Şimdi Ara

Ford FUSİON Grup-Paylaşım Kahvesi (50 Yİ GEÇTİK... 67 FUSİON KULLANICISI !!!) (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.457
Cevap
59
Favori
421.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Filmleri Bornova 3. sanayi sitesinde Original Otoda yaptırdım. 150 TL verdim. Satıcı çizilmez, vizeden geçer, garantili dedi. Genelde sorunsuz. Bir iki hava kabarcığı tesbit ettim. Tekrar gideceğim. Yer Bornova ağaçlı yoldan konak istikametine giderken, shelden sağa dönünce, sağda. Tel : 4865831

Fotoğraf konusuna gelince, aracı yıkatayım, fotoları ekleyeceğim ;)

Selamlar
  • arkadaşlar hepinize kolay gelsin benimde fusıonum vardı 1 ay olmadan sattım.1.6 tdci di.yerine sıfır albea aldım.fusıonla albea arasında farklar var fusıonum seriydi yokuşlarda şimdiki albea yokuşlarda o kadar iyi degil.konfor olarak albea daha iyi.merak ettim albea ve fusıonun yerden yüksekligini ölçtüm albea daha yüksek çıktı.virajlarda savurma riski albeada da var.fusıonum az yakıyodu şşimdiki arabam benzinli çok .yakıo hayırlısı buymuş artık yapacak bişey yok.
  • merhaba 1.6 2006 model benzinli otomatik vites fusion aldim.
    merka ettiğim birkac konu var.
    sag arka kapıdan iceriye ses geliyor sanki kapı acık gibi kendi camımı ortunce kesiliyor ses.genel fusion ses sorunmudur bu?
    birde 22000de arac bu doenmde nelerin degismesi lazim aacta.?frenden ayagmı cekince bir surtunme pas sesi geliyor bu neden olabilir?son olarak sarı lamba yandı kaç km gider ortalama?tesekkurler
  • Arkadaşlar bugün bu arabayı soruşturdum bursa 2.el mekanlarında.

2006 model
    1.4dizel klima+airbag falan filan
    50.000km de

18.250 istedi, sizce nasıldır?
    Bu araba alınırmı yoksa clio'ya mı bakayım.
    Ailecek felaket arada kaldık clio ve fusion arasında.
    Fusion kolay satılabilir mi? Yedek parçası nasıldır? Dizel için yakıt tüketimi nedir? Alan arkadaşlar clio yu tercih et diyebilirlermi?
    Arkadaşlar açıkçası yardımıza ihtiyacım var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonarT` -- 8 Ağustos 2009; 14:24:34 >
  • ben 48000 km de aynı ozellıllerdekı arabayı 18150 ye almıstım mayıs ayı basında. ama ızmır pıyasası bıraz daha yuksek oluyor nedene. o yuzden bıraz daha pazarlık etmenı tavsıye ederım. 99 model clio hb vardı. onun yerıne aldım. dağlar kadar fark var arasında. evet satıs konusunda clıo cok daha koay satılır ama ben bu ısın tıcaretını yapmadıgım ve aracı uzun sure bınmek ıcın aldgım ıcın bunu dert etmıyorum. yakıt tuketımıe gelınce uzun yoloda 1.4 tdci 13 krş yakıyor. tuplu arabalar gıbı yanı.
    karar sızın.
  • Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim.

Bu arabadanda,cliodanda vazgeçtim. Son kararım göz alabildiğine bekleyip daha sonra ver elini sıfır cliomu olur ne olur bilmiom artık :)

Saolun.
  • Herkese selamlar. Arkadaslar bende 2005 1.6i Lux var. Cd çalar mp3 dosyaları çalmıyor. Ben de yeni teyp alıp orjinalliği bozmak istemiyorum. Bu kasadaki cd çalara iPod bağlantısını ne şekilde yapabilirim ? Neler almam neler yapmam gerek. Fikri olan herkesi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
  • Merhaba,
    Aynı sorun bende de var. 2006 1.6 TDCI aracın üzerinde 6000Cd diye bir teyp var. Mp3 çalmıyor. Gerçi linein girişi var. Buradan her türlü mp3 playerı bağlamak mümkün ama kablo karmaşası ve direksiyon kumandasının çalışmaması sıkıcı oluyor.

Ben aşağıdaki linkteki FM-Transmitterden sipariş verdim. Çözüm olarak iyi gibi geldi. Neticeyi yazarım.
    Bu ürünü hem sd kart hem usb tanıdığı için hem de direksiyon kumandası olduğu için aldım. Aynı ürünün kendinden hafızalı, mp4 tipip de var. 1.8 ekranda çakmak yuvasında kim video izler ki?

ROGADİS F-200A +1.8 İNÇ LCD EKRAN + KLASÖR SEÇMELİ+ ÇİFT KUMANDALI+ USB/ SD-MMC KART GİRİŞLİ MP3

http://www.hepsiburada.com/rogadis-f-200a-1.8-inc-lcd-ekran-klasor-secmeli-cift-kumandali-usb-sd-mmc-kart-girisli-mp3-tra/productDetails.aspx?categoryid=258076&productid=otensf-200a

Selamlar

• merhaba beimnde yeni aracım 2006 model benzinli otomatik vites fusion oldu.23000kmde.
    aracı kulalnmaya basladim faakt motor arıza isigi yandı ve birkac ackapadan sonra sondu.diger gun tekrar yandı 11 km gittim sonra ackapa yaptim kontagı yanmadı.servise gittim oksijen sensoru arızalı 500 tl parca dedi.hata kodu silindi 6 gun oldu motor arıza ısıgı birdaha yanmadı.aracı aldigim galeri biz 250 ye degisiriz dedi yine yanarsa ışık.suan motor arıza ısgı yanmadıgı icin parca arılzaı degil demekmi?yardım lütfem
  • slm ford fusion sevenler.
    2007 model 1.4 dizel ford fusion kullanıcısıyım cok memnunum..
    orjinal (cd600) cd calarımın ekranı kırıldı teybime on panel bulabilir miyim (yani ekran ve tuslerın oldugu bolum)
    nerden bulabilirim?
    ne kadardır?
    kırılan on panelin bulundugum yerde yapılamayacagını soledıler nerde yaptırabilirim?
    istanbula Blaupunkt a gondersem kesın yapılır mı?
    eger teybini degıstırıp yeni cd çalar takan varsa temiz ve saglam olma kosulu ıle eski orjinal teybin on panelıne talıbım cevaplarınızı beklıyorum simdiden esekkurler..
  • Selam,
    Orjinal 6000CDler oldukça pahalı. Onun yerine teybi söküp yerine klasik bir oto teybi takabilirsin. Bunun için teybin kasası için fazla alanı kapatacak bir kapağa ve kablolar için ISO bağlantı çeviricisine ihtiyaç var. Bu ikisini ebay'den alabilirsin. Yeni nesil teypler mp3/usb gibi özellikleriyle daha keyif verecektir. Ancak direksiyondan teyp kumandası çalışmayacaktır. Bu kumandanın çalışması için uyumlu teyp ve adaptör lazım. Benim tesbit edebildiğim bir model Blaupunkt Orlando MP46 modeli.
    Ben hala orjinallik kaçmasın diye 6000CD kullanıyorum. Bagaja bir portatif sökülebilir-takılabilir aktif subwoofer (steelmate) koydum bir de mp3 radyo transmitter (Rogadis) ekledim idare ediyorum.
    Mp3 transmitter şehir içinde tatmin edici değil. CD kalitesi gibi olmuyor. Zaman zaman cızırtılar oluşuyor. Ancak uzun yolda genelde tatmin edici.
    Umarım bilgiler Fusion severlere faydalı olur.
    Keyifli sürüşler.
    Not: 2006 model 1.6TDCI ile 91.000 km'dir keyifle sürüş yapıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 35MMUTLU35 -- 2 Eylül 2009; 9:55:55 >

• slm
    bilgilerinize teşekkürler arkadaşlar şu torpido üstündeki gözün kapağının kitleme yerinin tırnağı kırıldı arkadaşlar bu konuda ne yapa bilirim yenisi 230 ytl çok fazla bu konuda ne yapa biliriz bilgisi olan varmı arakadaşlar teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eakpınar

slm
    bilgilerinize teşekkürler arkadaşlar şu torpido üstündeki gözün kapağının kitleme yerinin tırnağı kırıldı arkadaşlar bu konuda ne yapa bilirim yenisi 230 ytl çok fazla bu konuda ne yapa biliriz bilgisi olan varmı arakadaşlar teşekkürler

o kapaktaki tırnak bende de kırıldı. o dandik ve bir daha kırılacağı kesin olan parçaya o kadar para verilmeyeceğini düşündüğüm için kaydırmaz diye tabir edilen tam o kapağın boyutlarında olan siyah malzemeyi örttüm üstüne. eskisinden daha güzel oldu bence...ıvır zıvır koyabiliyorum şimdi oraya...
  • yndm çok teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum o kadar para verilmez hemde kırılacağını bile bile bende senin gibi yapayım bu kaydırmaz denilen şey nedir nerede satılır nerden alabilirim yardımcı olursan sevinirim...
  • merhabalar.
    2005 model fusion 1,4 tdci comfort 88000 km de bir araç almak üzereyim.
    araçta stil paket(sis farı+çelik jant)
    güvenlik paketi bulunmakta.
    araç orjinal siyah renkte.lastikler yeni.
    renk siyah.
    16000 tl ye anlaştık.
    bu fiyat nasıldır?eder mi?
    sizce almalımıyım?
  • arkadaşlar ford fusion kullanıcıları benim fusionun teyp i code istiyor ne yapabilirim yardım istiyorum bu code nerde yazar başına gelen vardır illaki birde torpido üstündeki kapak kırıldı demiştim ne yapabiliriz yndm bir tavsiyede bulunmuştu ama bahsettiği malzeme ne anlamadım herkese kolay gelsin yardım bekliyorum acillll
  • quote:

Orijinalden alıntı: turpar

quote:

Orjinalden alıntı: ccanturk

quote:

Orjinalden alıntı: haritaci76

oncelıkle sunu belırtteyım %100 emın degılım soyledıklerımden. ama oncekı arabamdakı tecrubeme dayanarak soyluyorum . bu kutular elektrıklı dıkız aynası ve merkesı kılıt ııcn gereklı olan aksamı aktamarak ıcın yapılmısolabılır. koltuk altında olmasının sebebı kamufle tmek. 1.6 luxlerde bılmıyorum ama eger ısıtmalı koltuk varsa bunlar ıcınde olabılır.

ARACIMDA ISITMALI KOLTUK YOK.BU KUTULAR ÖNDEKİ HER İKİ KOLTUĞUN ALTINDADA VAR.KİME SORDUYSAM BİLEMEDİ.

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla o kutular sürücü ve yolcu hava yastıkları ile ilgili sensörler olmalı. Eğer koltukları hızlı bir şekilde öne yada arkaya çekerseniz veya iterseniz airbag ikaz lambası arıza verebiliyor. Ve diğer bir ihtimal bildiğim kadarıyla bizim araçlarda yolcu hava yastığını devreden çıkarma düğmesi yok ve o kutularda koltukların oturulan kısmında mevcut olan ve koltuk üzerindeki belirli bir ağırlığın üzerindeki durumlarda (oturan yolcu, ağır bir çanta vb. ) bir çarpma veya darbe anında hava yastığının devreye girmesini sağlayan parçalar olabilir.

kesinlikle katılıyorum.

• geç kaldım galiba 2005 ford fusion 1.6 lux kullanıcısıyım.
  • Bende Fusion almayı düşünüyorum.
    Bir yerde aracın ağırlığının 1620 kg. old. okudum. Bu doğrumu? Bana çok fazla geldi.
    Eğer öyle ise 1400 cc motor, bu araç için yeterli oluyormu?
    Aracın yıllık vergileri nekadar acaba (1.6 ve 1.4 için)
    2005 model 1.4 tdci 17.250 tl. fiyat verdiler bu fiyat nasıl? Araç 123000 km de bu km için bu fiyat fazla geldi bana.
    Bide samimi olarak araçtan memnun kalmadığınız yönler nelerdir?
  • Arkadaşlar merhaba benim bir maruzatım olucak şuan Tourneo connect kullanıyorum. fakat ticari olarak kullanmadıgım için vergisi muayenesi beni zarara uğratıyor bu yuzden bu aracı satıp alternatif araçlara yöneldim bunlardan biride fusion.sorum şu connectlerdeki jip tarzı ustten bakıs acısı mevcut fusıondada bu gorus mesafesi yuksekmı. ayrıca arabanın olumsuz yonlerınıde bana sıralarsanız sevinirim çok teşekkürler.....
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.