biraz yoğunluk war ewet. benzin parasını çıkarmak için çalışmak gerek napalım
Bende focus kullanıyorum arkadaşlar, 2001 1.6 sedan Ghia.. daha 59000km de
Aracımdan genel olarak çok memnunum ama şehir içi biraz fazla yakıyor işte, ama şehir dışı uygun bir hıda gittiğim zaman neredeyse 800km gördüm yani (795 km olmuştu.. artık gördüğüm ilk benzinciye daldım..)
dizeller şehirdışı 1200km görüyo yaw ne olcak bizim halimiz
arkadaşlar ilk defa yazıyorum, sizlerin yazıları okumak daha zevkli oluyor
bende 2000 ghia hb var ama şu 10km/h"de kapı kitleme olayını uğraştım uğraştım olmuyo kilit bozulacak artık, benim arabada mı bi arıza var acaba ? aynen dediğiniz gibi yapıyorum olmuyo olmuyo
arkadaşım olmuyorsa çok fazla da kurcalama bozarsın her kilit aynı değilmiş servis öyle dedi. ama büyük ihtimalle bişeyleri yanlış yapıyor da olabilirsin istersen servise uğra onlar halletsin
aynen yazılanları uyguladım, istediğim bi özellikti, galiba benim kilit olmuyo
bir kere servise göstersen ??? yadawww.focusum.com da biraz araştır
cumartesi servise gideceğim, baskı balatasınıda bi göstereyim bakalım yardım için saol
aklıma gelmişken sorayım kapıları açıp bindikten yaklaşık 5 dk. sonra merk.kilitte bi hareketlenme oluyor sanki kilitler kitlenecek gibi ses verip kitlenmiyor, sizdede böyle bi durum varmı?
servise sordum 2000 model de hıza duyarlı kitleme olmuyormuş duyurulur...
quote:
servise sordum 2000 model de hıza duyarlı kitleme olmuyormuş duyurulur...
yaf benim 2005 model ama bende de olmuyor. acaba Ghia modelinde mi oluyor sadece. yada yol bilgisayarı olan modellerde mesela? benim araç collection we bende de olmuyor bu hıza duyarlı kilitlenme
benimki ghia ama yol bilgisayarı yok. ona bağlı olabilir !
çok da mühim bişey değil aslında
Arkadaşlar bu özellik sadece makyajlı focuslarda var.
Otomatik kapı kilidini 2004 Ghia'da yapabildim ben.
dün başımdan geçen olay :
toyota d-4d denemek için toyota plazaya gittim family modelini sordum test aracı olarak sadece sedan olduğunu söylediler satış elemanıyla beraber test sürüşüne çıktık alet güzel motor aracı taşıyor (sadece taşıyor) benim elimdekini kaça sayarsınız dedim sizinki ne dedi adam 2005 focus sw dedim abi dedi sen delimisin focus satılırda bu alınırmı ? dedi boşver sen yaw hadi geri dönelim focus daha güzel dedi dönüşte virajlara biraz sert girdim ( lastik sesi gelene kadar) adam " evet focus kullandığın belli bendede 2000 tek kapısı var " dedi
sadece hoş bir enstantene paylaşmak istedim " hayat paylaştıkça güzeldir " :)
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın toyotaya kötü demek istemedim aksine gerçekten ben çok beğendim aleti
?
nerdesin fortis banka mı açtın
buralardayım okyay hocam. malum banka işleri yoğun, tanıtım felam zor işler
bizim konu da hararetini yitirdi walla zaman yenik düşüyoruz sanırım arabalarımız we biz...