Bildirim
Ford Focus TDCI Collection 2008 Motor Kapağı
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bazı modellerde oluyor bazılarında olmuyor. collection,trend,ghia farketmiyor. aracım ghia ve bazı ghialarda dahi konmamış... hatta bir gün serviste motor kapağım kaldı tekrar geri döndüm beni yalancı çıkarmaya çalıştılar bu araçta motor kapağı var mı diye. -
maliyetten kaçmak için bazılarında var bazılarında yok, trend modellerinde hiç yok, ghia'larda belli olmuyor -
çok saçmaymış. pegasuss arkadaşım motor kapağı olmadığında sürerken çok ses farkettin mi? yani motor kapağı sesi kesiyor mu? -
çok dikkat etmedim açıkçası. kapağın olmadığını da tesadüfen motor kaputunu açtığımda görmüştüm.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X