Normal halinde Fan sürekli calismiyor belirli süre çalışıyor susuyor fan Karakterini kavrayinca aracın zaten en ufak şey batıyor insana. Fan sürekli açıyorsa araç ısınmış demektir . Yada uzun zaman trafiktesin fandan tik yok oda sorun isareti. Bu fiyata clio da bulursun parcasi daha boldur.Ka da parça konusunda eksiklik cekmezsin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 9 Ekim 2020; 16:12:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ford ka alınır mı (2. sayfa)
-
-
Sağol hocam
-
neden hocam? ne farkediyor?
-
tavan boyalı demek = taklalı
-
diğer yerleri boyasa tavanı boyamasa ton farkı olmaz mı?
-
önemli olan boya değil, takla atmış olabilir, önden ağır darbe almış olabilir.
ben olsam girmem bu işe
-
paramız yok napalım hocam. Bende isterdim yeni model bir araba almak. günümüz şartlarında 22 yaşında arabaya binmek bile gayet lüks
-
o zaman bazı riskleri göze alıp bu işe gir
ama sonra "motor yandı, araba ölü çıktı" demek yok
-
fiyat nasıl hocam piyasaya göre
-
23.000 TL eder.
-
valla internette max 25bin yapınca araba çıkmıyor
-
fiyata göre sırala ka 25'den başlıyo
-
tamam dostum sağol
-
rica ederim, her zaman yardımcı olurum, dua etsen yeter
-
param yok ama olsa ne alırdım diye düşündüğüm süreçte ford ka, twingo, 106 vs şeklinde ufak arabaları araştırıken ka hakkında en cok okudugum şey "o paraya twingo alınır" lafı oldu, ancak sanırım twingolar da yüksek fiyattalar.
-
Ekşi şeylerde bu araba ile ilgili bir entry vardı sorunlarını ve neden bu kadar ucuz olduğuyla ilgili
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
twingocular was here :)
bakımlar yeni yapılmış, alınır. Twingo temiz bulmak zor, o yüzden bu makul gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2001 yılında vardı bende Ford Ka. 5 sene boyunca kullandım. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Aynı dönemden eşimde twingo vardı. Kıyaslama yaparsak, ford ka tabiki 2 gömlek yukarıda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet hocam hem de twingo'ya göre daha modern duruyor.
-
fiyat konusunda biraz şüpheliyim. Yoksa arabayı beğendim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X