Şimdi Ara

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa) (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.682
Cevap
8
Favori
436.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

Orijinalden alıntı: koru_06

selam arkadaişlar 2004 collectıon tüpsüz 100.000 km civarında piyasası nedir?

2005 model collection 130 binde 19 a aldım. Bir hafta önce.

hocam araçların km leri çok yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YARGIÇ06 -- 16 Ocak 2011; 16:42:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YARGIÇ06

quote:

Orijinalden alıntı: hikomen

quote:

Orijinalden alıntı: koru_06

selam arkadaişlar 2004 collectıon tüpsüz 100.000 km civarında piyasası nedir?

2005 model collection 130 binde 19 a aldım. Bir hafta önce.

hocam araçların km leri çok yüksek.

hocam km az olana arabalarada anasının nikahını istiyorlar
    bide bu forumda fazla focus 1 ci yok heralde konu yerlerde sürünüyo
  • kim demiş bende Focus I var hem de orijinal 75.000km 99 model 1.6i benzinli gri sedan canavar gibi gidiyor gaza basınca biraz yakıyor Sonuçta arabanın sıfırının fiyatı yerinde durmuyor sıfırının 1.6i titanium sedan fiyatı 40.150TL sıfır araba fiyatları yükseldiği için genel olarak ikinci el fiyatlar da arttı bu normal bir durum 1999-2000 model durumuna göre 20.000TL'yi bulabiliyor. Araba ghia veya güvenlik paketli olursa fiyat biraz daha yüksek oluyor.

http://www.sahibinden.com/search.php?a=10&&b[detay_5_min]=1999&b[detay_5_max]=2000&b[country_id]=1&b[city_id]=0&b[lrt]=1&b[region_id]=0&b[uncompleted]=0&b[pricecurr]=1&b[page]=1&b[sort_field]=i_01&b[sort_order]=asc&c2=5368&c=5368&search_result_page_limit=20&sKlasik=1&c=5368&b[sort_field]=real_price&b[sort_order]=desc&b[page]=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 28 Ocak 2011; 16:07:49 >

• 2000 modele 20 bin çok çok fazla . ha buarada linkte tıkldaım bir arabayabakyım dedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-1-6-guvenlik-paket-li-35608441/detay

bu araç kmsi ile oynanmış
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyber-pislich -- 30 Ocak 2011; 12:40:47 >
  • focuslara tüp markası olarak ne öneriyorsunuz ?
  • 2000 model 1.6i 39.000km servis bakımlı vay be! km orijinal mi acaba?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-focus-focus-ambiente-1-6-36339664/detay
  • Araçlar 2001 model Otomatik vites Ghia(Benzinli) buldum almayı düşünüyorum.Kmsi 85000 de servis bakımları ekspertiz raporu motor perfonmans testi kmyi doğrular
    nitelikte.fiyat 18250'e anlaştık gibi hayırlısı bakalım.

Not: yaklaşık 1 aydır araba arıyorum. Şunu anladım Türkiye'deki arabaların yarısının kmsi ile oynanmış. Aslında km benim için önemli değil yeterki bakımları yapılmış olsun ama hem bakım yaptırmıyorlar hem de km ile oynuyorlar. Resmen bilmeyen insanların canına kastediyorlar. İnsanları yolda bırakıyorlar.

Neyse Bir kaç sorum olacak kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

1. Bu araçların Otomatik Şanzımanı nasıldır. Sıkıntı yaşanır mı?

2. Bu araçlarda LPG ile uyumu nasıldır. Memnun olanda var sıkıntı yaşayanda. Benim asıl merakım Otomatik vites focus 1 ile LPG uyumu nasıldır?

3. Bu araçların kronik arızası çok mudur?

4. Alırken özellikle baktırılması gereken bir yeri var mıdır?Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Eagle-eyed

Araçlar 2001 model Otomatik vites Ghia(Benzinli) buldum almayı düşünüyorum.Kmsi 85000 de servis bakımları ekspertiz raporu motor perfonmans testi kmyi doğrular
    nitelikte.fiyat 18250'e anlaştık gibi hayırlısı bakalım.

Not: yaklaşık 1 aydır araba arıyorum. Şunu anladım Türkiye'deki arabaların yarısının kmsi ile oynanmış. Aslında km benim için önemli değil yeterki bakımları yapılmış olsun ama hem bakım yaptırmıyorlar hem de km ile oynuyorlar. Resmen bilmeyen insanların canına kastediyorlar. İnsanları yolda bırakıyorlar.

Neyse Bir kaç sorum olacak kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

1. Bu araçların Otomatik Şanzımanı nasıldır. Sıkıntı yaşanır mı?

2. Bu araçlarda LPG ile uyumu nasıldır. Memnun olanda var sıkıntı yaşayanda. Benim asıl merakım Otomatik vites focus 1 ile LPG uyumu nasıldır?

3. Bu araçların kronik arızası çok mudur?

4. Alırken özellikle baktırılması gereken bir yeri var mıdır?Teşekkürler

sorularınızı yanıtlamaya çalışayım.
    1. focus 1'in otomatik şanzumanı gayet sağlam ve konforludur. hiçbir sıkıntı yaşattığını duymadım. almadan önce şanzuman yağını mutlaka kontrol ettirin.
    2. focusun lpg ile uyumunun iyi olduğu söylenir. sorun yaşayanlar da var ama önemli olan iyi bir montaj.
    3. focusun kronik arızası yoktur. hatta sizin almayı düşündüğünüz 2001 modellerde yani makyajzıs kasalarda işçilik daha iyidir.
    4. yaşından dolayı katalizör, egsoz sistemi, debriyaj ve triger kayışını kontrol ettirmekte fayda var.
    sonuç olarak iyi bakılmış focus 1 (bir de otomatikse) bence ölümsüz bir araçtır.

• ARKADAŞLAR BİZDEKİ 99 FOCUS DA BU SENSÖRE BENZEYEN ŞEYLER VAR..2 TANE ÖN TARAFA BAKAN 2 TANEDE ARKA TARAFA BAKAN DELİKLİ KUTUCUK GİBİ..AŞAĞIDA RESİMLERİ MEVCUT..ACABA DİYORUM ALARM FALANMI BU..BİZİM ARAÇ GÜMRÜK ÇIKIŞLI..NORMAL FOCUSLARA GÖRE BAYA DONANIMLI BİR ARAÇ..BU GÖZLERİN NE OLDUGUNU BİR TÜRLÜ ANLAYAMADIM..BİLGİSİ OLAN VARSA BİLGİ VERİRSE SEVİNİRİM..

FORD FOCUS ZETEC-S ile ilgili bilgi ve deneyimlerinizi baylaşalım.(eski kasa)

• alarm iç denetimi. orjinla alarmlı tüm focus I lerde var. yani sadece sizin arabada değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

alarm iç denetimi. orjinla alarmlı tüm focus I lerde var. yani sadece sizin arabada değil :)

hocam peki bu alarmlı oldugunumu gösterir aracın..eğer alarmlı ise nasıl test edeceğiz..bizim arabadaki fark derken sadece bundan bahsetmedim ayrıca...aracımızda esp,hız sabitleyici ve Türkiyede bulunmayan 1.8 16v zetec benzinli motor var..
  • kapıları çift kitleme yapın sonra anahtarla kaputu aömayı deneyin. yada aç içinde iken çift kitleme yapın 4-5 dk bekleyin ve araç içinde gürlütü yapın. mink ink diye korna ötmeye başlar alarm varsa.

şu arabanızın detaylı resimlerini koymadınız gitti. vites çerçevesi direksiyon ön konsol motor resimlerini koyun bakalım farklar neymiş hem görmüş oluruz.
  • orta konsolda diğer ghia lardan farklı olarak esp düğmesi var..direksiyondada fabrika çıkışı hız sabitleyicisi var..motoruda görüntü olarak 2.0 16v zetec lerle aynı..aşağıdaki linkten resimlere bakabilirsin..

FOCUS RESİMLER
  • Resimler yok :D ilan silinmiş

ön cam resistans da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa-T

Resimler yok :D ilan silinmiş

ön cam resistans da var mı?

ÖN VE ARKA CAM ISITMALI..DİREK BUZU ÇÖZÜYOR..RESİMLERİ EKLEYİM BAKIP..
  • biraz kötü oldu ama orjinallerini kaybettim resimlerin..ama vaktim olursa her tarafını çekip merakını gidereceğim mustafa kardeş..

• hımm hangi ülkeden gelmiş demiştiniz.

teyp kumanda desteği yok. direksiyon derisi benimkiden farklıymış dikişleri felan.

• Teyp için Direksiyon kumandası yok..zaten yurtdışında pek çok ülkede koymuyorlar direksiyon kumandasını..Dikkat dagıtıcı birşey olarak görüyorlar sanırım..Araç Almanya dan gelmiş..kapılardaki yazılar falan Almanca..yurtdışı için üretilen araçlar çok fark ediyor..Adamlar harbiden Türkiyedeki araçlardan kısıyorlar..mesela ESP özelliği..geçen arabayla hafif meyilli yoldan sola doğru dönecektim bir baktım yol hafiften buzlu başka araç olsa kaldırıma çıkıp yuvarlanmıştım aşağıya doğru..bir anda esp devreye girdi araç kendi kendini toparladı yoluma devam ettim..Keşke böyle özellikler tüm araçlarda standart olsa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya_avcisi -- 2 Mart 2011; 1:06:07 >
  • uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum bende 2000 model focus ghia vardı yarıyıl tatilinde mersimden izmire giderken sağ arka teker bilyesi dağıttı sonucu da tuzlu oldu 5 yıldır ilk defa sıkıntı çıktı yolda kaldım maliyeti de 500 tl oldu arka teker rulmanı+abs okuyucu+abs sensörü+işçilik tabi ki can sıkıntısı da cabası...
  • 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.