Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
437.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HEHE

ya arkadaşlar şu bebek kilidini 2 arçdada denedim olmuyor nasıl yapacem ben bunu

yaw onu ben de yapamadım walla. hangi modellerde oluyo hangilerinde oluyo neye göre oluyo bi çözemedik gitti
  • evet yaw o konu biraz muamma olarak kaldı.
  • en iyisi servise sormak belki onlar bilgisayara bağlayıp istenilen özellikleri yüklerler
  • fortis sen şu adını değiştir artık banka adı gibi oldu bu .

bu arada diğer topiklerde focuslarımızın yol tutuşu tartışılır oldu, anlamıyorum focusun yol tutuşunun en iyi olduğunu bütün dünya kabul ederken bazıları hala tartışıyor bu da komiğime gidiyor arkadaş. Ne anlatabilirsin şimdi sen bu insanlara???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyaypay -- 28 Aralık 2005 11:33:37 >
  • walla banka adını değiştirsin abi, ben 7 yıldır fortis nickini kullanıyorum
    bu arada benim burada anlamadığım bişi war. Bu forumun yaş ortalamasına baksan 18-19 çıkmaz bile. sonra da yok efendim bilmem ne marka arabanın yol tutuşu iyimiş öbürünün kötüymüş. Yaw biz ralli arabası mı alıyoruz allah aşkına? Ben 27 yaşındayım we 20 yaşımdan beri ehliyetim war we araba kullanıyorum. Bir çok araba kullandım. Sürekli olarak Mazda 323 (6 yıl) sedan we Ford Focus (1 yıl)kullandım. Bu iki arabayı da ne yoldan çıkarabildim ne de yüksek hızla viraja girdiğimde önünü arkasını kaydırabildim.
    Arabayı adam gibi kullanırsan ne yoldan çıkar ne dewrilir. Ama sen Doğan ya da Şahin ile giderken kendini rallide ya da formula1'de araba kullanıyor zannedip 180 km/s ile viraja girersen Değil Mercedes BMW Allah bile kurtaramaz...

• keşke isim hakkını alsaydın zamanında ciddi paralar alırdın :)

diğer konuya gelince haklısın ama yol tutuş aynı zamanda güvenlikle de alakalı.
  • tabii yol tutuş güvenlikle alakalı da benim demek istediğim 50km şehir içi yasal limit sınırında arbanın yol tutuşu fabrikasyon hatalı olmadığı sürece hiç bir arabaya bişi olmaz. ama sen virajlara 120-140 km ile giricem diyorsan zaten hiç bi araba kurtaramaz seni.
  • bu yoruma göre şahinde biiir focusta mı???
  • hehe ya abi tamam bir olmasınlar. ama sen 30-40km ile bi viraj alırsan ikisi de bir olur yani devrilmezler yoldan çıkmazlar.
    80km ile focus daha iyi tutar yolu virajı rahat alırsın şahi daha zorlanır güven vermez. Ama 80km ile focus'un da yoldan çıkmayacağının garantisi yok.
    Yani efendi kullanırsak arabayı kuralına nizamına uygun, hiç bir sorunumuz kalmaz
  • peki öyle olsun bakalım ne diyim ben anlatamadım neyse boşver.
  • Sealam.Madem tüm focuscular burada toplandı bişi sorayım.Bende 2004 focus comford var.Araba 7000 km de iken şunu fark ettim.Araba rolantide çalışıyor ama hareket etmiyorsunuz.Direksiyonu hafifçe sağ sol yaptığınızda (çok çevirmeden 10-15 cm sağ hemen sonra seri şekilde sol.Direksiyon kutusundan tık tık ses geldiğini duyuyursunuz.Bu sesi ayağınızın altından geldiğini de hissediyorsunuz.Ben şaşırmıştım. O günden bu güne 5 servis gezdim. o kadar ustaya gösterdim yetkili sevislerde tabii hepsi normal dedi.O ses gelir dedi. Bindiğim her türdeki focusların %70 inden o ses az yada çok geliyor. Bazılarından çok geliyor bazılarından çok az. Ama çoğunda var. Bunun normal olduğunu düşünmüyordum ama o kadar forda bindikten sonra artık normal olduğuna karar verdim.ama ses bende biraz fazla ve aslında rahatsız olmuyor değilim.her defasında aklıma takılıyor. servis istersen direksiyon kutusunu komple sökelim o sesi kesemzsin sadece azaltırsın dedi.Bunu söyleyen ankaradaki otokoç.Ustada türkiyedeki en iyi 10 ford ustasındsan biriymiş.Böyle de kaldı. Sizin focuslar da nasıl.Bakın bakalım. o ses geliyormu. ama SESSİZ bir ortamd algılamaya çalışın sesi
    BU ARADA ESKİ FORD YENİSİNDEN DAHA KARİZMA.Yenisinin imajı yok.

• o sorunun kaynağını ya lastikten yada havasından olduğunu biliyorum ama emin değilim...
  • evet sana katılıyorun kesinlikle eskisi daha karizmatik
    sese kulak kabarttım ama ben duyamadım nedense
    servis bi baksın bence
    fren pedalından fren lambasının swiç sesi geliyor sadece o kadar
  • ?
  • Belki seninknden gelmiyor yada çok az geliyor.sen fark etmemiş de olabilirisn.
  • olabilir ama yarın bide steteskopla dinliycem eğer o şekilde de duyamazsam yok demektir
  • daha dinleyemedim benden haber bekle
  • dinledim ses mes yok arkadaş

hoop dedik abbeyyy
  • bazı topiklerde ford servislerinden dolayı ford markasına gereginden fazla yükleniliyor gibi geldi bana ama yaklaşık 20 yıldır ford kullanıcısıyım servislerine rağmen daha fazla memnun olduğum bi marka olmadı
  • ...burda post artmıyor onu söyliyimde.. Ya da biliyosunda alışmıssın ayrı ayrı yazmaya galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßaby ßoy -- 1 Ocak 2006 16:47:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.