Şimdi Ara

FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
16
Favori
93.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
    25-30 bin tl aralığında ikinci el bi araç almayı düşünüyordum aklımda hiç ford yokken bi bakayım dedim ve asagıdaki ilanı gordum.arac emsallerine göre 8-10 bin tl daha uygun.pert kaydımı var acaba dedım aradım 4 parca degısenı var ve komple boyalı.ınsaat ısıyle ugrasıyorum acıl nakıt lazım dedı.
    bende arabadan hıc anlamam ilk arabam olacak kısmetse sizce bu boya ve degısen olayları cokmu onemlıdır ne gıbı dezavantajları var?
    araba aıle arabası olacak benım ıcın motorunda problem olmasın yeter eger arac kolay kolay problem cıkartmazsa en az 5 yıl bınmeyı dusunuyoruz
    lutfen yardımlarınızı esırgemeyın.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-satilik-138063533/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: M.ERTEN

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.
    25-30 bin tl aralığında ikinci el bi araç almayı düşünüyordum aklımda hiç ford yokken bi bakayım dedim ve asagıdaki ilanı gordum.arac emsallerine göre 8-10 bin tl daha uygun.pert kaydımı var acaba dedım aradım 4 parca degısenı var ve komple boyalı.ınsaat ısıyle ugrasıyorum acıl nakıt lazım dedı.
    bende arabadan hıc anlamam ilk arabam olacak kısmetse sizce bu boya ve degısen olayları cokmu onemlıdır ne gıbı dezavantajları var?
    araba aıle arabası olacak benım ıcın motorunda problem olmasın yeter eger arac kolay kolay problem cıkartmazsa en az 5 yıl bınmeyı dusunuyoruz

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-acil-satilik-138063533/detay

plaka sorguda herhangi bir kaydı çıkmıyor mu?
    bir aracın komple boyalı olması en son tercihtir,komple boyada tavan da dahildir ki araç takla atmadıkça tavan boyanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sê7êN SKY -- 26 Eylül 2013; 10:30:27 >

• Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    yok henuz sorgulatamadım cunku sabit ücretli faturalı hat kullandıgım ıcın ücretli mesajlar gönderemıyorum aksam biraderin telefonundan gönderecem.
    yani dıyorsunuzki aracın komple boyalı olması baya bi düşündürücü.....
    söyle bı durum olmazmı.o değişen parcaları boyatmaktansa komple boyatırım dıye dusunmus olamzmı?
    ya aslında tlefonda bunları soracaktım da tam o sırada telefonu kapatmak zorunda kaldım oyuzden soramadım
    az önce ilanı gösterdiğim arkadaşlarda sizin gibi konustu.4 parca ve boyanın fıyatı okadar dusurmemesı gerekır mutlaka bısey vardır o aracta dedıler uuffff...
  • quote:

yok henuz sorgulatamadım cunku sabit ücretli faturalı hat kullandıgım ıcın ücretli mesajlar gönderemıyorum aksam biraderin telefonundan gönderecem.
    yani dıyorsunuzki aracın komple boyalı olması baya bi düşündürücü.....
    söyle bı durum olmazmı.o değişen parcaları boyatmaktansa komple boyatırım dıye dusunmus olamzmı?
    ya aslında tlefonda bunları soracaktım da tam o sırada telefonu kapatmak zorunda kaldım oyuzden soramadım
    az önce ilanı gösterdiğim arkadaşlarda sizin gibi konustu.4 parca ve boyanın fıyatı okadar dusurmemesı gerekır mutlaka bısey vardır o aracta dedıler uuffff...

araç bel altı boyalı ve yaşı büyükse kabul edilebilir ama hem aracın yaşı genç hem de komple boyalı diyorsunuz.

• Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    gayet açıklayıcı oldu....
    yardımlarınız için teşkkür ederim.
  • ford focus 3 trend vs sahibinden max 50 bin de max 40 bin tl model 2012 gri renk haricinde her renk :D araç aranmaktadır.
  • M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    isterseniz benim arabamı araştırın herşey ortada sitede herşeyi açıkladım fiyat olarakta bilerek kırdım çünkü eşime fiesta aldım bu araba bende fazlalık oldu artık aracım çok çok temiz boya yok değişen ön tampon, sağ çamurluk ve kaput sacı değişti. kaput sacının değişmesindeki sebep çizik ve göçük olması idi daha ayrıntılı bilgi için 05458556500 telefon numarasını arayabilirsiniz aracımı Manisa-Merkez yada Balıkesir-Bandırma da satışını yapacağım seçenekler sizlerin...
  • http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4562842

Kimyacı memurdan satılık. Araçta kaz , boya hatta çizik dahi yoktur. Araç İzmir'dedir.
  • quote:

arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.

bu aracın fiyatı zaten şüpheli patlak olabilir, plaka yada şase no dan sorgu yaptırın pert kaydı dahi cıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zikoo

http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/4562842

Kimyacı memurdan satılık. Araçta kaz , boya hatta çizik dahi yoktur. Araç İzmir'dedir.

kimyacı da olsan fizikci de olsan doktor da olsun amir de olsan memur da olsan farketmez o aracın fiyatı aşırı yüksek, o fiyata titanium alınır.
  • melihaz M kullanıcısına yanıt
    ben istanbulda ikamet ediyorum istanbul içinde bi araç arıyorum.
    inş en kısa sürede satarsınız hayırlı satışlar
  • Arkadaşlar 40.000 TL civarında 2.el otomatik benzinli C sınıfı araç bakıyorum. Sizce aşağıdaki araç 41.500-TL ye alınır mı? 54.000km iyi midir, kaç km.ye kadar araç bakmalıyım?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-atasehirden-2012-focus-iii-titanium-1.6-powershift-sedan-136570502/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • drowen kullanıcısına yanıt
    Km çok yüksek, firma arabası muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Km çok yüksek, firma arabası muhtemelen.

Peki bu nasıl? Trend 2012 model, 15.300km.de hasar boya yok, 39.000-TL. Nedense 24 Haziran'dan beri satılamamış.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz-boyasiz-15300-km-de-2012-otomatik-focus-iii-129312629/detay

• drowen kullanıcısına yanıt
    Trend en boş model ama fiyat fena görünmüyor.
    Araç satılmış ama ilan kalkmamış olabilir,ya da Hazirandan bu güne duruyorsa başka bir sorun olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: multimode

Trend en boş model ama fiyat fena görünmüyor.
    Araç satılmış ama ilan kalkmamış olabilir,ya da Hazirandan bu güne duruyorsa başka bir sorun olabilir.

Evet ben de şaşırdım fiyatı görünce.

• 1999 focus 1.6 ghia 165.000 km. Satılık.
    130.000 kmde lpg taktırdım. İlgilenen olursa haberleşebiliriz.

• Arkadaşlar 2009 model focus araca sahibim, bu aracın kilometresiyle oynanmış olma ihtimali var mı? Geçen ay 90 bin bakımı yaptırdım, eğer öyle birşey olmuş olsaydı yetkili servis söylermiydi?
  • merhaba arkdaşlar

2004 model focus c-max aracım satılıktır

2004 c-max 1,6 trend ( benzin lpg brc marka )

araç orjinal 57000km de

debriyaj baskı balata bilya şanzıman yağı değişti

triger seti dev. pompası gergi bilyası v.s set halinde değişti

klima kontrolü yapıldı

yağ yağ filitresi hava filitresi benzin filitresi polen filitresi 55000 de değişti antifiriz yenilendi

4 lastik 52000km de iken alındı michellin 5000km yol yapmış durumda

araçta kaza darbe değişen oynanan parça yoktur

ustaların söylediği sağ ön kapı sol arka çamurluk sağ arka kapı çıta altı sürtme nedeniyle boyalı bizden önceki ilk sahibi kapalı garaj giriş çıkış esnasında olduğunu söylemişti ustalarda teyit etti

tüm bakımları yapılmış sorunsuz bir araçtır

satış sebebi ise bu aracı satıp üstüne biraz para ekleyerek 2 adet araç alacağız ( babama ve bana )

araç boluda dır

ilgilenen arkadaş olursa pm den msj atsın aynı gün dönüş yaparım..

saygılar..

• 2009 sedan 101binde dizel titanium almak üzereyim. sol arka kapı ve ön tamponda boya var sadece. sizce ne kadar verilir.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.