merhaba arkadaşlar 2000 ghia sedan focus aldım birkaç sorum olacak;
1.forumları araştırdığımda kapı kilit açma modunun kumandadaki düğmelere aynı anda 4-5 saniye basılı tutmam gerektiğini yazmışlar ama denedim olmadı
2.gene araç hareket ettikten sonra kapıların otomatik kilitenme olayı varmış kapı kontak açık kilitlerinden aç kapa yapınca oluyor yazmışlar aynen tarif ettikleri gibi yaptım olmadı
3.ön göğüste saatin yanında yanıp sönen kırmızı ışık ne işe yarıyor
4. araçta immoblizer varmı varsa bile arabaya alarm taktırmam gerekirmi
yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekür ederim
1. bu sorduğunu ve başka birçok proglama özelliğini ford gauge menüden bulabirsinhttp://www.ozyurek.org/gizli_kod/Focus_Gage_Menu.pdf 2. bunuda gauge menüden bulabilirsin 3. o ışık immobilizer ışığıdır kontağı açtığın zaman 2 sn yanar o sürede kontak anahtarındaki chip şifresini doğrular 4. imbo. var alarm sana kalmış bişey benim focus ta var bi sıkıntı çıkarmadı
gauge menüde bulamadığın şeyleri tekrar sorabilirisin mesela tek tuşla otomatik cam açma programı sunroof varsa onun programı kumanda programı vs. yardımcı olurum
1- 2-bu senin arabanda olmaz. makyajlı kasada oluyor yani 2002 üstünde. 3-immmo ışığı 4-orjinal alarm olması lazım sanki senin aracında. kapıları çift kitleme var dimi. varsa kapılar çift kitle (flaşösrler yanana kadar ktleme tuşuna bas) daha sonra anahtarla kaputu açmaya çalış korna sesine bnzer bişi ötmeye bşalrsa arabanda orjinal alrm var. 2001 lerde orjinal alrm var 2000 de de olabilir. yada arka camlara bak alrm etikiti fealn olması lazım tabi düşmediyse. bizim daha geçn gün düştü :D
teşekür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için
arkadaşlar bundan 2 hafta önce tekford.com dan bakım seti,buji kablosu ve buji aldım,3 gün olmadan elimdeydi ve parçalar orjinal ayrıca adamlar 4.75 litre lik orjinal motorcraft yağ göndermişler bence neresi ucuz diye sağda solda geziniceğinize buradan alın derim.tercih sizin....
quote:
Orijinalden alıntı: ozgunozyilmaz
arkadaşlar bundan 2 hafta önce tekford.com dan bakım seti,buji kablosu ve buji aldım,3 gün olmadan elimdeydi ve parçalar orjinal ayrıca adamlar 4.75 litre lik orjinal motorcraft yağ göndermişler bence neresi ucuz diye sağda solda geziniceğinize buradan alın derim.tercih sizin....
ne kadar verdiniz parçalara?
aslında sitesinde inceleseniz de olurdu ama hepsine 180 civarı verdim 6 taksit yaptık.
ben satıyorum vergisi 236 tl sedan 2001 model ghia 2000 motor benzin+lpg kilometrede 200 tl yakar sanruflu vede
quote:
Orijinalden alıntı: 06hitaf06
ben satıyorum vergisi 236 tl sedan 2001 model ghia 2000 motor benzin+lpg kilometrede 200 tl yakar sanruflu vede
????
arkadaşlar benim aracın bagajı kapanmıyor(2000 ghia sedan) kumanda çalışıyor ama bagajı kapatamıyorum zannedersem kilitte bir arıza var sormak istediğim bagaj kilidi komple motoru ile berabermi satılıyor yoksa motordan hariç sade kilit de varmı.Motoru ile birlikte komple 250 tl civarında bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: bazilika
arkadaşlar benim aracın bagajı kapanmıyor(2000 ghia sedan) kumanda çalışıyor ama bagajı kapatamıyorum zannedersem kilitte bir arıza var sormak istediğim bagaj kilidi komple motoru ile berabermi satılıyor yoksa motordan hariç sade kilit de varmı.Motoru ile birlikte komple 250 tl civarında bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsun
kilidi komple değiştirmeye gerek yok muhtemelen kancası atmıştır. herhangi bir kilitçiye yada kaportacıya yaptırabilirsiniz
arkadaşlar benim bi sorum olacak. ben bi konu açmak istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz?
şimdi bağaj kapağı hiç açılmıyor motoru çalışıyor ama hiçbir şekilde açılmıyor sorun ne olabilir
arkadaşlar ben 2004 comfort aldım 20,500 e çok mu ya herkes ghia yi 17 18 e aldım diyo.
17-18'e o model ghia varsa hiç beklemeden 2-3 tane alın.
17 ye 18 e almıcaksında kaça alacakasın 2004 2005 model focusu yapmayın kardeşim ya 2004 focus alıyosunuz hemde comfort boş moelini alıyosunuz 20000 poara veriyosunuz yapmayın gözünüzü seveyim
2004 comfort 32 km orjinal hiçbir vuruk çizik yok güvenlik paketli 4 hava yastığı.atıker sıralı sistem ruhsata işlenik.orjinal sis farları bütün camlar otomatik.kumandadan camları indirme kaldırma.kapı kolları kaplama.galericilere sorduk verilir biz o paraya alırız dedi.bende aldım.ama bu arabayı piyasa bu hale getirdi fiyatları çok uçmuş bi araba.tamam sağlam araba ama 6 yaşında 3.nesli çıkacak araba çok yüksek galericiler piyasasını yükseltiyor anlayacağınız.ben almazdım ama km uygun geldi :-)
Arkadaşlar şöför kapı kilidi merkezi kilidi kumanda etmiyor sadece anahtarla mekanik olarak kilitlenip açılıyor acaba sorun nedir
soğuk havalarda bu problemi veriyor sanırım havaların ısınmasını bekle yada söktürüp temizlet swich mi neyse onu
selam arkadaişlar 2004 collectıon tüpsüz 100.000 km civarında piyasası nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: koru_06
selam arkadaişlar 2004 collectıon tüpsüz 100.000 km civarında piyasası nedir?
2005 model collection 130 binde 19 a aldım. Bir hafta önce.