gecici bir arac almayi dusunuyorum..ford ka aklima yatti piyasasi 8-9 bin lira..o fiyat araliginda bulunabilecek hos bir arac..bu arabayi kullanan arkadaslar var mi..bilgi verirlerse sevinirim.. ayni zamanda 5-6 ay kullanip elden cikarmayi dusunuyorum(aldigim fiyata veya %3-5 assagisina) cok zorlanirmiyim satarken..
ikinci el piyasası çok iyi değil çünkü kullanışlı bir araba değil tek kapılı küçük bu arabalar zor satılır haliyle...
Ford Ka yerine kesinlikle Renault Twingo Alize öneririm.. Çok daha kullanışlı bir araç.. Bende zamanında bu iki araç arasında kalmıştım çok araştırmıştım...
quote:
Orjinalden alıntı: herby
Ford Ka yerine kesinlikle Renault Twingo Alize öneririm.. Çok daha kullanışlı bir araç.. Bende zamanında bu iki araç arasında kalmıştım çok araştırmıştım...
Neden peki twingoyu öneriyorsunuz ford KA bildiğim kadarıyla daha kaliteli bir araç.Fakat duyduğuma görede twingonunda avanatjı yakıttan.Çok az yakıyor diye söylüyor kullanıcılarıŞekil isterseniz ford KA,Az yaksın derseniz Twingo
Daha kaliteli olduğuna katılımıyorum kalite bakımından bence birbirinden çok üstün değiller.. Ancak yakıt tüketimi donanım iç mekan genişliği konularında twingo daha başarılı.. Tabi bunlar twingo alize için geçerli.. Sanıyorum 9000'e temiz bakımlı bir alize alınabilir..
Ben bundan 2 sene önce araba alırken ikisinide en ince ayrıntısına kadar araştırdım.. Twingo daha çok akılma yatmıştı...
O paraya Broadway de alınabilir. hem Ka dan hem twingodan geniş hemde 2. el piyasasında daha kolay elden çıkartılır. Arkadaşım cama ilan yapıştırdıktan 1 gün sonra araba pazarına giderken sattı aracı.
Ford Ka Ncap testlerinden 3 yıldız almış bir araç güvenlik olarak günümüzün çok da gerisinde değil...
vay be, masallah ne hizmis o oyle
quote:
Orjinalden alıntı: S.d.T
O paraya Broadway de alınabilir. hem Ka dan hem twingodan geniş hemde 2. el piyasasında daha kolay elden çıkartılır. Arkadaşım cama ilan yapıştırdıktan 1 gün sonra araba pazarına giderken sattı aracı.
Bende şaşırmıştım ama araba çok temizdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme