Şimdi Ara

Ford Focus Trend X mi Style mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
33.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yok dizel değil benzinli manuel vites. Arka park sensöürünü hediye etti bayi takar öyle teslim ederiz dediler. Tek imrendiğim hava yastığı eksiği ve ısıtmalı katlanır ayna,otomatik park çok elzem bir donanım değil ne kadar kullanılır ki günlük hayatta ancak arkadaşlarınıza göstermek için 1-2 kere kullanırsınız onun dışında çok zor.
  • Hocam 2000 TL çok para değil bence ekstra özellikler çok güzel şeyler. Arabayı uzun yıllar kullanacaksınız sanırım bence style kovalayın sonuna kadar. Almışken gücünüz yetiyorsa iyisini alın. Sırf ekstra hava yastıkları için o para verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Yok dizel değil benzinli manuel vites. Arka park sensöürünü hediye etti bayi takar öyle teslim ederiz dediler. Tek imrendiğim hava yastığı eksiği ve ısıtmalı katlanır ayna,otomatik park çok elzem bir donanım değil ne kadar kullanılır ki günlük hayatta ancak arkadaşlarınıza göstermek için 1-2 kere kullanırsınız onun dışında çok zor.

Aracı aldıktan sona hepimizin dediği şey, keşke bir üst versiyonunu alsaydım olur. Eğer verebilecek gücünüz varsa alın derim, çünkü bir kere alıyorsunuz. Serviste tampona işlem yapıp taktıkları park sensörü çok iç açıcı olmuyor açıkcası. Ayrıca ön park sensörününde style de geldiğini hatırlatayım. Katlanır ayna ise çok güzel bir özellik, en azından park halindeyken kazmanın birinin aynaya vurması ihtimalini epey azaltıyor.Otomotaik park benim aracımdada var ama daha kullanmak nasip olmadı açıkcası, elzem değil kesinlikle. Perde hava yastığı ise şart bence, yan darbelerde ciddi yaralanmalarda etkili.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leongate -- 19 Aralık 2013; 11:52:32 >

• O paraya kesinlikle güzel şeyler sunduğu kesin en basitinden fabrika çıkışlı park sensörü olduğunu bilmek bile insanı tamponu deldirmeyeceği için rahatlatıyor. Dediğim gibi daha yaklaşık 1 ay gibi bir süre var ozamana kadar style paket düşerse kotaya biraz zorlar almaya çalışırım kesinlikle ama çıkmazsada napalım diyerek trend x'e de keyifle binebileceğimi düşünüyorum. He ilerde style paket araç gördüğümde iç geçirir miyim sanırım evet ama araba olmayınca da yapacak bir şey kalmıyor. Uzun yıllarda bir beraberliğimiz olacağı için severek binmek en güzeli olur diye düşünmekteyim. Bu arada unutmadan geçmeyeyim, cevaplarınız için çok teşekkürler özellikle focus sahiplerinden yardım almakta ayrı güzeldi.

• 2005 model ford mondeo kullanıyorum. Aküsünü yenilediğim için radyo kodu istiyor. Hangi linki kullanarak kodu bulabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
    Herkese mutlu yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet.ayhan

2005 model ford mondeo kullanıyorum. Aküsünü yenilediğim için radyo kodu istiyor. Hangi linki kullanarak kodu bulabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim
    Herkese mutlu yıllar

Kitapciklariniz duruyorsa teyp kitapciginda yaziyor olmazsa sanayideki ustalar biliyor kodlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.