Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
437.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maaşallah donanımı çok iyiymiş, piyasasını pek bilmem ama fiyatı da çok uygun geldi.
    tekrar hayırlı olsun karaağaç.
  • Yeni aracın hayırlı olsun karaağaç..Ben de senin gibi focusu sattıktan sonra aynı sınıf diğer araçlara baktım corolla civic octavia megane vb..ama hiçbiri de beni tatmin etmedi..Focustan kayda değer bir farklarını göremedim..Üstelik aynı model arabalar için üste en az 3-4 bin vermek gerekiyordu..Ben de sınıf değiştirdim mondeo aldım.. Hem daha hesaplı oldu hem daha performanslı ve donanımlı..Mondeonun ve 2.0 motorun keyfi bir başka benim boş comforttan sonra saray yavrusu gibi duruyor bu..İlerde bunu satarsam tekrar c sınıfına dönemem sanırım ve de focus alırsam ancak yeni çıkacak turbo beslemeli olanlardan alırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Yeni aracın hayırlı olsun karaağaç..Ben de senin gibi focusu sattıktan sonra aynı sınıf diğer araçlara baktım corolla civic octavia megane vb..ama hiçbiri de beni tatmin etmedi..Focustan kayda değer bir farklarını göremedim..Üstelik aynı model arabalar için üste en az 3-4 bin vermek gerekiyordu..Ben de sınıf değiştirdim mondeo aldım.. Hem daha hesaplı oldu hem daha performanslı ve donanımlı..Mondeonun ve 2.0 motorun keyfi bir başka benim boş comforttan sonra saray yavrusu gibi duruyor bu..İlerde bunu satarsam tekrar c sınıfına dönemem sanırım ve de focus alırsam ancak yeni çıkacak turbo beslemeli olanlardan alırım...

sayın zooropa ve x15 çok teşekkür ederim. x15 sizinde yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız günlerde kullanırsınız inşallah. Gerçekten dediğiniz gibi büyük motorun artıları çok fazla ve sürüş keyfi zaten anlatılmaz. Ben baştan kafaya koymuştum zaten kesin 2.0 alacam diye. Belki 15 tane falan 2,0 focusa baktım hoşuma gidenlerle çok para istediler parası uyanlarda masraflı çıktı nasip scenicmiş şimdilik memnunuz. Ama hala daha 2.0 focus gönlümde yok değil acaba nasıl olurdu diye düşünüyorum. Yav arkadaş adam arabasını tam 1.5 yıldır satamadı müşteri oldum 2001 model 2.0 focusa 16 binden aşağı inmedi bende 14 bin verdim vermedi. Nasip bakalım belki ilerde onada bineriz. Şimdi çocuklar scenicten çok memnun çok beğeniyorlar ama hanım hala daha diyorki sanki focus daha hızlıydı focus şöle kayıveriyordu diyor..

• teşekkür ederim..scenici bilmem de mondeo focusu hiç aratmıyor..Focustan çok üstün bir araç..Ben de 2.0 focuslara baktım ve az daha bir ton para verip çok özel bir 2.0 focus alma gafletine düşüyordum ama adam 19 dan zerre aşağıya düşmeyince yatmıştı..Şimdiyse biliyorum ki 16 bile çok fazla 2.0 focusa...Biz çok memnunuz mondeodan...1.6 Focusun kliması iyi soğutmuyordu rampada bayılabiliyordu donanımı konforu performansı vs...pek iyi değildi....Focusun tek artısı az yakmasıydı şehir içi 12-13 kuruş yakıyordu en fazla... ama şimdi buna da bi lpg taktırdımmıydı 10 tane focus eder...
  • ooo x15 bakıyorum sınıf atlayınca focus tukaka olmuş, tamam mondeo başka bir alem de hor görme garibin aracını

şaka yapıyorum, takılma
  • Merhabalar foruma daha yenı uye oldum.yaklaşık 2 3 ay once 2004 model focus ghia hb aldım. baskı balata degıstırmem gerekıo servıste 900 lıra dedıler.daha ucuz bı fıyat bulabılırmıyım?bulursamda takılan parca servıstekı parcayla aynı kalıtede olurmu??
  • merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.herkese selamlar. önümüzdeki yaz allah izin verirse makyajlı focus 1 ghia almayı düşünüyoruz babam ı ikna ettim sayılır acaba doğru bi karar mı vermişiz cevaplarınızı bekliyorum tekrardan herkese selamlar.birde fiyatı konusunda yardımcı olursanız sevinirim internette galiba çok uçuk fiyatlar var.24000 isteyen mi dersin 22000 isteyen mi dersin
  • FORMUN EN SON SAYFASINA NASIL GİDEBİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferdi aydın

Merhabalar foruma daha yenı uye oldum.yaklaşık 2 3 ay once 2004 model focus ghia hb aldım. baskı balata degıstırmem gerekıo servıste 900 lıra dedıler.daha ucuz bı fıyat bulabılırmıyım?bulursamda takılan parca servıstekı parcayla aynı kalıtede olurmu??

orjinal yedek parçayla işçilik dahil 550-600'e halledersin. servisinden daha iyi olur hem de. hangi şehirdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sebo-58

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.herkese selamlar. önümüzdeki yaz allah izin verirse makyajlı focus 1 ghia almayı düşünüyoruz babam ı ikna ettim sayılır acaba doğru bi karar mı vermişiz cevaplarınızı bekliyorum tekrardan herkese selamlar.birde fiyatı konusunda yardımcı olursanız sevinirim internette galiba çok uçuk fiyatlar var.24000 isteyen mi dersin 22000 isteyen mi dersin

söylediğiniz araç alınır. temiz bir f1 ghia sizi uzun yıllar üzmez. 21-22 temizi için normal bir fiyat bence
  • teşekkürler karenin
  • esp bunlarda(makyajlı ghia) opsiyonel mi yoksa hiç mi yok. bazıları esp li diye yazmış bazıları yazmamış
  • cevaplarınız için şimdiden tşk
  • 3 dk da cevap bulacak diye bir şey yok
    focus I de esp opsiyoneldir. ama çok nadirdir espli focus
  • tşk mustafa-t
  • espnin olup olmadığını vites çerçevesindeki esp tuşundan rahatlıkla anlayabilirsiniz
  • bunu öğrendiğim iyi oldu.saolasın mustafa hocam.acaba düğme tam olarak nerede onuda söylersen sevinirim.
  • vites çerçevesinde sağda bir tuş var o esp. bazı modellerde ısıtmalı koltukta oluyor o zaman vites çerçevesinde biri solda 2 si sağda 3 tuş oluyor. kaygan zemin levhasındaki reme benzer bi sembolü olan esp. ( ısıtmalı koltuklar genelde 2.0 larda oluyor.) 1.6 için ise sağdece sağda o dediğim tuş oluyor. ayrıca 1.6 olup da 4 tekerde de disk varsa büyük ihtimal esp mevcuttur. (1.8 ve 2.0 da 4 disk olsa da esp olmaya biliyor)

1.6 dan bir esp resmi.

• mustafa hocam saolasın çok yardımcı oldun. işin rast gelsin. hocam piyasası ne kadar bu arabaların temizinin. İnternetten bakıyorum da 18000 den başlıyo 24500 e kadar gidiyo. Tamam çok isteyenin arabası daha iyi ama bu kadar fiyat farkı çok değil mi (aynı araba için) ? Karenin arkadaşımızda 21000- 22000 lira bunlar için normal fiyatlar demiş.
  • imzadaki aracım için 17.5 istiyorum misal. ama aynı paraya internette 2003 ghia bulabilirsin. ama ben aracımı çok iyi bakıyorum. ve bu yaz bir sürü parçasını orjinalleriyle değiştim. ön takım salıncak arka amortisör ateşleme sistemi yenilemesi. fren sistemi yenilemesi. bilyaların değişimi. soğutma sıvısı değişimi 4 tane michelin lastik :D v.s v.s şimdi 17.5 insanlara fazla geliyor haklılar daha modellisini aynı paraya bulabiliyorlar. fakat aldıktan sonra yapılacak masrafları göz ardı ediyorlar. oto pazarlarına gider fiyatları incelerim. misal geçen pazar 99 ghia için 13.5 dedi adam.
    ama ön tampon değişmiş nikelajızla hemde. farların ayakları kırık. kaza var mı diyorum yok diyor. motoru aç dedim adam içerde kaput açma tuşu arıyor. şaka gibiydi.

ambianteler için düzgün duranlara 16-17 diyen var geneli 15-15.5 a kadar düşüyor. zaten bizimburda düzgün focus yok hepsinde bir yamukluk var.

galericiler sitesine gittim. 2004 ghia vardı 19.750 yazmışlar. kaportadan fazla anlamam ama arabayı küm boyadı ise camı bile boyamış. o derece :D takasa girelim dedim üstüne 7 bin istedi. bişi demden çıktım konuşsam küfür edecem.
    bence ederleri 2002 ye kadarki ghilar temizliğe göre 17 max 2005 e kdarkiler içinde 20 derim. eğer 2002 sonrsında opsiyon lp1 paket ve espli olursa 21 e kdar çıkarım. tabi bunlar üst limitler ve en temizleri için. hatta 90 bini aşmamış lp1 +esp opsiyonlu sedan ve yetkili serviste kaliteli lpg takılmış en az 1 yıl garanitis olan bir focusu kaçırmamaya çalışıırm ortalama bir focusada 18-19dan fazla para bağlamam

• 
Sayfa: önceki 217218219220221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.