Şimdi Ara

FORD FOCUS TDCİ GHİA SEDAN ALDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklımda soru işareti kaldı ama arabayı beğendim 27750 ye aldım lokal boyaları var değişen kesinlikle yok araba temiz 109 binde şoförden aldım zaten adam az kullanmış sizce fiyatı nasıl?

• anlayan arkadaşlar bi yorum yapabilir mi?
  • arkadaşlar bi yorum yapar mısınız?
  • Araç kaç model?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model farda hafif çatlak var kırık bile yok arka tamponda küçük bi delik var macunla kapanır derecede
  • Fiyat bence normal. Ufak tefek problemler normaldir. Bunlar giderilir. Araç 109 bin km de olduğuna göre triger kayısı, gergi bilyası, v kayısı ve gergi bilyası ile devirdaim pompasının en geç 90.000km / 5 yıl icinde değişmiş olması lazım. Bunlara dikkat edin. Bu konuda eski sahibi size bilgi verdi mi?

• yok bu konuda bilgi vermedi hatırlattığınız çok iyi oldu ya teşekkürler
  • Rica derim. Eğer değişim yapıldıysa; mümkünse veya varsa değişimle ilgili fatura almaya çalışın. Eğer yoksa değisim tarihi ve kilometresini tam olarak öğrenmeye çalışın.

• kilometre 109 binde araba 2006 model 2008 trafik çıkışlı 2009 da 90 binde aldım diyor 3 yılda 19 bin kilometre az değil mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omega1903

kilometre 109 binde araba 2006 model 2008 trafik çıkışlı 2009 da 90 binde aldım diyor 3 yılda 19 bin kilometre az değil mi sizce?

Genel olarak modeline göre kilometresi normal. 3 yılda 19 bin km ise çok sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoLKaN067

quote:

Orijinalden alıntı: omega1903

kilometre 109 binde araba 2006 model 2008 trafik çıkışlı 2009 da 90 binde aldım diyor 3 yılda 19 bin kilometre az değil mi sizce?

Genel olarak modeline göre kilometresi normal. 3 yılda 19 bin km ise çok sayılmaz.

bana çok az geldi 19 bin kilometre ya adam şoförmüş ama normaldir düşürme flan yoktur heralde
  • omega1903 O kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen yoktur ancak aracı görmeden net bir şey söylemek zor. Aracın geçmişini ve en son tarih/Km olarak ne zaman yetkili servise gittiğini öğrenmeye çalışın. Bu bir fikir verebilir.
  • Otomatik mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.