. Yine 1-1-2 ay önce sonaxta boya koruma, detaylı temizlik vs. yaptırdım. Şuanda arka stop lambası ağaca çarpma nedeniyle kırık, onu da yaptıracağım kaskoyla. Doktordan :p

30 bin lira istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fayfim -- 6 Kasım 2012; 14:46:23 >
  • 2010 model titanium hb dizel gri ufak tefek çizikli boya değişen yok 35000 iimidir araç bana sonradan sorun cıkarırmı satarken zarar ettirimi bu arada 75000 km de
  • Uzun zamandır çalışması devam eden Ulusal Ulaştırma Portali Projesinde “Test Aşamasına” gelinmiştir. İlk olarak 29 Kasım CEBİT organizasyonunda kullanıma açılacak olup, Aralık ayı içerisinde geniş katılımlı bir lansman ile tüm vatandaşlarımızın kullanımına açılacaktır.

Proje Ulaştırma Bakanlığımızın bir projesi olup, TURKSAT A.Ş. tarafından hayata geçirilmiştir. Projede amaçlanan ise vatandaşların tek noktadan seyehatlarını planlaması ve ulaşım bilgilerine ulaşmasıdır.

Portal’de Harita destekli bir çok bilgi sunulmaktadır. Alternatif Rota planlama, hava durumu, yol durumu, dinlenme tesisleri, benzin istasyonları vb. bir çok bilgi sunulmaktadır.
    5 havayolu firmalarının yurtiçi uçuş bilgileri, 130 otobüs firmalarının online sefer bilgileri, TCDD tren sefer bilgileri, İDO, GESTAŞ gibi denizyolu firmalarının sefer bilgileri ile bilet satınalma işlemleri tek noktadan yapılabilmektedir.

Daha bir çok özelliği ise portalin “?” yardım bölümünde yeralan “Kullanıcı Klavuzu” dokümanlarından öğrenilebilir.

Sizlerden ricamız; Ulusal Ulaştırma Portalinin halkın kullanımına açılmadan önce siz değerleri arkadaşlarımızın görüş ve önerilerini almak istiyoruz.

Ulaştırma Portaline aşağıdaki web adresinde erişebilirsiniz.
    http://www.ulasim.gov.tr/

görüş ve önerileriniz için:
    up@ubak.gov.tr

• 2001 model Focus 1.6 i Ambiente Sedan
    Km: 189000
    Renk:Kırmızı
    Değişen:Yok
    Yakıt:Benzin/ Lpg (lovato)
    Boya:Sadece arka kapı sürtmeden dolayı
    Özellik : Çift airbag,Klima,Ön camlar otomatik
    Abs yok

Piyasası ne durumdadır.Bilgi veren olursa sevinirim.
    Teşekkürler...
  • mesajim bulunsun ayrica ford bolumdeki konuma bir bakarmisiniz
  • arkdaslar s.a forumları yeni takip etmeye basladım bu forumda da yeniyim ve 2. el temiz güzel az yakan konforlu bir araç bakıyorum en fazla bütcem 28.000 civarı 3 tane kafamda model var focus 2006 2007 model
    fabia 2008 elegance modelleri
    peugeot 307 308 modelleri

yardımcı olursanız sevinirim ardıgım özellikler
    dizel istiyorum
    gunde ortalma 35 km yol yapıyorum uzun yol ışık yok alcagım araba 35 km de 7.5 tl civarı yakacak
    rahat olacak çok kucuk olmayacak fabia modeline bile kücük die tereddutum var
    az yakan güzel sık bir arac istiyorum sizce ne almalıyım
    ilk arabamı alacağım ama çok kararsızım çok iyi değilim araba sürmekte ama her arabayı alır sürerim pek korkum yoktur ama aralarda parklarda geri çıkışlarda yavaşımdır neyse gelelim sadete araba almak istiyorum :D
    en fazla bütçem 29.000 tl nakit elden ve faizsiz taksit olursa belki 30-33 bin arasına taksitli ödeme ile çıkabilirim takip

• Bugün birkaç araca baktık 2010 trend 50 binde Brc tüplü kompi testte boya vs cıkmadı ancak aracın fordda fabrikadan çıkış da bir kat daha boya atılmış motor performansı da % 85 çıktı düşük değil mi 2 yıllık araca fiyatları ne kadardır 34 lira diyor bu araca
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@RT@L1903

Bugün birkaç araca baktık 2010 trend 50 binde Brc tüplü kompi testte boya vs cıkmadı ancak aracın fordda fabrikadan çıkış da bir kat daha boya atılmış motor performansı da % 85 çıktı düşük değil mi 2 yıllık araca fiyatları ne kadardır 34 lira diyor bu araca

2010 model ve 50,000 km deki ve birkat fazla boya atlımış ? araca göre fiyat yüksek bence.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.