Şimdi Ara

FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
16
Favori
93.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008-09-10 model özellikle Focus Sedan 1.6 TDCI 110'luk Ghia veya Collection km'si düşük model arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

2008-09-10 model özellikle Focus Sedan 1.6 TDCI 110'luk Ghia veya Collection km'si düşük model arıyorum.

2008 arada kalıyorda 09-10 ghia olmaz titanium yani makyajlı kasa olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MySun

quote:

Orijinalden alıntı: maholin79

2008-09-10 model özellikle Focus Sedan 1.6 TDCI 110'luk Ghia veya Collection km'si düşük model arıyorum.

2008 arada kalıyorda 09-10 ghia olmaz titanium yani makyajlı kasa olur.

Yani onun gibi birşey bakıyorum :)

• arkadaşlar 2011 focus II sedan titanium x paket arıyorum harıl harıl temiz az km li ve mümkünse değişensiz demiyorum bile boyasız araç teşekkürler..
  • 2002 -04 model ford focus ghia hatchback arıyorum

• 2006-2008 tdci ghia arıyorum sunroof olursa süper olur
    bütçe:29000
  • 2011 collection sedan yada hb bakiyorum arkadaslar. Değişen parca olmaması tercihim (babamdan kaynaklaniyo kaportaci :)) km max 135000

• Arkadaşlar 2006 model hb 1.6 benzinli ghia mavi boncuğumu satıyorum. Aracım tamamen orijinaldir. Kaza ya da boya yoktur. Veee sadece 43 bin km'dedir.Bu model araba arıyorsanız bu kadar mükemmelini ve düşük kilometrelisini bulamazsınız...
    Fiyat olarak son 32.000 liraya bırakacağım...

• 2011 ford focusum var. Arac 19bindeyken gecen sene lpg taktirdim şimdi 44500 km. Bakimlarini hep servis de yaptir yorum. Eşim geçen gun sağ ön kapıyı surtturmus. Öpücük le cekilir makyajlanir dediler ama bazi arkadaslar da hiç elletme araci satarken sorun olur dediler. Resim mobile den girdiğim için yukleyemedim. Acaba yaptirsam mi

• Bu aralar ben de bakınıyorum Focus HB Titanium 2010-2011 model satmayı düşünen var mı ? 35-36 bin lira bütçem var, 60 bin kmden fazla olmayan kazasız değişensiz olsun istiyorum. Linkteki ilan nasıldır sizce ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-1,6-lpg-li-otomotik-vites-full-plusfull-star-stop-orjinal-166059059/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: jakida

Bu aralar ben de bakınıyorum Focus HB Titanium 2010-2011 model satmayı düşünen var mı ? 35-36 bin lira bütçem var, 60 bin kmden fazla olmayan kazasız değişensiz olsun istiyorum. Linkteki ilan nasıldır sizce ?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-model-1,6-lpg-li-otomotik-vites-full-plusfull-star-stop-orjinal-166059059/detay/

Dostum ilandaki aracı bizzat gidip yerinde inceledim.Aracın önden bir kazası var gibi,sağ ön lastiğin duruşundan yanımdaki arkadaşım farketti.Araç hor kullanılmış içide dışıda berbat ötesi.İlgili kişi sadece arka tampondaki vuruk bir yeri söylüyor müşteriye.Auto mall daydı sanırım.Başka araçlara yönelmeni tavsiye ederim.

• Düzenleme : araç 30.000 Tl'ye SATILMIŞTIR ...
    Arkadaşlar 2006 model hb 1.6 benzinli ghia mavi boncuğumu satıyorum. Aracım tamamen orijinaldir. Kaza ya da boya yoktur. Veee sadece 43 bin km'dedir.Bu model araba arıyorsanız bu kadar mükemmelini ve düşük kilometrelisini bulamazsınız...
    Fiyat olarak son 30500 liraya bırakacağım...
    Alacağım arabanın kaporasını verdim. Acil satmam lazım.
    Bu da link
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-boylesi-turkiye-deyok.boyle-orjinal-bu-kadar-dusuk-km-sifir-boya-165598245/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersyno -- 13 Haziran 2014; 0:13:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlboSaxo

quote:

Orijinalden alıntı: jakida

Bu aralar ben de bakınıyorum Focus HB Titanium 2010-2011 model satmayı düşünen var mı ? 35-36 bin lira bütçem var, 60 bin kmden fazla olmayan kazasız değişensiz olsun istiyorum. Linkteki ilan nasıldır sizce ?

Dostum ilandaki aracı bizzat gidip yerinde inceledim.Aracın önden bir kazası var gibi,sağ ön lastiğin duruşundan yanımdaki arkadaşım farketti.Araç hor kullanılmış içide dışıda berbat ötesi.İlgili kişi sadece arka tampondaki vuruk bir yeri söylüyor müşteriye.Auto mall daydı sanırım.Başka araçlara yönelmeni tavsiye ederim.

saol hocam bilgilendirmen için, aracın içinin fotoğrafını koymamış hiç zaten kıllanmıştım

• Arkadaşlar 2010-2012 hb titanium -style araç arıyorum aracını satmayı düşünen varsa irtibat kurarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinbey66 -- 15 Haziran 2014; 23:54:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR 2005-2008 ARASI FOCUS II GHİA HB BENZİN&LPG KM 140.000 GEÇMEMİŞ ARAÇ ARIYORUM ELINDE BULUNAN VARSA ILGILENEBILIRIM.
  • Arabamı satmayı düşünüyorum satmamın nedeni wolkswagen'e geçiş yapmam.Wolkswagen'nin golf,ve scirocco modelillerini kullandım ford'dan soğudum resmen.Scirocco düşünüyorum.

Arabamın özellikleri:

Hoparlör-6H
    Hidrolik Direksiyon - HD
    Yol Bilgisayari - YB
    Çok fonksiyonlu Direksiyon-FD
    Manuel Klima - AC
    Yükseklik Ayarlı Direksiyon - YAD
    Direksiyondan K. Müzik Sistemi
    Yükseklik Ayarlı S.Koltuğu
    Elektrikli Arka Camlar - 2AEC
    Radyo Cd - RC
    Elektrikli ve Isıtmalı Ayna -

Güvenlik donanımları:

ABS Fren - ABS
    Immobilizer - IMM
    Uzak.Kum.Merk.Kilit - UKMK
    Elektronik Fren Basinç Dagilim (bu özellik var mı yok mu inanın bilmiyorum)
    Ön Yan hava Yastıkları
    Yolcu Hava Yastığı
    Sürücü Hava Yastığı

Araç benzinli prince marka LPG mevcut.(BMW,AUDİ, Mercedes'e uygulanıyor genellikle.
    54000 km'de.
    Parlament mavisi (özel istek ve oturduğum şehirde tek renk)

Sağ arka çamurlukta sürtünmeden dolayı tırnak kadar boya var.

Sizce ne kadar eder?

• Hep sorular sorulmuş cevap veren çok az. Ben de bi danışayım çok severek kullandığım focusumu 2 - 3 ay sonra değiştirmeyi düşünüyorum 2008 tdci 109 luk x paketliden sonra ne almalıyım. Yada siz focusunuzu satıp ne aldınız.

• dt_le_vent D kullanıcısına yanıt
    Acik olmak gerekirse focusdan inipte peugeota citroene binilmez. Sizi bi alman paklar diye dusunuyorum. 3.16 insignia yada octavia derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muslera35 -- 28 Haziran 2014; 2:27:48 >
  • arkadaşlar 2007 focus ghia benzin lpg 141 binde değişen yok sol arka farın orada 1 karış kadar boya var başka bir sorunu yok lastikler yeni takılmış yağlar filtreler yeni değişmiş sorunsuz bir araç gibi duruyor sadece 645 tl hasar kaydı var oda bahsettiğim boyalı parçadan piyasası nedir bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • Arkadaşlar selam,

İlk arabamı satıyorum. 3 yıllık kullanımdan sonra aracın bazı küçük makyaj ihtiyaçları olduğu için fiyatı duruma göre aşağı doğru revize edebilirim, araç başında tekliflere açığım. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-memurun-ilk-arabasi-kendi-arabamiz-acil-satilik-126348445/detay/
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.