Şimdi Ara

FORD FOCUS TREND MP3 CALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
10.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandır bir çok arkadaşın beklediği Ford Focus Trend'de mp3 çalar bağlama imkanı sağlayan Aux-in girişi artık tüm Ford Yetkili servislerinde 50 milyon civarı bir rakama monte edilebiliyor,
    Bu bağlantı noktasıyla bütün müzik çalarları(mp3 player, cd player, diğer ses verebilen video oynatıcılar) kulaklık girişi sayesinde kolayca bağlanarak cd kalitesinde ses alınabiliniyor.

Artık Trendde de mp3 dinliyebileceğiz.

• ilk defa duydum teşekkür edrim, 50 milyona işçilikmi yoksa tüm masrafmı istiyorlar. zaten trendlere bunu koymamaları bir eksiklikti.
    quote:

Orjinalden alıntı: theduayen

Uzun zamandır bir çok arkadaşın beklediği Ford Focus Trend'de mp3 çalar bağlama imkanı sağlayan Aux-in girişi artık tüm Ford Yetkili servislerinde 50 milyon civarı bir rakama monte edilebiliyor,
    Bu bağlantı noktasıyla bütün müzik çalarları(mp3 player, cd player, diğer ses verebilen video oynatıcılar) kulaklık girişi sayesinde kolayca bağlanarak cd kalitesinde ses alınabiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli1955

ilk defa duydum teşekkür edrim, 50 milyona işçilikmi yoksa tüm masrafmı istiyorlar. zaten trendlere bunu koymamaları bir eksiklikti.
    quote:

Uzun zamandır bir çok arkadaşın beklediği Ford Focus Trend'de mp3 çalar bağlama imkanı sağlayan Aux-in girişi artık tüm Ford Yetkili servislerinde 50 milyon civarı bir rakama monte edilebiliyor,

Kesin rakamı bilmiyorum ama cüzi olacağı söylendi.. zaten aparat 15-20 dolarlık bişi.. olması lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli1955

ilk defa duydum teşekkür edrim, 50 milyona işçilikmi yoksa tüm masrafmı istiyorlar. zaten trendlere bunu koymamaları bir eksiklikti.
    quote:

focus trend derken 6000CDden bahsediyorsunuz herhalde..Bu durumda aynı CDçaları kullanan fiesta ve fusiona da yapılabilir o zaman..

Acaba o porta bizim W800in yarım setero jakı uyar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

focus trend derken 6000CDden bahsediyorsunuz herhalde..Bu durumda aynı CDçaları kullanan fiesta ve fusiona da yapılabilir o zaman..

Acaba o porta bizim W800in yarım setero jakı uyar mı?

Alıntıları Göster
    süper haber!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax

süper haber!

Alıntıları Göster
    Evet
    focus,cmax, fusion ve fiesta hepsi aynı cd calar var aux tuşu olması yeterli cd çalarda,
    w800 de uyar bence normal kulaklığının kulaklıklarını kesip standart stereo jak koymak yeterli kısaca ses veren herşey bağlanabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

Evet
    focus,cmax, fusion ve fiesta hepsi aynı cd calar var aux tuşu olması yeterli cd çalarda,
    w800 de uyar bence normal kulaklığının kulaklıklarını kesip standart stereo jak koymak yeterli kısaca ses veren herşey bağlanabilir.

Alıntıları Göster
    Şimdi şahsuvaroğlunu aradım. Servis formeni bu konu hakkında hiçbişey bilmiyor.
  • quote:

Şimdi şahsuvaroğlunu aradım. Servis formeni bu konu hakkında hiçbişey bilmiyor.

Alıntıları Göster
    duayen istanbulda yapan bir yer biliyorsan yazar mısın?
  • quote:

duayen istanbulda yapan bir yer biliyorsan yazar mısın?

Alıntıları Göster
    Eğer böyle bir lşey varsa...Bu trend kullnaıcıları için çok güzel bir uygulama olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRSrL

Eğer böyle bir lşey varsa...Bu trend kullnaıcıları için çok güzel bir uygulama olur...

Alıntıları Göster
    gayet güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

gayet güzel...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    Ford Otosan'ın yaptığı açıklamayı belirttim ben, servislere de yeni açıklanmış, 1 haftaya hepsi yapabilir duruma gelirler, sadece aparatın sipariş verilip ellerine ulaşması biraz zaman alır, 1-2 haftaya dediğim gibi bütün servisler de yapılabilir.
    Yapamayan servis de salaktır ortada bu kadar hazır müşteri varken....
  • quote:

Orijinalden alıntı: theduayen

Arkadaşlar,
    Ford Otosan'ın yaptığı açıklamayı belirttim ben, servislere de yeni açıklanmış, 1 haftaya hepsi yapabilir duruma gelirler, sadece aparatın sipariş verilip ellerine ulaşması biraz zaman alır, 1-2 haftaya dediğim gibi bütün servisler de yapılabilir.
    Yapamayan servis de salaktır ortada bu kadar hazır müşteri varken....

Alıntıları Göster
    okey gelecek hafta sonu - eğer daha önce kimse buraya kesin yapan bir yer yazmazsa- tekrar ararım...

• quote:

okey gelecek hafta sonu - eğer daha önce kimse buraya kesin yapan bir yer yazmazsa- tekrar ararım...

Alıntıları Göster
    umarım hemen yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: deppblue

umarım hemen yaparlar

Alıntıları Göster
    Çok iyi bir olay, ben kullanıyorum arada sırada bu özelliği oldukça iyi ses veriyor. Trend kullanıcılarına tavsiye ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamefry

Çok iyi bir olay, ben kullanıyorum arada sırada bu özelliği oldukça iyi ses veriyor. Trend kullanıcılarına tavsiye ederim ...

Alıntıları Göster
    NEREDE YAPTIRDIN
  • Ford Focus gibi bi arabada Cd-çalar 'ın standart donanım olmaması şarşırtıcı gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz34

Ford Focus gibi bi arabada Cd-çalar 'ın standart donanım olmaması şarşırtıcı gerçekten...
    Cd çalar standart zaten...

Biz bir kablo ile mp3 çaları veya cep telefonunu CD çalara bağlamaktan bahsediyoruz.

CDçaların arkasında aux girişi var ama onu kullanamayız çünkü orası kapalı. O girişi torpidoya bir yere bir aparatla uzatılmaktan bahsediliyor. Fiestada bile CD çalar standart artık.Kasetçalar yok fordda..
  • quote:

Biz bir kablo ile mp3 çaları veya cep telefonunu CD çalara bağlamaktan bahsediyoruz.

CDçaların arkasında aux girişi var ama onu kullanamayız çünkü orası kapalı. O girişi torpidoya bir yere bir aparatla uzatılmaktan bahsediliyor. Fiestada bile CD çalar standart artık.Kasetçalar yok fordda..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

ok anlaşıldı...şaşırmıştım ya ne bilim hala mı diyorum kendi kendime fiestayı geç daha ne arabalarda var artık yaa...

• quote:

Orijinalden alıntı: emsalsiz34

quote:

Orjinalden alıntı: doubleford

ok anlaşıldı...şaşırmıştım ya ne bilim hala mı diyorum kendi kendime fiestayı geç daha ne arabalarda var artık yaa...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar e-bay dan aşağıda bulunan ford un cd çalarını getirtmeyi düşünüyorum gelirmi sıkıntı çıkarmı tırsıyorum biraz ,bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bora-06

arkadaşlar e-bay dan aşağıda bulunan ford un cd çalarını getirtmeyi düşünüyorum gelirmi sıkıntı çıkarmı tırsıyorum biraz ,bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    ford 2'ye oluyor mu bu mp3 player. takıp kullanan var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.