Şimdi Ara

2001 model ford focus 1.6i ambiente hb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yaklaşık 2 hafta önce 18 bin tl ye 2001 model ford focus 1.6i ambiente hb aldım sizce fiyat nasıl arabada değişen yok sol ön çamurlukta az bi boya var 150 bin km de

bide araba rolantide ve klima açıkken kendi kendine gaz veriyor sizce bu normalmidir? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: rogon

merhaba arkadaşlar ismim emre

yaklaşık 2 hafta önce 18 bin tl ye 2001 model ford focus 1.6i ambiente hb aldım sizce fiyat nasıl arabada değişen yok sol ön çamurlukta az bi boya var 150 bin km de

bide araba rolantide ve klima açıkken kendi kendine gaz veriyor sizce bu normalmidir? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

hayırlı olsun dediğiniz durum normal değil bir servise göstermediniz mi alırken?
  • Kazasız belasız binin.

Focus kasaları içinde en beğendiğim Focus 1 Hb olanıdır, güzel araç.
  • Bugün bi tanıdıgım Ghia modelini aldı 2001 model. 19.300'e hasarsız boyasız.
  • güzel arabalar iyide para ediyorlar.kendi kendine benim arabada gaz veriyordu siena benzinde bi parçasını temizlerdiler düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

merhaba arkadaşlar ismim emre

hayırlı olsun dediğiniz durum normal değil bir servise göstermediniz mi alırken?

teşekkür ederim arkadaşlar servise göstermedim sanayide boyacıya bide motor ustasına gösterdim onlarda sorun olmadığını söylediler
    tüpten kaynaklandığını sanarak tüpcüye gösterdim oda ayarını yaptı başka sorun yok dedi bide motorcuyamı göstersem

• hayırlı olsun aracınız bi servise österseydiniz keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne biliyim gerek yok dediler gösterseydim keşke çok masraf açarmıki bu sorun bana?
  • arkadaşlar tam cevap alamadım ya:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bugün bi tanıdıgım Ghia modelini aldı 2001 model. 19.300'e hasarsız boyasız.

öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Fiyatı ne kadar acaba arabanızın,km kaçta ,tüp var mı bir de nereden aldınız:netten ,pazardan tanıdıktan.benimde niyetim var biraz bilgı verırsenız sevinririm.
  • Kardeş bu konu defalarca yazıldı kronik bir sorun ama düzeliyor...Forumda aratırsan çok fazla bulursun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.zabaLa

quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bugün bi tanıdıgım Ghia modelini aldı 2001 model. 19.300'e hasarsız boyasız.

öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.Fiyatı ne kadar acaba arabanızın,km kaçta ,tüp var mı bir de nereden aldınız:netten ,pazardan tanıdıktan.benimde niyetim var biraz bilgı verırsenız sevinririm.

Dediğim gibi ben almadım aracı yakınım aldı.Fiyat 19.300 km'si 140 binde tüp var.İnternetten sahibinden.com aracılıgıyla.
  • bendede oluyordu o sorun. cartel havalandırma hortumu delinmiş. kendi kendine devir yapıyordu. o değişince düzeldi
  • Kartel havalandırma hortumu..direksiyon hidrolik soketi...bogaz kelebek temizliği...Rölanti valfi( Pek sorun çıkarmaz ama hemen değiştirelim derler)........Genelde bunlardan kaynaklanır...
  • teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için ama hala çözemedim ben bu sorunu
    kayseride motor ustası önerebilirmisiniz servise gidiyom bilgisayarda hiç bişey gözükmüyor sorun yok diyip gönderiyorlar kafayı yiyecem valla
  • quote:

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için ama hala çözemedim ben bu sorunu
    kayseride motor ustası önerebilirmisiniz servise gidiyom bilgisayarda hiç bişey gözükmüyor sorun yok diyip gönderiyorlar kafayı yiyecem valla

öncelikle merhaba . sorunun büyük ihtimal gaz kelebeklerin de. temizlettirmen gerekli.eğer bozulmus ise biraz elini cebine atman gerekli. vites boşa atınca gaz verip bırakıyor,bazen stop bile edebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

quote:

teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için ama hala çözemedim ben bu sorunu

öncelikle merhaba . sorunun büyük ihtimal gaz kelebeklerin de. temizlettirmen gerekli.eğer bozulmus ise biraz elini cebine atman gerekli. vites boşa atınca gaz verip bırakıyor,bazen stop bile edebilir.

merhaba evet aynen öyle oluyor bide yolda özellikle devir 3 ün altında olunca tekleme yapıyor kelebeği temizlettim ama olmadı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.