Şimdi Ara

FORD FOCUS TREND MP3 CALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Atmosphere

ford 2'ye oluyor mu bu mp3 player. takıp kullanan var mı?

Daha bugun ford akotoyu aradım eğer teybin üzerinde aux yazısı varsa yaparız fiyatıda 150tlyi bulur dedi, hiç birşey demeden yüzüne kapadım telefonu. Sonra sanayide abecilerin takıldığı ses sistemcilere gittim biz yapamayız servise götürün cevabını aldım. Normalde her araca dışarda 50tlye yaparlar ben mi salaklara denk geliyorum anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

Daha bugun ford akotoyu aradım eğer teybin üzerinde aux yazısı varsa yaparız fiyatıda 150tlyi bulur dedi, hiç birşey demeden yüzüne kapadım telefonu. Sonra sanayide abecilerin takıldığı ses sistemcilere gittim biz yapamayız servise götürün cevabını aldım. Normalde her araca dışarda 50tlye yaparlar ben mi salaklara denk geliyorum anlayamadım.

yarın sanayiye gidip bu aux girişi işini çözmeye kararlıyım. araba cd çöplüğü olduğu. 2008 model araba nasıl mp3 çalmaz. bu ne ilkelliktir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AtakaN_35

quote:

yarın sanayiye gidip bu aux girişi işini çözmeye kararlıyım. araba cd çöplüğü olduğu. 2008 model araba nasıl mp3 çalmaz. bu ne ilkelliktir

Sonucu buraya yazarsanız sevinirim teyp uyumlu mu vene kadara nasıl yaptıklarıyla ilgili

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.